Atopický ekzém - homeopat Beroun

97
25.1.16 01:27

Atopický ekzém - homeopat Beroun

Dal by mi někdo tip na dobrého homeopata poblíž Berouna? 14. měsíční syn má ekzém na nožičkách. Je to pár flíčků, ale nelepší se to. Je stále kojen. Co se týká příkrmů, tak jedu z 95 % podle knihy „Radost ze zdravých dětí“. Kdo knihu zná, tak ví, že zdravěji a opatrněji se stravovat už snad ani není možné:-)

Koupu ho v odvaru z ovesných vloček, mažu Leniensem, ale efekt nic moc. Děkuji předem za kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1589
25.1.16 02:08

Homeopata neznám, ale nám nepomohlo nic, žádné zaručené babské rady, ani drahé ani levné krémy, nic. Něco pomohlo jen proti popraskání suché kůže až do krve. Malé se to zhoršovalo a rozlezlo po celém těle, pořád se drbala, tak jsem polevila od svých přesvědčení a nechala malé předepsat kortikosteroidy. Má teď kůžičku jak miminko. Pořád z toho nemám úplně dobrý pocit, ale doktorka mi tvrdila, že to jsou jen předsudky, že ve skutečnosti kortikosteroidy neškodí, že se přes kůži až dovnotř k orgánům stejně nedostanou. Tak snad má pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
25.1.16 06:38

@Twin_Star a to jste párkrát namazali a od té doby dobré? Už se jí to nevrátilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
25.1.16 07:31

Ahoj homeopata bych asi nevolila ale jako pokud to chces zkusit tak to je tvoje vec.Ja dceru 2× za den koupala v odvaru z vlocek+ ji ty vlocky i davala chvily jako obklad na nejvic postizena mista, a pouzivam Lipolotio H, a fakt to pomaha, u nas to pomohlo nekolika detem v okoli co ho mely, samozrejme nezmizi nikdy uplne mozna az vekem, a ted v zime se to vzdy zhorsi.Nebo jeste zkus koupat v morske soli.Ale pokud ma jen par flicku na nohach jak pises tak to neni nic dramatickeho, dcera i netere to maji po celem tele a toto nam opravdu pomaha. Jinak kortikoidy bych volila az jako hodne krajni variantu pokud by to opravdu mel vsude a rozdrapane do krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
25.1.16 08:14

U nas v sirsi rodine na vzorku 5 lidi spolehlive zabrala homeopatie plus mazani exomegou. pokud jsi ochotna dojizdet do prahy, muzu to poslat kontakt na homeopatku - je naprosto skvela, lecime s ni ledasco a pomerne uspesne. jen nevim jestli jeste bere nove lidi, ma porad narvano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.1.16 08:28

Prestan kojit a bude dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
25.1.16 08:47

Tak moje dcerka to taky měla po celých rukách a nohách. Doktorka se na ní ani pořádně nepodívala a napsala nám kortikoidy. Mazala jsem 5 dní a opravdu ekzém zmizel ale asi jenom na týden. Teď už to má zase zpátky. Zkus si přečíst tento článek https://www.modrykonik.cz/…ekce-u-deti/. Chtělo by to asi zjisti příčinu, ale u takhle malých dětí to jde prý dost těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
25.1.16 09:18

Já můžu doporučit v Praze P. Zachariáše (sulfur.cz) - sice je to pro vás trochu výlet, ale má velké zkušenosti právě s malými dětmi. Můj syn měl hodně těžký atopický ekzém a tento homeopat mu ho vyléčil nádherně. Byla jsem ráda, že jsem se ho rozhodla vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.1.16 11:49

Nám pohohla až bezmléčná dieta, nejdřív jsem ji držela já když jsem kojila a ted má malá 14měsíců už nekojím a pije nutrilon alergi care a ekzém je pryč, při porušení si začne škrábat kotníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
25.1.16 12:24

@aleba Zmizelo to do pár dní, bohužel jakmile to zmizí, nesmí se přestat mazat. Prý nám postupně budou dávat slabší a slabší kortikosteroidy, ale prý je to běh na dlouhou trať. Hledat, co to způsobuje, to je asi nemožné. Malá mléko ani mléčné výrobky skoro nejí (jen občas zmrzlinu), takže u nás to z mléka nebude. Také je to často z lepku, ale nedovedu si představit, že bysme nemohli jíst chleba, pizzu, dorty…prostě nic z mouky. To by byl horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.1.16 01:06

Děkuju všem moc za rady. O tom homeopatovi Zachariášovi jsem četla na internetu, tak ho případně vyzkoušíme. Ještě zkusím pořešit souvislost s mojí osobní pohodou a jeho zdravím. Někteří známí mi říkali, že až se dám do pohody já, ekzém mu zmizí. Tak mám na čem pracovat.

Jinak já jako malé dítě jsem také měla ekzém a užívala kortikoidy. Nyní ekzém nemám, ale mám alergii, astma a velmi slabou imunitu. Proto bych svého syna před kortikoidy chtěla ubránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.7.16 21:03

Homeopat na Liberecku

Ahoj,
nemá prosím někdo dobrou zkušenost s nějakým homeopatem, který by mi pomohl zvládnout ekzém u 3měsíční dcerky? Nejlépe na Liberecku ale jsem ochotna jet kamkoli. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek