Muž mi začal vyčítat, ze bereme jeho auto a opotřebovává se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149
14.8.25 00:07
@Anonymní píše: Více

To co mate za chlapov? Este nebodaj ked Ta suka, nepyta si od Teba peniaze za opotrebenie vtaka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25563
14.8.25 01:00

:zed: škrt!!
u nás se víc používá chlapovo auto, řídí líp než já, auto má větší kufr a menší spotřebu, větší výkon.. Nikdy, opakuju Nikdy mi to nevmetl ani omylem, já o tom ale vím, jsem na finance dost zaměřená po pár životních eskapádách si dávám bacha, takže třeba na cestu na dovču nebo delší cestu mu pošlu půlku na naftu na účet, vždy se čertí, ale nechá si to :mrgreen: nemá zas tolik peněz, aby mohl každý měsíc mávnout rukou třeba nad 3000, takže to dělám přiměřeně sama našim příjmům, výdajům, autu… nikdy by u mne nebydlel za půlku energií, to sice dává, ale obvykle dojdu dom a zas narvaná špajza zásobama v akci, co nakoupí všem, nebo mega krabice prášku na praní, nebo podobné věci.. prostě není škrt..
s takovým chudákem, co mi účtuje každou kačku, bych vyrazila dveře, ani by se neohřál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
14.8.25 05:26

Nemůžete jet vlakem či busem? Alespoň někdy, prosím? Jednou přijde doba, kdy nemít auto, bude IN. Svojí leností a tupostí přispíváte k ničení planety.
Jinak k dotazu…Tvůj přítel je koko#.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4203
14.8.25 06:08

Až to zase vytáhne, tak argumentuj tím, že u tebe bydlí v podstatě zadarmo, takže ti vlastně ještě dluží.
Jinak je to divný, poslala bych ho do oběhu, za chvíli ti bude vyčítat kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27101
14.8.25 06:51

Ujasněte si pravidla financování co nejdříve. Jinak s tímto hamounem později zapláčeš. :?

Zkus mu příště říct, že pojedete každý svým autem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21960
14.8.25 06:53

Já bych mu příště řekla, že ano, ale že mu vyčíslil náklady na opotřebení vybavení domu a za služby typu úklid, vaření, praní či žehlení. Tipuju, že se spravedlivě nestřídáte, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4203
14.8.25 06:57

tohle je blbost, manipuluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
14.8.25 07:10

Když jsme se seznámili, tak já auto neměla a jezdilo se všude manželovým autem a on řídil. Teď už sice mám auto i já, ale stejně všude jezdí manžel jeho autem, protože já se jezdit bojím, auto mám jen do práce a na nákupy. A jinak máme jako manželé jeden účet, z kterého vše platíme, takže je stejně jedno jakým autem se jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cirrus fibratus
14.8.25 07:13

1. Není to tvůj muž
2. Už by nebyl ani můj přítel

• Citovat
  • Upravit
35366
14.8.25 07:24

Chudáček, opotřebovává se mu autíčko :mrgreen: Ne, u nás takový blbosti nikdo neřeší. Máme každej svoje auto, já mám to svoje na nákupy a když prostě někam potřebuju, a druhým autem jedeme když jedeme třeba na ten výlet, dovolenou atd. Tak se ho zeptej, jestli mu není trapný opotřebovávat ve tvém domě tvoje věci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
14.8.25 07:38

Tohle je velký špatný. To je kolenovrt a vychcan jak Brno. Ty jsi mu někdy řekla, že ti opotřebovává byt? Jestli si to vůbec uvědomuje. Hned bych mu vyčíslila nájemné. Ale spíš bych ho rovnou vypakovala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.8.25 07:39

Střídáme, ale rozhodně to není kvůli opotřebení, ale spíše podle toho, kde jsou zrovna lepší autosedačky, kdo jel dál nebo se jedno auto nevyložilo, jen jedno má dálniční známku…ale mně manžel teda nic takového nevyčítá, fungujeme jako rodina a po 2 letech už jsme měli půlroční dítko, bylo po svatbě, začal se stavět dům…ten Tvůj je lehce vychcánek…

• Citovat
  • Upravit
10106
14.8.25 07:40

Nestřídáme se na výlety, protože můj muž rád řídí. On k tomu nechce nikoho pustit. Vozit se nechává jen do práce, že firma jim posílá firemní řidiče na převoz. Když nemají výjimečně řidiče na převoz, tak jede taky on, že veze kolegy. Prostě kdykoli a kdekoli chce řídit on. On má řízení, že je to jeho forma koníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10106
14.8.25 07:45

Tvého kolenovrta bych nesnesla. Nesnáším škrkny lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13300
14.8.25 07:47

Tak tohle se dá v pohodě vyřešit tak, že on nad tím, že to řekl, docela zapláče. Řekla bych mu, že má samozřejmě pravdu a že se budete střídat a že ti díky tomu, co řekl, došlo, že ti neplatí nic za opotřebování bydlení, takže zavádím fond oprav a potřebuji se domluvit na částce. A že to vidíš tak na 1500 měsíčně, že víš, že to není moc, ale chceš na něj být hodná a jste partneři, takže na to nejdeš úplně tržně…, ale kdyby se mu to zdálo moc, tak by ti možná i ta tisícovka přišla ok.
Jinak by mi jeho přístup celkem vadil, tohle považuji za maličkost, která by se ve vztahu řešit neměla. Možná by mi ale vadilo víc to, že není zrovna důvtipný. Kdyby totiž byl, tak by řekl, že ho unavuje vždy řídit a zda by ti vadilo, že se budete střídat. Což bys nejspíš bez řečí vzala a on by při té příležitosti mohl říct, že pojedete tvým, protože jsi na něj zvyklá…A dosáhl by svého a nebyl by za pitomce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí