Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Edding444 Cestaky ne
Ale vzdycky predemnou smolil vypocty na benzin a prave na tu amortizaci. I se zapsanim stavu tachometru
Ona cela rodina byla divna. Jeho tata misto fandeni na mezinarodni soutezi letel do kauflandu pro basy piv, ze bylo o 2 koruny v akci a aby se nevyprodalo
my prijeli s poharem a tata s brachou akorat stehovali basy, vyskladali je do obyvaku az ke stropu. Jeho mamu malem trefil slak. Pritom meli barak a 2 auta, tak nouzi fakt netrpeli. Jo to byly zazitky s nima ![]()
@Edding444 píše: Více
takový byl můj dědeček, škudlil ze zásady, rodiče neměli auto a když bylo potřeba mě jako dítě zavézt na pohotovost, tak za 5 km tam a 5 km zpátky účtoval 44 Kč, okolo roku 1995 prosím, měl tam započítané samozřejmě opotřebení auta i opotřebení oděvu a ztrátu času
Ne, moje auto jsme totiž platili z našich peněz v manželství, manžel ho tankuje, myje a já jen jako slušná manželka vyvencim auto kdekoliv potřebuji ![]()
Nenech ze sebe dělat vola, amortizaci pračky ti asi taky nijak nekompenzuje, ne?
@stinga píše: Více
![]()
To byl ten dědeček, o kterého ses pak starala?
Nevím, co by tenhle (ne)přítel dělal se mnou.
Nemám řidičák, tudíž ani auto. Zajímalo by mě, zda by mi fakt tu amortizaci napočítal? ![]()
Je to ubožák. Nic jiného. Bydlet zadarmo (vyjma části energií) mu nevadí. O auto má větší strach než o přítelkyni. Protože po tomhle co pronesl, si dost koledoval o to, kopnout ho do zadku ze předu a zabouchnout před ním dveře. ![]()
@yvetyvet píše: Více
Typek se v zivote asi dost nudil co? Tvl tohle nevymyslis…
Tak tohle jsem jeste neslysela, pry opotrebovava se mi auto. A bydlet zadara se servisem mu pripada normalni. Asi bych mu od nejakeho grafika nechala vyrobit diplom „Skrt roku“, k tomu bych mu na krk povesila cokoladovou medaili, pogratulovala mu k vitezstvi a na zaver sdelila termin, kdy se ma odstehovat. Ze uz si od nej nechci nechavat opotrebovat svuj byt.
Opotřebení oděvu??? Tos ho v tom autě poblila nebo co?
![]()
ty jo dědeček jak z pohádky. Jake opotřebení šatů měl na mysli? On by jinak byl doma nahý?
Ty koni, to je zase materiál
![]()
Zakladatelko, jak uz napsaly ostatni, vystavila bych mu doklad za amortizaci domacnosti v jeho adekvatnim poměru (podle poctu členů domácnosti, pak bych mu na krk pověsila čokoládovou medaili a s žádostí o navrácení klice od mého domu ho vyrazila ze dveří… ![]()
Příspěvek upraven 14.08.25 v 20:10
ošoupání kalhot a rukávů při řízení auta ![]()
pak jsme se o něho 4 roky starali, když byl ležák, váza musela být 30 cm od budíku, žaluzie vytažené o 28 cm, oběd 12.O5,, každou neděli vývar, smažené filé, bramborová kaše a rajčatový salát, a nesměl spoustu věcí, protože užíval warfarin