Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeste chci dodat, ze kdyz je to vylet trochu dál, tak mu dam půlku na naftu..
Bože co to je zase za ňoumu.
poslat takového škrta do oběhu.
@Anonymní píše: Více
píšeš muž - myslíš tím manžel? jestli ano, tak jaké jeho auto a placení nákladů, on bydlí u tebe za část energií, jestli je to manžel, tak je všechno obou,
jestli to není manžel, tak s ubožákem škrtem bych nebyla
takže on ti opotřebovává byt jen za část energií, a to mu nevadí,
ale že se opotřebovává jeho auto, když on také jede na výlet, to mu vadí
@stinga mluví tak, že jsme rovnocenní partneři a že tohle beru jako automatiku ze se jede jeho autem ![]()
Bych mu naúčtovala část pračky, lednice a dalšího vybavení domácnosti, které se opotřebovává tím, že tam bydlí
A zamyslela bych se, co všecko se ještě v takovém vztahu opotřebovává… minimálně tvé nervy.
No auto je od toho aby se opotřebovávalo ne? Je to spotřební věc. Ještě že máme jen jedno a řídím jenom já. Mám po starostech.
A Tvůj dům a jeho vybavení se neopotřebovává? Ten je vychčůraný jak díra do sněhu.
![]()
Plánuješ s ním do budoucna rodinu? Jak by to fungovalo, až bys byla na rodičáku? ![]()
To je hamoun a k tomu vyčůraný. Nebyla bych s ním…
My měli dvě auta, každý své. Jezdili jsme primárně parnerovým autem a pak jsme je oba prodali a pořídli dohromady jedno nové… To nám stačí.
My to máme jednoduché, cestujeme vlakem, nebo autobusem. Peníze máme společné, takze netřeba řešit, kdo z nas to platí ![]()
Ahojte, asi mam boby dotaz, ale střídáte se s chlapem v aute kdyz jedete na výlet treba 2× měsíčně? Muj muž mi začal vyčítat, ze vzdy se bere jeho auto a opotřebovává se. Například on bydli u me v zařízeném domě uz 2r jen za část energii a nikdy jsem po něm nic jako tak nechtela. O náklady se dělíme spravedlivě napůl, ale tohle mi přijde uz přehnané? Nebo vozite někdy i chlapy a střídáte se?
Dekuju za nazory