Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
K čemu, když to nejdou vlastni geny, to je pak lepší věnovat se třeba Bohu.
Ty si furt myslis, ze zensky hazej nekomu svoje deti, ktery maj s jinym chlapem. Pritom jsi sam rad musel uznat, ze ti chlapi ty deti berou jako soucast ty zensky. Kdyz ti to nejaka borka postavi, ze jako vztah klidne, ale neni v jejich moznostech ani planech odevzdat deti jejich otcum, tak si proste rozmyslis, co je tvou prioritou a podle toho se zaridis. A kupodivu teda, spouste chlapu ta zenska za to stoji, nenadelas nic
![]()
Nabidka-poptavka ![]()
@greenapple píše:
No, já jako žena taky preferuju svobodný bez závazků. Děti jsou pro mě velká překážka ve vztahu, a to z více důvodů. Takže pro mě osobně je muž s dětmi dobrý tak akorát na nějaké to zpestření volných chvil, jinak bohužel… Věřím, že muži jsou v tom ještě daleko striktnější.
Mám to podobně
@FlorenceF Jenkins píše:
Ty si furt myslis, ze zensky hazej nekomu svoje deti, ktery maj s jinym chlapem. Pritom jsi sam rad musel uznat, ze ti chlapi ty deti berou jako soucast ty zensky. Kdyz ti to nejaka borka postavi, ze jako vztah klidne, ale neni v jejich moznostech ani planech odevzdat deti jejich otcum, tak si proste rozmyslis, co je tvou prioritou a podle toho se zaridis. A kupodivu teda, spouste chlapu ta zenska za to stoji, nenadelas nic![]()
Nabidka-poptavka
Ano nabídka - poptávka, chlapi z nižší ligy tím získají ženskou z vyšší ligy akceptováním outěžků…když se ti nelíbí kukačky
tržní mechanismus v čisté klausovské podobě ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Ano nabídka - poptávka, chlapi z nižší ligy tím získají ženskou z vyšší ligy akceptováním outěžků…když se ti nelíbí kukačky![]()
tržní mechanismus v čisté klausovské podobě
Tak jako, od jisteho veku jsme vsichni v nižší lize
takze procpak by ne ![]()
Ale souhlasim, samotnou by me rozdráždilo srovnani hezka-hodna-mila-mlada-svobodna vs. príma s bezvadnym prckem ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Tak jako, odjisteho veku jsme vsichni v nižší lizetakze procpak by ne
Ale souhlasim, samotnou by me rozdráždilo srovnani hezka-hodna-mila-mlada-svobodna vs. príma s bezvadnym prckem
V podstatě kontinuálně od zrození ![]()