Aukro - kupující

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.1.22 14:24

Aukro - kupující

Řeším teď takovou věc na aukru. V rozmezí asi 14 dnů jsem prodávala několik věcí, několik z nich si vydražila jedna paní (z toho pár kousků bylo asi za korunu, ráda jsem se jich zbavila..), jenže paní nezaplatila. Včera v noci vyhrála poslední aukci, tak jsem ji tedy poslala email, že gratuluji a prosím o vyplnění dopravy a platby. Na to se začala vykrucovat, že počká, až mi skončí další aukce, že se jí líbí nějaké moje další věci a jestli prý budu přidávat i dál, že si to koupí všechno najednou třeba za měsíc 8o Upřímně tohle slyším prvně, už tak jsem tolerantní k tomu, že čekám na peníze 14 dnů - vydražila si i dražší věci a ona chce platit jedno poštovné a čekat asi do nekonečna. Jak to řešit? Dát negativ? Neřeknu, kdyby to bylo v rozmezí pár dnů, ale takto?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33225
30.1.22 14:37

Napsala bych jí, že aukce vyhrála teď, tak aby se řídila tím, jak to funguje. Další aukce stejně. Jinak bych jí napsala negativ a neřešila to. To ti pak za měsíc napíše, že už nemá zájem, nebo nebude reagovat vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
30.1.22 14:40

Napiš ji, že vyhrála tvé aukce v hodnotě xyz a do tří dnů chceš tuto částku na účet. Pokud nezaplatí, napiš ji negativní hodnocení. Takové vyčůránky známe :cert: Nakonec by ti napsala, že si to rozmyslela a nic nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5910
30.1.22 14:46
@Anonymní píše: Řeším teď takovou věc na aukru. V rozmezí asi 14 dnů jsem prodávala několik věcí, několik z nich si vydražila jedna paní (z toho pár kousků bylo asi za korunu, ráda jsem se jich zbavila..), jenže paní nezaplatila. Včera v noci vyhrála poslední aukci, tak jsem ji tedy poslala email, že gratuluji a prosím o vyplnění dopravy a platby. Na to se začala vykrucovat, že počká, až mi skončí další aukce, že se jí líbí nějaké moje další věci a jestli prý budu přidávat i dál, že si to koupí všechno najednou třeba za měsíc 8o Upřímně tohle slyším prvně, už tak jsem tolerantní k tomu, že čekám na peníze 14 dnů - vydražila si i dražší věci a ona chce platit jedno poštovné a čekat asi do nekonečna. Jak to řešit? Dát negativ? Neřeknu, kdyby to bylo v rozmezí pár dnů, ale takto?

Prostě ji napiš o zaplacení aukci, a pokud odmítne, obrat se na Aukro. Pokud se bude dál vymlouvat a bude jen přihazovat, tak ji příhozy zruš, a paní zablokuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
30.1.22 15:26

Tak at ti zaplatí cenu zboží, a poštovné až při posledním.. nebo ať dá zálohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
30.1.22 16:14

Buď zaplatit zboží a nebo aspoň si domluvte společně nějakou část z toho. Protože tyhle kšefty nedopadají většinou kladně. Když sem prodávala na Aukru, tak se mi tohle nestalo. Když se bude cukat, tak na ní prď a obrať se na tým Aukra, co s tím :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.22 16:37

No jo, ale já nevím, zda a co vůbec ještě budu vystavovat a vůbec není jisté, že ona si to koupí a případně za kolik. Něco si vydražila a měla by si to zaplatit bez ohledu na to, že v budoucnu se jí ještě něco může líbit, ne?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák