Jsem náhrada či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silverine247
12.9.21 12:48
@pohledzdruhestrany píše:
No tak to pozor, když po pěti měsících už prohlašuje, že je rád, že má tebe i malou, to je trochu ujetý? :think: nebo se bude o otcovství a péči dělit s biootcem?

Proč by to mělo být ujety? Nejsou všichni chlapi jako ty, že se nevlastnich dětí téměř štítí, aby náhodou třeba nemuseli pustit korunu do cizího.

• Citovat
  • Upravit
21111
12.9.21 12:57
@Silverine247 píše:
Proč by to mělo být ujety? Nejsou všichni chlapi jako ty, že se nevlastnich dětí téměř štítí, aby náhodou třeba nemuseli pustit korunu do cizího.

no musíš na to koukat o krok dopředu, většinou to znamená, že dotyčná si vybrala k. o.k. o.t. a, kterej se nestará o vlastní dítě, takže je nutný ho udat jinde, k chlápkovi, co dle tvé terminologie „na něj pustí korunu“, jenže schopnost hledat si vhodného partnera se mezitím nezlepšila, a kola se točí dál ve stejné zoufalé spirále…

no a když chlap, kterej ještě před pár měsícema básnil a lkal po kamarádce, najednou prohlašuje, jak je rád, že má zakladatelku a její dítě, tak pro mě je to pouze znak trochu zoufalý balící manipulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
12.9.21 13:12
no musíš na to koukat o krok dopředu, většinou to znamená, že dotyčná si vybrala k. o.k. o.t. a, kterej se nestará o vlastní dítě, takže je nutný ho udat jinde, k chlápkovi, co dle tvé terminologie „na něj pustí korunu“, jenže schopnost hledat si vhodného partnera se mezitím nezlepšila, a kola se točí dál ve stejné zoufalé spirále…no a když chlap, kterej ještě před pár měsícema básnil a lkal po kamarádce, najednou prohlašuje, jak je rád, že má zakladatelku a její dítě, tak pro mě je to pouze znak trochu zoufalý balící manipulace

Jako balicí manipulace si uvázat na krk kukacku? Podle toho, co píšeš, by snad každý chlap preferoval svobodnou bez závazků, ne? :lol: Máš v tom docela hokej, asi už ti ty kukacky vlezly na mozek. :lol: Představ si, že jsou i chlapi, co mají rádi děti, uplne scifi pro tebe, že jo? :dance:

• Citovat
  • Upravit
21111
12.9.21 13:19
@Silverine247 píše:
Jako balicí manipulace si uvázat na krk kukacku? Podle toho, co píšeš, by snad každý chlap preferoval svobodnou bez závazků, ne? :lol: Máš v tom docela hokej, asi už ti ty kukacky vlezly na mozek. :lol: Představ si, že jsou i chlapi, co mají rádi děti, uplne scifi pro tebe, že jo? :dance:

ano jsou - vlastní, to je přirozenej hlas krve..nevlastní, to je jen nástroj, jak se dostat pod kalhotky mamince, na kterou by za normálních okolností neměli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
12.9.21 13:29
ano jsou - vlastní, to je přirozenej hlas krve..nevlastní, to je jen nástroj, jak se dostat pod kalhotky mamince, na kterou by za normálních okolností neměli :kytka:

Tak pak si zaslouží to dítě i živit, ne? :jazyk: Ty máš fakt zajímavé myšlenkové pochody, brrrrr. Musíš to mít těžké v životě, za vším hledat nějaký podvod.

• Citovat
  • Upravit
21111
12.9.21 13:34
@Silverine247 píše:
Tak pak si zaslouží to dítě i živit, ne? :jazyk: Ty máš fakt zajímavé myšlenkové pochody, brrrrr. Musíš to mít těžké v životě, za vším hledat nějaký podvod.

proboha jaký podvod, to je normálně evolučně podmíněné chování s cílem získat nejvíc životních zisků s co nejméně úsilím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
12.9.21 17:17

Stoprocentní souhlas s Pohledem. Ovšem chápu, že na fóru tohoto typu nejsou podobné příspěvky populární. Která by ráda četla, že závazky ji limitují a že pan ideální, top, cool a nejúžasnější muž na planetě nemá zájem o cizí děti a radši si udělá svoje. Upřímně, která v vás by měla zájem vypiplávat cizí děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
12.9.21 17:21
@Silverine247 píše:
Jako balicí manipulace si uvázat na krk kukacku? Podle toho, co píšeš, by snad každý chlap preferoval svobodnou bez závazků, ne? :lol: Máš v tom docela hokej, asi už ti ty kukacky vlezly na mozek. :lol: Představ si, že jsou i chlapi, co mají rádi děti, uplne scifi pro tebe, že jo? :dance:

No, já jako žena taky preferuju svobodný bez závazků. Děti jsou pro mě velká překážka ve vztahu, a to z více důvodů. Takže pro mě osobně je muž s dětmi dobrý tak akorát na nějaké to zpestření volných chvil, jinak bohužel… Věřím, že muži jsou v tom ještě daleko striktnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
12.9.21 17:24
@greenapple píše:
No, já jako žena taky preferuju svobodný bez závazků. Děti jsou pro mě velká překážka ve vztahu, a to z více důvodů. Takže pro mě osobně je muž s dětmi dobrý tak akorát na nějaké to zpestření volných chvil, jinak bohužel… Věřím, že muži jsou v tom ještě daleko striktnější.

Ani ne. Naopak. Muži přijímají děti svých nových partnerek mnohem lépe, než nextky.

Je to kus od kusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
12.9.21 17:25
@Silverine247 píše:

Ono takové dítě stojí celkem dost. A pokud má pán v plánu si pořídit do budoucna i vlastní, tak je v pořádku, že trochu počítá. Proč by měli živit cizí dítě? Jestli si matka dokáže zajistit adekvátní alimenty, tak dejme tomu. Jenže ona se spousta zdejších dam tváří, že vlastně vlastní otec ani neexistuje, že se po něm nic nechce, a pak to má hradit někdo jiný? Ty pouštíš koruny do nějakých cizích dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
12.9.21 17:26
No tak to pozor, když po pěti měsících už prohlašuje, že je rád, že má tebe i malou, to je trochu ujetý? :think: nebo se bude o otcovství a péči dělit s biootcem?

Klidně. V čem by byl problém?

Anebo jaká doba by byla přijatelná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
12.9.21 17:53
@botl píše:
Klidně. V čem by byl problém?Anebo jaká doba by byla přijatelná?

Žádná, proč, když má dítě otce? Ať si naplodí svýho miminka, jestli na to má a může se ukázat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
12.9.21 17:56
@pohledzdruhestrany píše: Žádná, proč, když má dítě otce? Ať si naplodí svýho miminka, jestli na to má a může se ukázat :nevim:

Moc to za toho chlapa hrotíš.
Pokud on je spokojený, pokud ta starost o dítě partnerky přichází od něj a jemu dělá radost, tak to nech být. Je to výhra pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
12.9.21 17:59
@botl píše:
Moc to za toho chlapa hrotíš.
Pokud on je spokojený, pokud ta starost o dítě partnerky přichází od něj a jemu dělá radost, tak to nech být. Je to výhra pro všechny.

Ne, je to pouze výhra pro udavatelky kukaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14629
12.9.21 18:13
@Anonymní píše:
@JancaS84
Jinak říká, že je šťastný.. A že je moc rád za mě i malou a je rád, že je se mnou a ne s ní. Že jsem vyspělejší a v životě jinde.. Že s ní by nemohl zatím ještě ani plánovat rodinu, budoucnost něco. Že neví, co na viděl kromě toho že byla pěkná hodná a vtipná.. Nevím jak to mám prostě brát.

Tvl, to je taktik :lol: Promiň, tím se ti nechci vysmívat, jen… už byste o tom radši neměli moc mluvit :lol: Jako chápu tě, je to blbý zjištění, že jsi ze začátku byla jen náplast, ale na druhou stranu, fakticky tě s ní nepovedl, nestýkají se, je to mezi vámi jinak hezký, dala bych mu šanci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí