Muž mi začal vyčítat, ze bereme jeho auto a opotřebovává se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9836
14.8.25 17:27

A co to má za fáro, borec?

Auto se holt používáním „opotřebovává“. Pokud si chtěl pořídit auto jen na dívání, tak si mohl koupit např. Rolls-Royce nebo Bentley, vystavit si to v kuchyni, okolo toho ochranný „diskrétní“ prostor a celé dny se kochat, než by ho z toho nakonec jeb. o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32605
14.8.25 18:41

No takovej ubožák by rozhodně neopotřebovával můj dům, natož něco jiného :mrgreen: to je fakt zoufalec…a ty mu to trpíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
14.8.25 18:44
@Anonymní píše: Více

Toto mi príde ako obchodný vzťah a nie manželstvo  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25572
14.8.25 18:47
@stinga píše: Více
:zed: nee, a babička měla svatozář? to je masakr..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
14.8.25 18:51
@Fro66 píše: Více
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
2383
14.8.25 18:53

Ty si svätica, alebo jogín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80466
14.8.25 19:34
@Lucy75 píše: Více

ani ne, oni si spolu na stará kolena notovali a rádi řídili život všech příbuzných kolem dokola,
on byl na svou dobu vzdělaný, měl maturitu na obchodce, dělal místopředsedu Jednoty a byl starosta naší obce, babička byla úúúúplně jednoduchá krmička krav, on pocházel z takové malé chaloupky a měl 5 sester, jeho otec zemřel v Mathauzenu, babička byla ze dvou dětí a měli velkostatky, bydleli naproti sobě přes ulici, brali se v roce 1955, kdy babička byla v 5. měsíci těhotná, stahovala se do kroje, aby to nebylo poznat, možná i proto se dítě narodilo za 2 měsíce po svatbě, bylo v nemocnici zřejmě v inkubátoru 4 měsíce, pak jim ho dali domů a on za týden zemřel na zápal plic :roll: oni to úplně tajili, ani nebyl napsaný na náhrobku rodinné hrobky,
takže se asi nějak doplňovali, babička zemřela, když já měla 21 let, ale už od mých 10 byla hodně popletená, on se o ni staral a vařil, pak jí do každé polévky nalil olej, aby dlouho vydržela a ona si nám stěžovala, že to musí jíst,
mně miloval, protože jsem se jmenovala jako jeho matka - mojí mamce se to jméno líbilo od jejích 9 let - shoda náhod, vozil mě i v kočárku, když měl zlomenou klíční kost a nemohl dělat na zahradě, pak mě vozil na kole do vedlejší vesnice do školky, protože mamce nepovolili zkrácenou pracovní dobu,
ale byl i despota, to jo - ono nic není černobílé a nikdo není jen špatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25572
14.8.25 19:48

@stinga :hug: úplně moooc lidsky chápu :srdce: a vím, o čem píšeš.. jsou to silné příběhy a dnes děcka vůbec neví, o čem mluvím, když jim takové věci povídám..
ještě to berou trochu od macešky, dřív od táty, ale ten už holt není, no :?
taky jsem názoru, že většina věcí, lidí (pokud to není extrém a psychopat) nejsou černo-bílé…
s tím jménem to byla náhodou pěkná náhoda, jistě si myslel, že je to kvůli jeho mámě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2685
14.8.25 19:51

Udělala bys to znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80466
14.8.25 19:53
@KKubula píše: Více

ano,
netvrdím, že s nadšením, které nebylo ani tehdy - ale prostě někdy člověk musí jednat čestně a správně, i když je to těžké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
16.8.25 04:38
Úžasné vyprávění. Já miluji tyto rodinné historie. Včera jsem svému nynějšímu muži, vyprávěla o životě dědečka mého bývalého muže :mrgreen: nevadí mu to samozřejmě. Toho pána jsem považovala za svého dědu, od okamžiku, co si mě jeho vnuk přivedl domů.
Byl to noblesní pán, dožil se 94 let. Bratra mu za války popravili stětím hlavy mečem, za vlastizradu Němci. Musel narukovat do Wehrmachtu, poněvadž byl z polského pomezí. Zběhl, nechtěl válčit za Němce a oni ho s kamarádem chytili s popravili. No a děda putoval do vězení a Němci mu udělali v lebce prohlubeň na spánku, když ho mučili… nutili ho, aby mluvil německy, což perfektně uměl, ale on byl Slezský Polák, odmítal a odpovídal jejich polským nářečím… poslali ho do nějakého tábora v Německu, on ještě nebyl odvedený, bylo mu 19 a prvním rokem na medicíně… když se na konci války vrátil neměl nic. Celá rodina byla mrtvá, potkal babičku, která se vrátila z Auschwitzu, kde přežila jen ona a její sestřenice, a tu si vzal. Přežil tři manželky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9075
16.8.25 04:46

K tématu musím napsat, že zakladatelky chlap je kolenovrt.
Já mám zase chlapa, co mě furt cpe do svých aut. :mrgreen: jedu nakoupit, vezmu si klíče od svého auta. On kr mě přijde sebere mi je a vrzne mi klíče od svého firemního. :mrgreen: naštěstí jako rodinný příslušník s ním smím jezdit. Cpe mi i své soukromé auto, aby se prej projelo :mrgreen: no se mnou se toho moc neprojede, leda kolem komína, jak zde říkáme. Máme ve městě totiž uprostřed teplárnu s obřím komínem.. takže pro mistňáky je to běžný výraz…
Tak to teď vymyslel ještě líp, svoje auto nacpal mému tátovi. Tak s tím jezdí pro změnu on. :lol:
Takže, kdyby jste potřebovali někdo auto, tak si přijeďte, on vás taky podělí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
16.8.25 09:00

Auto bereme dle toho, kde je momentálně dětská sedačka, kolik věcí bereme a jestli je možnost, že budu zpět řídit já. A rozhodně si nepočítáme, kolikrát jsme jeli mým a kolikrát přítelovým autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4203
16.8.25 09:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5033
16.8.25 09:59
@Anonymní píše: Více

Vy jedete na výlet autem jen 2× měsíčně?

Brutální…já za posledních 12 dnu najel s partnerkou po výletech 800km :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria