Asijské bb nebo cc krémy

320
19.5.15 18:12

asijské bb nebo cc krémy

Holky, používáte někdo asijské bb nebo cc krémy? Na netu si je hrozně chválí, ale nikde jsem nenašla jakou značku. Kde objednáváte? Na aliexpress? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13772
19.5.15 18:16

Myslím, že nejznámější je Missha, ta se sežene i u nás. Pak jsou i další, ale značky nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1131
19.5.15 18:35

Kupuji si na mimibazaru od jedné paní BB Misha a jsem moc spokojená, už mám asi třetí balení. Myslím, že to kupuje asi levnější na ebay apod. ale mě to vyhovuje i takto, balení je za 190 a jde koupit i vzorky po pětikoruně což jsem uvítala když jsem si brala první balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.5.15 19:29

Objednala jsem na základě recenzí korejský BB krém Skin79, všude je vychvalovali tak jsem to riskla a jsem taky maximálně spokojená. Zkoušela jsem i jiné značky, když mi došlo první balení a nebylo to ono, takže už jen objednávám pořád stejný. Nevím ale kde by se dali vyzkoušet, kromě netu jsem je nikde neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
19.5.15 19:49

Ahoj, nejlepsi asijska znacka je pry Kanebo a Shiseido, to maji v Sephore a Douglasu, sama jsem ale zetim nevyzkousela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.5.15 21:09
@HaniaNelinka píše:
Holky, používáte někdo asijské bb nebo cc krémy? Na netu si je hrozně chválí, ale nikde jsem nenašla jakou značku. Kde objednáváte? Na aliexpress? Díky :-)

co je to bb nebo cc :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
25.5.15 21:24

@jenny.fields Bridgite Bardot a Claudia Cardinal:)) Sranda, jsou to kremy, ktere se pouzivaji jako make-up. Nejdriv byly bb kremy a ted jsou uz i cc, co ty zkratky presne znamenaji ti ted tak z hlavy nereknu ale neco znamenaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.5.15 21:32

@jenny.fields
BB = Beauty Balm
CC = Color Control
DD = existují, více zde http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.9.15 03:11

Kde jsi prosím kupovala ten skin79? Taky chci vyzkoušet :-) Našla jsem na ebay..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
13.9.15 08:31
@AQuinka píše:
Kde jsi prosím kupovala ten skin79? Taky chci vyzkoušet :-) Našla jsem na ebay..

Nevím, jestli to sem můžu dát, takže pošlu odkaz do zpráv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí