Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky je mi to takový blbý, ale už dlouho mi to leží v hlavě a nevím komu to říct, aby se na mě nikdo nedíval jako na „debila“.Chodím od 15 let k jedné gynekoložce prostě normálka kontroly, atd…Je to hodně dobrá lékařka ač každej říká odměřená nepřipouští si pacienty, ale na léčbu skvělá..Měla jsem stejný názor, ale pří prvním těhotenství, mi defakto zachránila život, protože přišla na rychle bující rakovinné bunky, které se mi vytvořili během půl roku v poslední stav před rakovinou i na onkologickýh konsiliich mi rkeli at si svoji dr vážím, že na to přišla ve 12 tt mě operovali a od té doby mi přijde jiná prostě mi píše maily, když něco mám její tel číslo pošlu jí sms hned odpoví…sem tam jsme si psali i maily vůbec ne ohledně gynekologie měli jsme si jit nekam sednout i mi psala na tel, že na mě myslí, ale je hodně vytížená její ordinace, služby ve špitále, vzdělávání..Při druhém těhu, které dopadlo špatně se hrozně snažila mezi svátkama mi psala sms jak na to jsem atd když zjistila, že miminko už nežije sama mi nabídla zákrok udělala mi ho přišla za mnou a pak jsme si psali maili prostě super chování, které jsem nikdy nezažila…Nevím proč bych bych se s ní chtěla seznámit víc prostě ne že mě to k ní táhne jako ženskou aby jste neřekli, že jsem divná, ale spíš jako že „kamarádky“.Ty kteří to dočetli a nemyslí si, že jsem úplnej magor co si o tom myslíte?? Děkuji moc.
Myslim, ze lidi podobne hluboke a zaroven stresujici prozitky spojuji. Nevidim na tom nic divneho z tvoji strany. Od lekarky bych cekala vetsi odstup. Nemyslim, ze by nemela poskytnout psychickou oporu, toho si na lekarich naopak cenim, ale psat si smsky a jit si sednout na kafe mi uz ze strany lekare prijde za normou.
Jestli si lidksy sedite a mate si co rict, tak bych mozna zapracovala na pratelstvi a nasla jineho lekare (i kdyz chapu, ze kdyz je tak dobra, tak je zas blbost jit jinam
)
@vejisek Ahojky, ty jí možná vidíš jako kamarádku, která Ti zachránila život a při druhém těhu se k Tobě zachovala velice lidsky…ale co ona cítí k Tobě? Má nějakého přítele??
Ale co klidně to může být lesbička a z Vás budou dobré kamarádky, ale aby jsi nenarazila… ![]()
Já si myslím (a mám vlastní zkušenost), že ženský, co jsou i na chlapy, i na ženský, mají nějaký deficit vztahu s vlastní maminkou - buď jim umřela, nebo byla hodně upracovaná, nebo v depresi atd. Nesedí to na tebe? Ta doktorka ti mockrát pomohla, i zachránila život, jako by to udělala maminka
Taky jsem byla i na chlapy, i na ženský a moc ráda na to vzpomínám, i když to bylo u žen jen tak platonický
. Teď beru prášky, jsem po 2. porodu a nemám chuť na nikoho
, třeba se to časem upraví
Počkej jak to myslíš?? Co vím je jí 46 let žije sama bez chlapa děti nemá, žije prostě jen kariérou ve který je jedničky a ted když někdo řekne, že má odstup tak si ťukám na hlavu, že to není pravda…
@vejisek cítila jsem to podobně, taky jsem měla doktorku, která pro mne udělala hodně a i to, co vůbec nemusela, včetně psychické podpory po dvou potratech a včetně klíčové konzultace s partnerem, díky které máme dceru. My jsme si tedy nemailovaly a nepsaly soukromé SMS, ale táhlo mě to k ní a když z CARu odešla, tak jsme přešli za ní. Nikdy se nezapomněla zeptat, jak jsme dopadli, volala mi výsledky apod.
Proc magor? Jestli je to fajn zenska…a hodne ti pomohla. A je pani doktorka na chlapy? ![]()
@janina3110 Že?
A jako její gynekoložka ví do čeho jde
![]()
@vejisek Třeba se pletu, ale ještě jsem se nesetkala, aby se gynekoložka chtěla kamarádit s pacientkou. Jenom jeden gynekolog se chtěl kamarádit s pacientkou - moji kámoškou a byl z toho milenecký poměr ![]()
@pepřenka Jasně. Taky bych si řekla, že kdyby mě doktor pozval na kafe je to prostě rande. Od gynekoložky mi to přijde neprofesionální jednání. Pokud by to byla známá třeba z vesnice odkud pocházím nebo by to byl někdo blízký mé rodině, že by mi navrhl pokec, ale tahle situace je trošku divná.