Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak může někdo, kdo napíše „ject“, udělat maturitu? To byla nějaká pomocná škola pro padlé dívky?
No k posteli jste se ani nepřiblížili.
Chtěl tě pozvat na rande na kola. Ty si ho poslala do háje. Pro kluky je docela těžké překonat obavu z odmítnutí. Ty si ho odmítla. Tak proč by to zkoušel znova?
@Anonymní píše:
Ahoj, jde o mého spolužáka. Udělala jsem teď maturitu a spolužák přišel poslední den za mnou do školy, aby mě pozval na jízdu el. kolem. Zmínila jsem se, že ráda na něm jezdím. Tak řekl, že můžeme někdy spolu ject. Řekla jsem, že ale hodně kilometrů nejezdím. Na to řekl, že to nevadí a můžu ject míň. Řekla jsem:" Ne, to ne." (úplně jsem si takto nedokázala představit první rande). On se zřejmě urazil, řekl No tak dobře, a od té doby jsem ho neviděla vůbec a ani si na mě nevzal kontakt, telefon, FB, prostě nic. Říkám si, jestli mě jen nechtěl do postele? Tak rychle že by to vzdal…
@Anonymní píše:
Ahoj, jde o mého spolužáka. Udělala jsem teď maturitu a spolužák přišel poslední den za mnou do školy, aby mě pozval na jízdu el. kolem. Zmínila jsem se, že ráda na něm jezdím. Tak řekl, že můžeme někdy spolu ject. Řekla jsem, že ale hodně kilometrů nejezdím. Na to řekl, že to nevadí a můžu ject míň. Řekla jsem:" Ne, to ne." (úplně jsem si takto nedokázala představit první rande). On se zřejmě urazil, řekl No tak dobře, a od té doby jsem ho neviděla vůbec a ani si na mě nevzal kontakt, telefon, FB, prostě nic. Říkám si, jestli mě jen nechtěl do postele? Tak rychle že by to vzdal…
Asi jinej kmen? Já čtu že tě pozval na kolo, ne do postele…tak nevím teda.
@greenapple píše:
Jo, chtěl tě určitě jenom voject.
Tím kolem… ![]()
A kde se v tvé hlavě vzala ta postel? Chtěl tě pozvat na kolo, to si odmítla, tak tímto je to pro něj vyřešené.
Příspěvek upraven 12.09.21 v 18:41
Tohle že psala maturantka? Já myslela, že slečna tak 13-14 let…
@Kockazvysocan píše:
A, k posteli došlo kdy?
V bujné fantazii zakladatelky.
@greenapple píše:
Jo, chtěl tě určitě jenom voject.
nebo taky vobject dokola na tom kole…