Astma - ano nebo ne?

3.11.17 15:21

Astma ano nebo ne?

Dobrý den, nevím zda je to astma nebo ne, ale špatně se mi dýchá a často kašlám, škrábe mě v krku neustále, při stresu se nemohu pořádně nadechnout a nebo při rychlé změně teploty kolem mě, zápach a vůně parfémů, někdy i při práci. Cítím občas tíži a bolest na hrudi a mívám polsední dobou vyšší krevní tlak a tep. Chci se jen na to zeptat jestli s tím mam naštívit ihned svého doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25191
3.11.17 15:42

@Šárka 0001 Může a nemusí, může to být i ze stresu. Doktora bych navštívila 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
3.11.17 15:42
@Šárka 0001 píše:
Dobrý den, nevím zda je to astma nebo ne, ale špatně se mi dýchá a často kašlám, škrábe mě v krku neustále, při stresu se nemohu pořádně nadechnout a nebo při rychlé změně teploty kolem mě, zápach a vůně parfémů, někdy i při práci. Cítím občas tíži a bolest na hrudi a mívám polsední dobou vyšší krevní tlak a tep. Chci se jen na to zeptat jestli s tím mam naštívit ihned svého doktora.

Může to být asthma, pokud to trvá dlouho. Určitě navštivte, třeba se objednejte na plicním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.11.17 16:10

Určitě bych zašla k lékaři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.17 20:27

@eumedon trvá to déle než rok, ale teď cítím že je to horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
3.11.17 20:28

K lékaři určitě, ale rozhodně ne teď hned okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
3.11.17 21:01

@Šárka 0001 Tak v každém případě k lékaři!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.20 16:58

Dobrý den mam dotaz prosím. Uz od soboty me pali a tlačí na hrudi. Takovy divny tlak a paleni. Dneska mi doktorka po tel poslala ventolin spray a ja se bojím si ho striknout :,( :,( co když se budu dusit atd? Na plicní jdu az zítra

• Citovat
  • Upravit
65294
20.4.20 20:33
@Anonymní píše:
Dobrý den mam dotaz prosím. Uz od soboty me pali a tlačí na hrudi. Takovy divny tlak a paleni. Dneska mi doktorka po tel poslala ventolin spray a ja se bojím si ho striknout :,( :,( co když se budu dusit atd? Na plicní jdu az zítra

no ventolin je právě proti dušení, roztahuje průdušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast