Aukro - jak postupovat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
14.3.13 13:28
@elizabeta92 píše:
@nikol.ondrášovka teď když se na to dívám tak tam nebylo napsáno jestli je v záruce nebo ne.. Jen že je používáný. Ale v záruce není.Asi je to už jedno, to máte pravdu. Moje peníze to sice nejsou, ale tohle mi prostě šíleně vadí. Navíc kvůli tomu mám ten negativ a to tam mám jen 4 hodnocení, takže to už s průměrem něco udělá.. Uvidíme co s tím administrátoři udělají..

njn :nevim: co na to říct

• Citovat
  • Upravit
K.Black
14.3.13 13:30
@elizabeta92 píše:
přesně tak.

no tak to je smůla.

A máš 4 hodnocení z toho jeden negativ, to je blbé. Jak to řeší Aukro, myslím že komentáře nakonec stáhnete s tím že jste se domluvili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21848
@elizabeta92 píše:
@michee já zase nevim co by paní udělalo kdyby napsala mail: „peníze dorazily, do týdne odešlu mobil“.. Taková věta nikoho nezabije a prsty jí z toho taky neupadnou. Poslat peníze jen tak do luftu dělám nerada. A bylo dost zajímavé že po výhružném mailu teda nakonec přišel :mrgreen:

Hele nechci paní nějak obhajovat, ale mně se třeba jednou stalo, že jsem prodala nějaký věci asi za 2 tisíce (tuším 3 různým lidem) a pak jsem byla v nemocnici, takže nejen, že jsem nemohla jak odpověděť (můj s tím v té době neuměl pořádně dělat), ale ani jsem neměla náladu a myšlenky byly taky někde jinde.. No i když jsem měla pár mailů, jakože co se děje, všichni vysvětlení a omluvu normálně přijali, žádnej negativ se taky nekonel… Nevím, jako ona komunikace je důležitá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Mně to taky hází aukrový zprávy věčně do spamu. Navíc jak teď zprasili email na seznamu, tak se to přes mobil téměř nedá číst a odpovídat už vůbec ne. A vzhledem k tomu, že jsem na netu většinou přes mobil, tak by ses ode mě asi zprávy taky jen tak nedočkala.

• Citovat
  • Upravit
697
14.3.13 13:31

Ahoj, tak když něco na aukru kupuju, kouknu na hodnocení a počet prodaných věcí..pokud pani měla hodně hodnocení, myslím tím třeba 50 a výš, a z toho jeden negativ, tak bych prostě vydržela než zboží dojde, myslím, že týden v pohodě aniž by psala..holt každý nemá čas odepisovat na každý mail..a teda negativ bych rozhodně neudělila, bylo jasný, že ti ho dá taky..a s tímhle aukro nic neudělá, leda že by ses s paní dohodla, že oba komentáře stáhnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68927
14.3.13 13:40

Udělila bych neutrál s tím, že zboží dorazilo, ale komunikace mizerná.
Jako je fakt, že mi to taky občas hodí mail do spamu, na druhou stranu když už něco prodám, tak napůl očekávám, že nějaké maily by ohledně toho dorazit mohly, a ten spam si kontroluju. Stejně jako považuju za slušné hodit aspoň krátkou zprávu - děkuji za platbu, zboží odesílám, dejme tomu do tří dnů. Není to povinnost, ale fajn by to bylo. Na druhou stranu na negativ to fakt není, zkusila bych se s paní dohodnout a oba komentáře stáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
14.3.13 14:22

No tak já taky nakupuji na aukru.Co se týče dotazu s reklamací máš smůlu, jednou kupuješ použité zboží a bereš na sebe riziko, že se třeba i rozbije a ty si to budeš muset na své náklady nechat opravit, zato těžko někoho vinit.

K postupu, příjde mi to nesmyslné, přesně jak psaly mnohé předemnou, paní mohla být nemocná a neodepisovat (také se mi stalo a nehrotila jsemt o a paní se mi po 10dnech omlouvala, že nemohla),nebo mohli zprávy spadnout do spamu (také se mě stává a od té doby spam kontroluji, ale předtím jsem to 10let nedělala). A také kolikrát se mi stalo, že jsem nakoupila a mezi mnou a prodávajícím neproběhl jediný email a zboží došlo. Stalo se mi, že prodávající zboží odeslal včas, ale zdržela to pošta o 3dny!!!Prostě těch možností je spousta, takže pro mě zbytečné hrocení, promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.3.13 16:13
Zatím nečtu diskuzi, ale 2-3 dny od
@elizabeta92 píše:
@nikol.ondrášovka teď když se na to dívám tak tam nebylo napsáno jestli je v záruce nebo ne.. Jen že je používáný. Ale v záruce není.Asi je to už jedno, to máte pravdu. Moje peníze to sice nejsou, ale tohle mi prostě šíleně vadí. Navíc kvůli tomu mám ten negativ a to tam mám jen 4 hodnocení, takže to už s průměrem něco udělá.. Uvidíme co s tím administrátoři udělají..

Nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.3.13 16:15
@elizabeta92 píše:
@Lenule15 s tím jsem počítala, ona mi to i napsla, že pokud ho nesmažu tak mi ho oplatí.. Pro někoho je to zbytečný, mě to třeba přišlo na místě.

Negativ je za nedokončený obchod, za poslání rozbitého, nefunkčního zboží. Jinak jak je psáno, stačil buď pozitiv, telefon přišel, fungoval, nebo neutrál, ale negativ :nevim: Taky bych ti ho vrátila, protože jsi ji ho dala neoprávněně. jste na tom stejně, ona ho má taky neprávem, si ho stáhněte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
14.3.13 16:29

Tak spíš jsem chtěla vědět jestli lze zboží vrátit, ale spíš se tu diskutuje o negativu :mrgreen:… No nestáhnu ho, podle mě si ho zaslouží. Nemocná nebyla, to by mi napsala. Navíc, když negativ dostala, tak pak jí najednou maily ode mě chodily, což je dost zajímavé..

takže podtrženo sečteno, nárok na vrácení zboží nemám a tečka. Dál bych nerozebírala to hodnocení, to je mezi mnou a paní ;)

• Citovat
  • Upravit
697
14.3.13 16:45

Jasně, že je to mezi tebou a paní, ale pak se nediv, že s pěti hodnocení máš 1 negativ, asi ráda dostáváš maily, nebo co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
14.3.13 17:50

@Karku jo ráda dostávám maily a ráda je i posílám ;) :P Zatim mě to nákup nijak neovlivňuje a v pohodě jsem tam zase nakupovala, takže tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5463
14.3.13 18:00

Negativ si opravdu přehnala. Tak si mohla zvednout telefon a paní zavolat vždy je na aukru uvedený. prodávám také přes aukro denně a někdy se stane, že se prostě na emaily ani nedostanu, že jsem pryč od pc apod.Ale,že bych hned někomu dávala za to, že mi neodepsal na email negativ to fakt ne. Myslím, že tímto chováním si na aukru už moc nenakoupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
14.3.13 18:08

Pokud vás to baví dál rozebírat tak do toho :palec:.. před týdnem jsem tam nakupovala a žádný problém nebyl ;)

• Citovat
  • Upravit
19007
14.3.13 18:27

Tak já na Aukru časo nakupuju a hodněkrát obchod proběhl v pořádku a bez emailů… je pravda, že já je taky nepíšu, pokud nepotřebuju… a někdy mi přijde, že zásilka byla odeslána, někdy ne, ale pro mě je důležitý, že zboží v pořádku došlo, je mi líto dávat negativní komentář z nějakého malicherného důvodu… jednou jsem dala neutrální a i tak z něho mám špatný pocit :mrgreen:

Co se týče reklamace, pokud by byl mobil vadný hned po té, co jsem rozbalila krabici, tak bych ho reklamovala, i když je použitý… pokud ovšem přestal fungovat až po dvou měsících, tak to je bohužel smůla, to už nevyreklamuješ… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák