Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny
![]()
Tak poté co jsem špinila ve 12.tt a brala ascorutin a pambu po par dnech bylo vše ok ,i ultrazvuk a hlavně miminečko
Dnes jsem 14+2 a začala jsem v nedeli opět večer lehce špinit asi hodinku a pak nic.Sla jsem k dr.vcera a miminko v pořádku,prej lehce podrážděný čípek.Dostala jsem utrogestan.Jenze včera večer opět začalo špinění a v noci se přidala bolest a nad ránem lehké krvácení.Hned jsem šla do nemocnice.Dr. mi řekl ze krvacim z hrdla ,mám malinký hematom opět u placenty.Miminko je prej v úplném pořádku.A dostala jsem hned ascorutin a pampu znovu a ještě nějaký cipky.Jsem z toho celá nervózní proč to tak je.Prvni tehu bylo v pořádku
Ahojte maminky měla bych dotaz jsem 9+4tt a včera jsem začla špinit dostala jsem askorutin a prášky které se zavádí vaginálně doma mám 4 letou holčičku a u té jsem tohle neměla tak se obracím na vás nevíte do jaké doby to může přestat včera jsem byla na pohotovosti miminko bylo v pořádku ale stále špiním tak mám strach ![]()
Ahoj, špinění takhle na začátku bejva častý a nemusí to vůbec nic znamenat, ja krvacela skoro celé těhotenství s pauzama a od začátku ale měla jsem k tomu i jiný potíže. Zachovej klid, urcite to bude dobrý ale kdyby ses necítila, vždycky je lepší jít znovu k doktorovi na kontrolu, pro jistotu. ![]()
@Jan4a Moc děkuji za uklidnění a děkuji
je to sice druhý ale neznám to no u prvního jsem to měla jiné