Jsem náhrada či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14127
12.9.21 20:21
@pohledzdruhestrany píše:
K čemu, když to nejdou vlastni geny, to je pak lepší věnovat se třeba Bohu.

Ty si furt myslis, ze zensky hazej nekomu svoje deti, ktery maj s jinym chlapem. Pritom jsi sam rad musel uznat, ze ti chlapi ty deti berou jako soucast ty zensky. Kdyz ti to nejaka borka postavi, ze jako vztah klidne, ale neni v jejich moznostech ani planech odevzdat deti jejich otcum, tak si proste rozmyslis, co je tvou prioritou a podle toho se zaridis. A kupodivu teda, spouste chlapu ta zenska za to stoji, nenadelas nic :think: :lol:

Nabidka-poptavka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7736
12.9.21 20:36
@greenapple píše:
No, já jako žena taky preferuju svobodný bez závazků. Děti jsou pro mě velká překážka ve vztahu, a to z více důvodů. Takže pro mě osobně je muž s dětmi dobrý tak akorát na nějaké to zpestření volných chvil, jinak bohužel… Věřím, že muži jsou v tom ještě daleko striktnější.

Mám to podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
12.9.21 20:36
@FlorenceF Jenkins píše:
Ty si furt myslis, ze zensky hazej nekomu svoje deti, ktery maj s jinym chlapem. Pritom jsi sam rad musel uznat, ze ti chlapi ty deti berou jako soucast ty zensky. Kdyz ti to nejaka borka postavi, ze jako vztah klidne, ale neni v jejich moznostech ani planech odevzdat deti jejich otcum, tak si proste rozmyslis, co je tvou prioritou a podle toho se zaridis. A kupodivu teda, spouste chlapu ta zenska za to stoji, nenadelas nic :think: :lol:Nabidka-poptavka 8)

Ano nabídka - poptávka, chlapi z nižší ligy tím získají ženskou z vyšší ligy akceptováním outěžků…když se ti nelíbí kukačky :jazyk: :) tržní mechanismus v čisté klausovské podobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
12.9.21 20:44
@pohledzdruhestrany píše:
Ano nabídka - poptávka, chlapi z nižší ligy tím získají ženskou z vyšší ligy akceptováním outěžků…když se ti nelíbí kukačky :jazyk: :) tržní mechanismus v čisté klausovské podobě :lol:

Tak jako, od jisteho veku jsme vsichni v nižší lize :lol: takze procpak by ne ;)

Ale souhlasim, samotnou by me rozdráždilo srovnani hezka-hodna-mila-mlada-svobodna vs. príma s bezvadnym prckem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
12.9.21 20:56
@FlorenceF Jenkins píše:
Tak jako, odjisteho veku jsme vsichni v nižší lize :lol: takze procpak by ne ;)Ale souhlasim, samotnou by me rozdráždilo srovnani hezka-hodna-mila-mlada-svobodna vs. príma s bezvadnym prckem :lol:

V podstatě kontinuálně od zrození :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria