Asi mě měl jen do postele?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3957
12.9.21 20:25
@Realityismore píše:
Jak může někdo, kdo napíše „ject“, udělat maturitu? To byla nějaká pomocná škola pro padlé dívky?

No zřejmě je to tím, že má naše země tolik nářečí… Tipla bych na okolí Šumavy.. Kdyžtak mě někdo opravte..
To máš stejné, jako když u nás na Moravě se řekne z kama si (=odkud jsi) prostě nářečí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
12.9.21 21:55
@werajsik píše:
No zřejmě je to tím, že má naše země tolik nářečí… Tipla bych na okolí Šumavy.. Kdyžtak mě někdo opravte..
To máš stejné, jako když u nás na Moravě se řekne z kama si (=odkud jsi) prostě nářečí.. [/citace
Nářečí je nářečí, když někde píši, tak se snad nářečí nepoužívá, ne?
  • Citovat
  • Upravit
3957
12.9.21 22:01

@Klopotkova
No nemělo by… Ale často i zde na EM vidím spojení „přijdu dýl“, což se taky hovorově používá jen v určitých oblastech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
12.9.21 22:12
@Anonymní píše:
Ahoj, jde o mého spolužáka. Udělala jsem teď maturitu a spolužák přišel poslední den za mnou do školy, aby mě pozval na jízdu el. kolem. Zmínila jsem se, že ráda na něm jezdím. Tak řekl, že můžeme někdy spolu ject. Řekla jsem, že ale hodně kilometrů nejezdím. Na to řekl, že to nevadí a můžu ject míň. Řekla jsem:" Ne, to ne." (úplně jsem si takto nedokázala představit první rande). On se zřejmě urazil, řekl No tak dobře, a od té doby jsem ho neviděla vůbec a ani si na mě nevzal kontakt, telefon, FB, prostě nic. Říkám si, jestli mě jen nechtěl do postele? Tak rychle že by to vzdal…

a kde jsi přišla na tu postel? to se ti zdálo ve vlhkých snech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.9.21 01:11

Milé Bravíčko… :zed: :zed: mám dost, jestli tohle píše dospělá holka s maturitou, tak se svět v p.del obrací. A nejde jen o jazykovou stránku, to je asi to poslední, dneska jak prasata píšou i vysokoškoláci, ale spíš o ty myšlenkový pochody, který očividně zakrněly někde na začátku druhého stupně ZŠ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
13.9.21 07:12

A cos čekala? Že na prvním rande ti přednese za zvuku loutny oslavnou epopej na tvou dokonalost psanou v siciliáně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí