Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ráda bych se Vás zeptala, zda máte zkušenost s náhradou za Ascorutin? Prý má delší dobu výpadek a nabídli mi dnes místo toho RutiMax. Máte s tím zkušenosti? Začala jsem trošku krvácet, jsem v 10tt těhu. Prý měkký děl. čípek, jinak snad ok. Ale prý mám začít užívat ten Ascorutin. To, že není, mě trošku vyvedlo z míry ![]()
Aha fakt neni. Ty jo to abych šla dělat zásoby pokud ho tu ještě maj
Je to to samé, jen to dělá jiný výrobce. Pak je ještě RUTASCORBIT to vyrábí Generica.
@Tom-Jerry ten Rutascorbit si dcera kupuje už dlouho, byl vždycky levnější. Složení téměř totožné. Ovšem jaká náhoda, zmizel Ascorutin a ten Rutascorbit podražil.
@vokishka píše:
@Tom-Jerry ten Rutascorbit si dcera kupuje už dlouho, byl vždycky levnější. Složení téměř totožné. Ovšem jaká náhoda, zmizel Ascorutin a ten Rutascorbit podražil.
kolik teď stojí? Já mám doma a je tam cena 40kč.
@vokishka píše:
@Tom-Jerry 50, dříve u nás 36 v té samé lékárně.
tak to odpovídá, tady u nás je to vždy dražší. Já ho teď nekupovala tady, kupovala jsem ve městě ten Ritimax.
Magistra v lékárně nám dala místo ascorutinu Celaskon limetka. Taky obsahuje rutin. Dcera to dostala na krvácení z nosu a strašně si pochvalovala tu chuť ![]()
Pořád mi to blokuje odkaz, ale má to takovou tu klasickou oranžovou krabičku a tabletky jsou do zelena.