Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, nevím zda je to astma nebo ne, ale špatně se mi dýchá a často kašlám, škrábe mě v krku neustále, při stresu se nemohu pořádně nadechnout a nebo při rychlé změně teploty kolem mě, zápach a vůně parfémů, někdy i při práci. Cítím občas tíži a bolest na hrudi a mívám polsední dobou vyšší krevní tlak a tep. Chci se jen na to zeptat jestli s tím mam naštívit ihned svého doktora.
@Šárka 0001 Může a nemusí, může to být i ze stresu. Doktora bych navštívila 100%.
@Šárka 0001 píše:
Dobrý den, nevím zda je to astma nebo ne, ale špatně se mi dýchá a často kašlám, škrábe mě v krku neustále, při stresu se nemohu pořádně nadechnout a nebo při rychlé změně teploty kolem mě, zápach a vůně parfémů, někdy i při práci. Cítím občas tíži a bolest na hrudi a mívám polsední dobou vyšší krevní tlak a tep. Chci se jen na to zeptat jestli s tím mam naštívit ihned svého doktora.
Může to být asthma, pokud to trvá dlouho. Určitě navštivte, třeba se objednejte na plicním.
Dobrý den mam dotaz prosím. Uz od soboty me pali a tlačí na hrudi. Takovy divny tlak a paleni. Dneska mi doktorka po tel poslala ventolin spray a ja se bojím si ho striknout
co když se budu dusit atd? Na plicní jdu az zítra
@Anonymní píše:
Dobrý den mam dotaz prosím. Uz od soboty me pali a tlačí na hrudi. Takovy divny tlak a paleni. Dneska mi doktorka po tel poslala ventolin spray a ja se bojím si ho striknout![]()
co když se budu dusit atd? Na plicní jdu az zítra
no ventolin je právě proti dušení, roztahuje průdušky