Muž mi začal vyčítat, ze bereme jeho auto a opotřebovává se

Anonymní
13.8.25 21:36

Auto a vylety

Ahojte, asi mam boby dotaz, ale střídáte se s chlapem v aute kdyz jedete na výlet treba 2× měsíčně? Muj muž mi začal vyčítat, ze vzdy se bere jeho auto a opotřebovává se. Například on bydli u me v zařízeném domě uz 2r jen za část energii a nikdy jsem po něm nic jako tak nechtela. O náklady se dělíme spravedlivě napůl, ale tohle mi přijde uz přehnané? Nebo vozite někdy i chlapy a střídáte se?
Dekuju za nazory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.8.25 21:37

Jeste chci dodat, ze kdyz je to vylet trochu dál, tak mu dam půlku na naftu..

• Citovat
  • Upravit
Badboda
13.8.25 22:01

Dělíte se o náklady přesně napůl. Takže máte stejný plat?

• Citovat
  • Upravit
2922
13.8.25 22:07

Bože co to je zase za ňoumu. :nevim: :pocitac: poslat takového škrta do oběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 22:07

@Badboda v podstate podobny, ano

• Citovat
  • Upravit
80210
13.8.25 22:08
@Anonymní píše: Více

píšeš muž - myslíš tím manžel? jestli ano, tak jaké jeho auto a placení nákladů, on bydlí u tebe za část energií, jestli je to manžel, tak je všechno obou,
jestli to není manžel, tak s ubožákem škrtem bych nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 22:08

@stinga je to pritel, :)

• Citovat
  • Upravit
80210
13.8.25 22:17

takže on ti opotřebovává byt jen za část energií, a to mu nevadí,
ale že se opotřebovává jeho auto, když on také jede na výlet, to mu vadí

• no blikala by mi velmi výstražná kontrolka, je to škrt a ještě vychytralý, v podstatě tě využívá a ještě má kecy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 22:19

@stinga mluví tak, že jsme rovnocenní partneři a že tohle beru jako automatiku ze se jede jeho autem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
69142
13.8.25 22:20

Bych mu naúčtovala část pračky, lednice a dalšího vybavení domácnosti, které se opotřebovává tím, že tam bydlí :roll: A zamyslela bych se, co všecko se ještě v takovém vztahu opotřebovává… minimálně tvé nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
13.8.25 22:26

No auto je od toho aby se opotřebovávalo ne? Je to spotřební věc. Ještě že máme jen jedno a řídím jenom já. Mám po starostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
13.8.25 22:27

A Tvůj dům a jeho vybavení se neopotřebovává? Ten je vychčůraný jak díra do sněhu. :nevim: :zed:

Plánuješ s ním do budoucna rodinu? Jak by to fungovalo, až bys byla na rodičáku? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.25 22:52
:nevim: my jsme asi nějaký divný. Žádné půlky se u nás neřeší. Na výlety jezdíme podle toho jak daleko. Například po dálnici nebo když je cesta několik hodin, tak jezdíme mým. Větším, komfortnějším, mladším autem. Teda nevím. Peníze jsme do toho dávali oba ale psané je na mě. A na dálky většinou jezdí přítel. On by mi volant nesvěřil. Na cesty kolem komína zase starším. A to jezdí taky on. Protože já s tím starším autem strašně nerada jezdím. Nějak mi nesedlo. Neříkám, že ho nevyužívám. Jen s ním nejezdím ráda.
Naftu kupujeme si aut podle potřeby, kdo ho zrovna má.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.8.25 23:03

To je hamoun a k tomu vyčůraný. Nebyla bych s ním…

My měli dvě auta, každý své. Jezdili jsme primárně parnerovým autem a pak jsme je oba prodali a pořídli dohromady jedno nové… To nám stačí.

• Citovat
  • Upravit
17016
13.8.25 23:39

My to máme jednoduché, cestujeme vlakem, nebo autobusem. Peníze máme společné, takze netřeba řešit, kdo z nas to platí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí