Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Justin Case Tak jsou i lidi, co chodí do práce a na výlety jezdí o víkendu ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak to můžeš žít s kámoškou:) chlap má platit víc..ikdyby o něco málo ![]()
To je přesně třeba to auto. Já bych si na benzín nevzal
@Justin Case píše: Více
Fakt brutálne. Tento mesiac boli na výlete len 2×. To je takmer na samovraždu 😅
@Monchichik píše: Více
To jo. Ale víkendy jsou 4…a to je 8 dnů…když vxrazis každou sobotu z Prahy a příklad ( Liberec 1× tam a zpět 200km ) Špindlerův Mlýn a Sněžné jámy ( 250km ), mělnický zámek a oběd ( 100km )
A máš 3 dny teprve a zároveň 600km. A to jsou výlety po okolí. Voděradské bučiny, český ráj, Prachovské skály, Drábské světničky. Svatý Jan pod skalou atd atd
@rodinka4 píše: Více
No za 30 dnů vyrazit někam 2× je vyrazit za rok 24×. To je smutný…dost málo
@Justin Case Tak někdo třeba jezdí k rodičům, někdo má dům a práci kolem něj…někdo si chce jen odpočinout…někdo chodí do práce i o víkendu a někoho výlety třeba nebaví nebo na ně nemá peníze, to že to baví tebe neznamená, že to musí bavit a zajímat každého… ![]()
Ked citam tvoje prispevky, skor si myslim ze mas smutny zivot ty. My malujeme dom a este som tento mesiac nebola na vylete. To znamena ze tento rok pojdem 0×
![]()
@rodinka4 píše: Více
Smutný. Ale u stavby domu pochopitelný. Já mám výběr bydlení za sebou a tak už jen cestují a žiju
Ty si vies tak krasne domyslat
My nestaviame dom. Ja mam vyber byvania za sebou tak 20 rokov, ale okrem cestovania to byvanie aj obcas udrzujem, aby neschatralo.
@stinga píše: VíceČestně a správně určitě. Jen to někdy hraničí se sebezničením, a tam jsem se osobně rozhodla nejít. Což nebylo snadný, protože přece čestně a správně, zejo.
@alisekR píše: Více
To je zajímavý s tím komínem. Motorkáři říkají jedu kolem komína, když se jedou jen na chvilku projet, a přesně jsem si myslela, že to musí mít nějaký takovýhle původ. ![]()
Necetla jsem vse.
Ja kdyz se s pritelem seznamila, vyuzivala jsem jeste auto exmanzela, nemeli jsme jeste vyresene vyporadani. Pak jsem auto vratila a pritel mi dal plne k dispozici sve 2 roky stare auto a jeste mi pravidelne tankuje, abych nemusela ja. On si jezdi pracovni dodavkou.
Neni to tady prvni podobna diskuze a popravde nechapu co zeny vede k tomu, aby byli s nekym kdo se k nim takto chova.