Asociální rodiče?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18620
20.10.24 12:59
@Dollorres píše: Více

Nebo spis pro ne něco vyzarujes. Já se na hřišti bavím i s babičkama a když chce někdo prohodit par vět tak nemám problem.ale když prijde divnoclovek co mi nesedi, tak zdrham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
20.10.24 13:00
@Kelsey1 píše: Více

Mám z toho mindrák, třeba to ze mě nějak vyzařuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
20.10.24 13:02

@Dollorres podle mě svůj věk zbytečně přeceňuješ. Já měla děti zhruba jako ty a s jinými mámami se bavíme normálně, nikdo věk neřeší. Spíš bych se možná zamyslela nad svým přístupem. Z toho, co obecně prezentuješ na emimi, tak máš dost sklony k vynucování si věcí. Tohle lidi prostě nesnášejí :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
18620
20.10.24 13:03
@Liberalissima píše: Více

Zenes to do extrému a zbytecne používáš vyhrocena slova a utok. Nezakazuju hru, pokud bude trvat na tom, ze tam zůstaneme a bude si hrát tak fajn, ale klidně bych to zkusila decka vylákat na zajímavější program mimo ty lidi co mi fakt nesedi. Necítím se za to spatne. Každý máme nějaký instinkt a kde se necítím dobre, nepotřebuji zůstávat a ani si nemyslím, ze je potreba si dokazovat jak jsem benevolentní ikdyz nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148537
20.10.24 13:04

To nebude věkem. Možná se tváříš moc vážně a působíš direktivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8951
20.10.24 13:05

Věk je jen číslo. Ty máš problém ve své hlavě. Buď je člověk sympatický nebo nesympatický a není se s ním o čem bavit. O věku to absolutně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
20.10.24 13:07

Moje děti se na hřišti nebo v herně skamarádí samy hned i bez moji asistence, takže většinou ani nevím, kdo je čí rodič. Nevím, po kom to mají, oba s manželem jsme introvertní, dalo by se říct i asociální :lol: Konverzace s cizími lidmi nevyhledávám, ale že bych děti odháněla od cizích, to by mě tedy nenapadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.10.24 13:12

@Dollorres Zrovna ty kritizuj cizí rodiče. Začni nejdříve u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59389
20.10.24 13:13

@Dollorres o věku to nebude, ale třeba na lidi působíš nepříjemně. přísně? proto by asi kluk měl větší šanci kdyby šel sám a zapojil se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
20.10.24 13:15
@topazio píše: Více

Já nikoho nekritizuji, jen popisuji co se nám teď děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.10.24 13:16

Ja si myslim, ze nekdy to zprostredkovani kontaktu funguje, ale jen v situaci, kdy by obe deti mely zajem a jen se tak nesmele okukuji. Ale nejake dite nebo rodice do toho spoecneho hrani strkat neni dobre. A.taky neni dobre je oznacovat jako asocialni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.10.24 13:19

Neber to spatne, ale ja myslim, ze ho muzes blokovat i ty. Ty vlastne za temi rodici jdes s odporem. Myslis si, ze.to oni a jejich deti nevyciti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12878
20.10.24 13:23
@hospodki píše: Více

Však si nebuď, já tě snad nutím? :nevim:

Já i dcera zatím dokázaly na hřišti vyjít s každým, i když třeba vypadali divně, od poheldu byla jiná sociální třída atd (tatínek s Bráníčkem a podobně). Dítěti to nijak neuškodilo, a já taky žiju. Dvacet minut na hřišti neznamená, že si je nastěhuju domů :mrgreen:

Příspěvek upraven 20.10.24 v 13:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.10.24 13:23

Na hriste s detmi chodi i babicky a funguje to. Ja si spis myslim, ze to prehanite. U nas to funguje tak, ze pokud je dite vypusteno, snadneji si najde kamarady, nez kdyz mu neustale stoji za zadkem matka. Keste bych zvazila nejaky krouzek nebo skolku. Proste dlouhodobe akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
20.10.24 13:31
@samadoma666 píše: Více

Jo, v tomhle si na to kápla. Nejdu tam tedy s odporem, ale očekávám předem, že to nejspíš nedopadne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí