Antidepresivum Asentra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5730
4.5.15 14:41

Pohanka by vadit neměla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.15 14:54

@malinika děkuji :-) když jsem četla, co všechno by se s ní nemělo, tak jsem si nebyla jistá.

• Citovat
  • Upravit
5730
4.5.15 15:30
@Anonymní píše:
@malinika děkuji :-) když jsem četla, co všechno by se s ní nemělo, tak jsem si nebyla jistá.

Já vím teda jen o třezalce (když nepočítám některé léky na předpis). ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
31.7.15 10:14

Ahoj holky, nevíte jestli si můžu vzít Aulin, když užívám Asentru? Začal mě bolet zub :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.16 10:08

Dobry den potrebovala bych poradit, zda nekdo ma zkusenost. S manzelem planujeme druhe miminko. Manzel vsak bere Asentru uz delsi dobu (u prvniho ditete nebral nic) a ja se bojim aby to nemelo pak vliv na miminko. Nebo na otehotneni..ja sama neberu nic. vim ze je nejlepsi se poradit s doktorem ale chtela bych znat nazor nebo zkusenost nejake maminky. Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
456
29.1.16 10:14

Podle mě to, pokud to bere chlap, nedělá ( neovlivňuje ) vůbec nic- pokud potom on nemá poruchy erekce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.16 20:21

Ahoj holky, chci se zeptat, psychiatr mi napsal na úzkost AD Asentra 50 s dávkováním
1/2 - 1- 1 a k tomu ráno na podpoření ještě Aktiprol 50. Všude čtu, že jste braly jen jednu tabletu denně, tak mě trochu děsí to dávkování. Není to nějak moc? Zároveň se chci zeptat, jak jste na tom byly s řízením auta? Popravdě, mám z toho začít to brát celkem strach, ale zase čtu, že Vám to dost pomohlo…

• Citovat
  • Upravit
7211
4.8.16 20:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, psychiatr mi napsal na úzkost AD Asentra 50 s dávkováním
1/2 - 1- 1 a k tomu ráno na podpoření ještě Aktiprol 50. Všude čtu, že jste braly jen jednu tabletu denně, tak mě trochu děsí to dávkování. Není to nějak moc? Zároveň se chci zeptat, jak jste na tom byly s řízením auta? Popravdě, mám z toho začít to brát celkem strach, ale zase čtu, že Vám to dost pomohlo…

Záleží jako tu depresi máš, jestli po ránu nejhorší nebo večer a podle toho se dělá to dávkování. A dává se i 3× denně, případně pokud ti nevyhovuje to polední dá se to dávat i ráno, protože pokud člověk chodí do práce/školy etc. tak je dost na hlavu hlídat si dvanáctou na prášek - já jsem si to tenkrát měnila (brala jsem jiné AD ale ono je to na jedno brdo). Poraď se s tím s psychiatrem.

Auto bych ze začátku asi vynechala, aspoň ty tři týdny než se to stabilizuje. AD na začátku stav i zhorší. Takže pokud to jde dej si pauzu ale pak už v pohodě můžeš řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.8.16 20:41

Volba a dávkování antidepresiv je hodně individuální záležitost a opravdu to nejlépe odhadne psychiatr, jehož to je denní chleba.

Jasně že to v člověku vzbuzuje úzkosti - ostatně deprese se musí bránit, když hrozí, že ji konečně pomoci léků dostaneš pod kontrolu. A přesně to teď dělá - snaží se tě odradit, abys ji dále živila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
4.8.16 21:02

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
4.8.16 22:21

Já brala 1 a 1/2..ted už 1 a je mi paradoxně lépe-bylo to asi na mě ´´moc´´Dávkování se určitě upraví. První týden se mi trošku točila hlava, pak už ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.16 21:28

@SlecnaSally Já beru ted 5. dnem, je mi dobře, jen mám takové vlny, kdy se strašně potím v obličeji. :zed: Myslíš, že ty vedlejší účinky časem zeslábnou?

• Citovat
  • Upravit
6388
10.8.16 06:54
@Anonymní píše:
@SlecnaSally Já beru ted 5. dnem, je mi dobře, jen mám takové vlny, kdy se strašně potím v obličeji. :zed: Myslíš, že ty vedlejší účinky časem zeslábnou?

Určíte…ja je ted beru rok a absolutne žádný vedlejší účinky. První dva týdny nic moc. První dva měsíce občas něco. A pak už pohoda :) Neboj, za pár týdnů ti bude jako dříve-taky jsem tomu nevěřila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.16 22:01

@SlecnaSally Díky, snad to přejde, jsem z toho celkem nešťastná. I když mi není vůbec horko, tak mám pořád mokrý nos. :roll: :zed: Zatím mi nepříjde, že by se to nějak lepšilo. Ale beru to krátce, dneska 6. den. Jinak ani žádné jiné nepříjemné účinky nepozoruju, jen tohle. Tak budu věřit a doufat, že i tohle přejde, je to strašně nepříjemné. Tak ještě jednou díky a ať už je jen dobře! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6388
10.8.16 22:35
@Anonymní píše:
@SlecnaSally Díky, snad to přejde, jsem z toho celkem nešťastná. I když mi není vůbec horko, tak mám pořád mokrý nos. :roll: :zed: Zatím mi nepříjde, že by se to nějak lepšilo. Ale beru to krátce, dneska 6. den. Jinak ani žádné jiné nepříjemné účinky nepozoruju, jen tohle. Tak budu věřit a doufat, že i tohle přejde, je to strašně nepříjemné. Tak ještě jednou díky a ať už je jen dobře! :kytka:

Neboj se vzít si neurol, já ho zezačátku brala bylo to lepší-zbytečně se netrap ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.