Asistent pedagoga - kurz Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.1.20 19:06

Ahoj holky, ty kurzy jsou rozdělené pro ty, co maturitu mají - studují 80 hodin a ty, co maturitu nemají, studují jindy a je to na 147 hodin, to jen pro představu, jaký je v tom rozdíl. :mavam:

https://www.nidv.cz/…nty-pedagoga?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
17.1.20 15:43
@barevnakvetinka píše:
@Kassor Ahoj, také chci studovat kurz na asistenta pedagoga. Ten, co začíná v únoru jsem již nestihla, takže se přihlásím na následující termín od dubna.
Je to prosím tě tak, že se mohu přihlásit i když ve školství nemám praxi a střední školu mám obchodního zaměření?
Chtěla jsem si vyplnit přihlášení na stránkách nidv.cz a zarazilo mě, že se tam vyplňuje délka praxe a pracovní pozice, funkce a vyučované předměty.

Co jsi tam vyplnila ty?

Díky moc a učení zdar :mavam:

Ano, ja taky nemam zadnou praxi ve skolstvi… Ty otazky jsem vyplnila dle pravdy, ze nemam praxi a popravde si to uz moc nepamatuju. Je to jedno, vypln to a zavazne se prihlas, pak ti daji vedet sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.1.20 19:48

@Kassor ahoj kdepak jsi objevila kurz je tu tady v Liberci? díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.20 21:08

@Lenka2020 www.nidv.cz - tady jsou ty kurzy. Nový kurz pro ty, co mají maturitu začíná 6. dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.2.20 20:34

Holky jste některá přihlášena na kurz, který začíná v dubnu…??? stihla jste to některá..?? Já se chtěla přihlásit a už bohužel plno… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.20 18:55

@Katka-K8 Ahoj, zrovna jsem se ze zdravotních důvodů odhlásila, tak se zkus přihlásit jako náhradník.
Kontakt na paní je:

Ing. Jana Otavová - jana. otavova@npicr.cz,tel.: 482 360 512, mobil: 775 571 607

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.2.20 21:33

@barevnakvetinka moc děkuji za info email napsan, tak uvidím co paní napíše…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.20 21:45

@Katka-K8 Super, tak uvidíš. Já jstem teď pořád hodně unavená a spavá a nevím z čeho, takže se obávám, že bych to učení a hlavně zkoušky nedala. Musim se dát nejdřív do kupy, pak se přihlásím v jiném termínu.
Dej pak vědět, co ti paní odepsala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.1.22 11:00

Kurz asistent pedagoga březen

Ahoj💁‍♀️ není tu některá slečna či paní, která začíná s kurzem AP teď o března? 🙂 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze