Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když se o mě začínal zajímat současný manžel tak se mě líbil nás společný kamarád, který nás v podstatě seznámil. On spíš zájem neměl. Tak jsem si řekla, že to zkusím a uvidím. Nebrala jsem ho jako nějakou náhradu. Ale jsem moc ráda, že jsem to udělala. Kámoš ač je fajn, tak vzathove bych si s ním nerozuměla. Když je člověk single tak může mít rozehratych vic možnosti zároveň a buď z toho neco vyjde a nebo ne.
@JancaS84
Jo… Mě akorát projde šílené že ji toto ještě psal.. Po tom co už jsme nějaký jak kdyby počátek vztahu měli.. ![]()
Tak zezacatku to možná bral jako rozptýlení ale teď s tebou evidentně plánuje budoucnost takže bych mu věřila že se do tebe zakoukal když tě poznal..kdyby ne tak by podle mě s tebou nechtěl bydlet ale jen by tě navštěvoval kvůli horizontální sambě… ![]()
Příspěvek upraven 12.09.21 v 10:07
@JancaS84
Jinak říká, že je šťastný.. A že je moc rád za mě i malou a je rád, že je se mnou a ne s ní. Že jsem vyspělejší a v životě jinde.. Že s ní by nemohl zatím ještě ani plánovat rodinu, budoucnost něco. Že neví, co na viděl kromě toho že byla pěkná hodná a vtipná.. Nevím jak to mám prostě brát.
Chlapi jsou v tomhle hrozně nerozhodní. Vím, že je to těžké, ale zkus to překousnout, když je jinak fajn. My ženské si tohle víc zabíráme a řešíme, chlap tu situaci vnímá úplně jinak.
Hlavnw se s nim uz o ni nebav. Zjevne je to pryc, i kdyz jsi byla na zacatku dvojka, tak si to srovnal. Deje se to a ti lide uz na nejake prvotni pohnutky uz nemysli, kdyz jsou stastni. Hlavne ho nenut vas dve srovnavat nebo si tady zacnes pro sebe soutrzit s preludem a to fakt nechces ![]()
@Anonymní píše:
@JancaS84
Jinak říká, že je šťastný.. A že je moc rád za mě i malou a je rád, že je se mnou a ne s ní. Že jsem vyspělejší a v životě jinde.. Že s ní by nemohl zatím ještě ani plánovat rodinu, budoucnost něco. Že neví, co na viděl kromě toho že byla pěkná hodná a vtipná.. Nevím jak to mám prostě brát.
No to je jasný, že jsi na tom líp a v životě jinde, ty už máš děcko, který potřebuješ udat ![]()
Pokud tě s ní nepodvedl a už se ani nestýkají, tak bych to vymazala z paměti..
@pohledzdruhestrany
Si vůl. Nepotřebuju udat nikde děcko. Kdyby nechtěl tak není se mnou i když ho mám. S malou jsme byly samy dost dlouho. Bydlení mám vlastní a finance taky. Bereš to fakt že špatného konce. Malá otce má.
@pohledzdruhestrany píše:
No to je jasný, že jsi na tom líp a v životě jinde, ty už máš děcko, který potřebuješ udat
Zapomněl jsi to dítě otitulovat slovem „kukačka“, to už tady dlouho nebylo. Už jsi fakt trapný s tím. ![]()
@Silverine247
Asi mindrák nebo co. Vlastně ženská nemůže mít nového partnera když má dítě. I když ho má zajištěné a otce pro něj má. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, dámy. Mám takový psychologický problém.. S přítelem jsme spolu 5 měsíců…
Bylo to tak, že nás seznámila naše společná kamarádka. Párkrát jsme zašli ven, randili jsme a pak se dali dohromady… Jenže… Jsem si nedávno půjčila mobil díky nefungujícímu messengeru a něco mě hodilo do očí. On tu kamarádku měl rád, ač byla zadaná. Znali se teprve půl roku ale byl do ní paf. Prý ji to i řekl. Uhodila jsem na něj že ji měl rád ještě i v době kdy jsme se už znali a stýkali se… Ze zpráv vyšlo najevo, že ještě v době kdy jsme spolu byli 14 dní a už jsme spolu i spalo ji napsal, že ho to video s tanečkem co mu poslala asi vzrušuje… A že je rád že mě má… Že díky tomu aspoň zapomíná a bolí to méně… (Vztah k ní). Úplně se z toho hroutim. Nikdy spolu nic neměli… Ale ona byla evidentně jeho sen… A já se cítím hrozně. Už si téměř nepíšou a nestýkají se od cca druhého měsíce co jsme spolu. Tvrdí, že se zamiloval do mě a hotovo. Ale přiznává, že jsem se ku líbila ale že první to viděl že jsem pokus, možná si užít a uvidí… Cítím se fakt podvedená… Je hodný pozorný, chtěl by se mnou bydlet… Jenže nemůžu rozdýchat, že jsem snad náhrada jenom…já nikdy nedělala to že bych měla víc možností a vodila ho za nos…
Jinak je hodný, pozorný, není lakomý, má rád mě i malou dceru, nikde se netahá atp.
A toho se drž. Já když si začala se svým partnerem, tak jsem ani vztah původně nechtěla. Nakonec jsem zjistila, že si takového chlapa nemůžu nechat utéct.
Lidi míní, osud mění. Vykašli se na nějaké coby kdyby a buď ráda, že kamarádka je fakt kamarádka, která ti ho nepretahla jen proto, aby pro něj pořád byla ta jediná (i takové jsou mezi námi bohužel). Když ti říká, že tě miluje, tak mu prostě věř. ![]()
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany
Si vůl. Nepotřebuju udat nikde děcko. Kdyby nechtěl tak není se mnou i když ho mám. S malou jsme byly samy dost dlouho. Bydlení mám vlastní a finance taky. Bereš to fakt že špatného konce. Malá otce má.
No tak to pozor, když po pěti měsících už prohlašuje, že je rád, že má tebe i malou, to je trochu ujetý?
nebo se bude o otcovství a péči dělit s biootcem?
Dobrý den, dámy. Mám takový psychologický problém.. S přítelem jsme spolu 5 měsíců…
já nikdy nedělala to že bych měla víc možností a vodila ho za nos…
Bylo to tak, že nás seznámila naše společná kamarádka. Párkrát jsme zašli ven, randili jsme a pak se dali dohromady… Jenže… Jsem si nedávno půjčila mobil díky nefungujícímu messengeru a něco mě hodilo do očí. On tu kamarádku měl rád, ač byla zadaná. Znali se teprve půl roku ale byl do ní paf. Prý ji to i řekl. Uhodila jsem na něj že ji měl rád ještě i v době kdy jsme se už znali a stýkali se… Ze zpráv vyšlo najevo, že ještě v době kdy jsme spolu byli 14 dní a už jsme spolu i spalo ji napsal, že ho to video s tanečkem co mu poslala asi vzrušuje… A že je rád že mě má… Že díky tomu aspoň zapomíná a bolí to méně… (Vztah k ní). Úplně se z toho hroutim. Nikdy spolu nic neměli… Ale ona byla evidentně jeho sen… A já se cítím hrozně. Už si téměř nepíšou a nestýkají se od cca druhého měsíce co jsme spolu. Tvrdí, že se zamiloval do mě a hotovo. Ale přiznává, že jsem se ku líbila ale že první to viděl že jsem pokus, možná si užít a uvidí… Cítím se fakt podvedená… Je hodný pozorný, chtěl by se mnou bydlet… Jenže nemůžu rozdýchat, že jsem snad náhrada jenom…
Jinak je hodný, pozorný, není lakomý, má rád mě i malou dceru, nikde se netahá atp.