Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás se jezdí aute přítele, řídí on a v životě po mně nic nechtěl zaplatit. Dokonce mi občas dojede natankovat i moje auto, abych kvůli tomu třeba druhý den nemusela dřív vstávat ![]()
Když jsem měla bývalého přítele a on neměl auto, tak se jezdilo mým a téměř všude sem řídila já a také jsem po něm nikdy nich nechtěla.
On u tebe bydlí téměř zadarmo, předpokládám, že jídlo a nákupy taky obstaráváš především ty, tak snad ho nezabije, že zaplatí naftu, když jedete na výlet.
@Anonymní píše: Více
Většinou řídím já všechny auta co máme doma, aby si přítel mohl dát pivko nebo tak, mě to baví tak v tom nevidím problémem. Účet máme jen jeden takže to platí jakoby oba.
A proč si teda nevezme na tu cestu tvoje auto?? jako chápu že nechce startovat 3litr v naftě jestli jedete jen kousek, ale to už nepíšeš taky pak nadávám a jedu radši jiným autem
Můj přítel, se kterým ani nebydlím, bere vždycky svoje auto a na benzin si nikdy nevzal ani korunu.
Tohle uz jsem tady kdesi cetl…snad to neni stejna zakl.
Jinak skrtstvi u chlapu fakt nechapu, bych se pro zenskou rozdal a nic po ni financne nechci.
To neznám. My jsme se vzali a užíváme vše společně. Auto bereme to, které je pohodlnější, vhodnější nebo více vyklizené nebo je tam vhodnější autosedačka…
Spíš nepřítel a de.bil vych. canej k tomu
@Sadman píše: Více
jet vlakem dva lidi vyjde dráž než jet autem, také ne všude vlak jede
@stinga píše: Více
Sice dráž, ale zase neopotřebováváš svoje auto
![]()
Ty opotřebováváš jeho auto, on tvůj dům. Myslím, že v plusu je on.
Asi bych udělala scénu a vidělo by se. Pokud by výše napsané neuznal, bylo by to pro me velké varování.
Hlavně si s ním neporizuj dítě.
Ja mela sportovniho partaka, ktery si na cestu na souteze pujcoval brachovo auto (stare, prenechali mu ho rodice). A platila jsem mu nejen benzin, ale i opotrebeni auta, 3 koruny jedna jizda
Jako bylo mi to usmevne, ale s odtupem casu jsem videla, ze to byl strasny pitomec a to fakt neni k zivotu potreba.
A JSTE rovnocenní partneři?
myslíš, že ti soužití s ním dává tolik, jako jemu soužití s tebou? Nebo spíš…bere? ![]()
Asi bych věci nevymyslela a prostě se s ním rozloučila.
Nehledě na to, že je to škrt, tak chlap má prostě být tom hlavním řidičem v rodině, bez nároku na honorář🥱, pro mě je to součást takovýho nějakýho mužství😉.
Kolik mu je let?
@yvetyvet píše: Více
Fakt?
a vyplňovala jsi i cestaky?
Kde se to bere, tyhle mamlasove?