Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, používáte někdo asijské bb nebo cc krémy? Na netu si je hrozně chválí, ale nikde jsem nenašla jakou značku. Kde objednáváte? Na aliexpress? Díky ![]()
Myslím, že nejznámější je Missha, ta se sežene i u nás. Pak jsou i další, ale značky nevím.
Kupuji si na mimibazaru od jedné paní BB Misha a jsem moc spokojená, už mám asi třetí balení. Myslím, že to kupuje asi levnější na ebay apod. ale mě to vyhovuje i takto, balení je za 190 a jde koupit i vzorky po pětikoruně což jsem uvítala když jsem si brala první balení.
Objednala jsem na základě recenzí korejský BB krém Skin79, všude je vychvalovali tak jsem to riskla a jsem taky maximálně spokojená. Zkoušela jsem i jiné značky, když mi došlo první balení a nebylo to ono, takže už jen objednávám pořád stejný. Nevím ale kde by se dali vyzkoušet, kromě netu jsem je nikde neviděla..
Ahoj, nejlepsi asijska znacka je pry Kanebo a Shiseido, to maji v Sephore a Douglasu, sama jsem ale zetim nevyzkousela…
@HaniaNelinka píše:
Holky, používáte někdo asijské bb nebo cc krémy? Na netu si je hrozně chválí, ale nikde jsem nenašla jakou značku. Kde objednáváte? Na aliexpress? Díky
co je to bb nebo cc
?
@jenny.fields Bridgite Bardot a Claudia Cardinal:)) Sranda, jsou to kremy, ktere se pouzivaji jako make-up. Nejdriv byly bb kremy a ted jsou uz i cc, co ty zkratky presne znamenaji ti ted tak z hlavy nereknu ale neco znamenaji.
@jenny.fields
BB = Beauty Balm
CC = Color Control
DD = existují, více zde http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…
Kde jsi prosím kupovala ten skin79? Taky chci vyzkoušet
Našla jsem na ebay..
@AQuinka píše:
Kde jsi prosím kupovala ten skin79? Taky chci vyzkoušetNašla jsem na ebay..
Nevím, jestli to sem můžu dát, takže pošlu odkaz do zpráv ![]()