Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@tessy píše:
Někde na dovolené? Na parkovišti?![]()
Za jízdy je to asi jedno, jestli to nějak třeba nezvyšuje spotřebu, když by musela být víc puštěná
Příspěvek upraven 06.02.13 v 19:36
Tak my tedy chladíme „naprázdno“ klidně i na parkovišti… a spotřebu to zvyšuje, ale řídím se heslem že každá sranda něco stojí ![]()
Tak mi teda nemáme klimatizaci - jo i tací existují…
Máme černého Romera, myslela jsem, že budu šít potah, ale nakonec jsem se na to vykašlala. Sedačka nijak nepálí.
Taky máme černého romera, jednou jedinkrát byla rozpálená sedačka, když jsme dlouho nechali auto tak, že svítilo přímo na ni… od té doby buď do stínu nebo přikrývám plenou…
My máme černošedou Romerku a na ní máme červený potah od Emitexu, ale ne proto, že by černá pálila, ale spíš proto, že na černé jde vidět kdejaká nečistota. Takže jestli se ti nezdá černá barva, tak si pořiď potah…dělá se v hodně barvách a navíc je praktičtější na oddělávání kvůli praní ![]()
@kendra píše:a tak to asi dopadne! diky za tip a za prispevky vsech ostatnich!
My máme černošedou Romerku a na ní máme červený potah od Emitexu, ale ne proto, že by černá pálila, ale spíš proto, že na černé jde vidět kdejaká nečistota. Takže jestli se ti nezdá černá barva, tak si pořiď potah…dělá se v hodně barvách a navíc je praktičtější na oddělávání kvůli praní