Autobazar Písek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
426
2.7.14 20:05

autobazar Písek

Ahoj! Měla bych dotaz na autobazar s názvem na netu Autokombinat. Nemáte někdo s nimi nějakou zkušenost? Chtěla bych od nich koupit Ford a zatím je to jednání hodně zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
21.8.14 08:05

Ahoj taky koukám na autobazar Autokombinat. Koupila jste nakonec auto nebo zjistila nějaké bližší informace, jestli jsou seriózní? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.8.14 12:52

Je to podvoddník. POZOR!!!

Moje zkušenost je dost tristní. Mám pocit, že si ten člověk dělá srandu ze slušných lidí, respektive trpí nějakou psychickou poruchou…nebo se může jednat i o možné okrádaní „slabších“ jedinců, kteří mají s sebou hotovost. Dorazil jsem na smluvené místo, několikrát se dotyčný omlouval, že má jiné jednání. Trvalo to několik hodin, než jsem se sbalil a jel 150km domů. Odborník na výmluvy je fakt skvělý, jednou nebo dvakrát se tomu dá ještě uvěřit, ale později poznáte, že si z vás někdo vystřelil. Kecy typu zítra vám auto dovezu ukázat kam chcete už mu ale nezbaštíte.

Kdo má podobnou zkušenost, napište, třeba tím ušetříme nervy a čas dalším zájemcům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.8.14 21:15

POZOR!!!!!!!!!!

Souhlasím s Vámi, moje zkušenost je velice podobná. Takové jednání jsme ještě nezažili, že Vás nechají jed 200km a ještě se ujišťujete před jízdou, že to auto tam opravdu mají a pak tam přijedete a čekáte na dohodnutém místě a když pak zavoláte, že už tam čekáte kde jsou tak Vám řeknou, že auto už nemají :-( Takže Vám radíme nic nekupovat jsou to podvodníci!!! :pocitac:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
26.8.14 11:16

Tak koukam, ze scénář je stále stejný. Mi jsme naštěstí nejeli tak daleko. V písku jsme čekali hodinu. Na parkovišti před ubytovnou. Po pulhodine info, ze ma ještě jednání a po hodině volal, ze spolupracovník,,naše,, auto mezitím co mel jednání prodal. Ze se moc omlouvá, ale ze další den bude mit jiného Forda a ze nám ho přiveze kam budem chtít. Tak jsme jeli domu s tím ze uvidime co bude. Ve str když jsme byli domluveni na dovoz auta bylo jednání šílené. Měli přijet v 5. V 5 volal, ze nestíhá, ze přijede v 6. V pul 7 jsme mu volali, a prý se jim rozbilo převozní auto a az bude něco vědět, ze zavolá. A už se vůbec neozval. Jednal s ním švagr a prý zněl duveryhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.8.14 11:22

Zkušenost nemám, ale kde to v Písku je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.8.14 14:14

Nějak moc nováčků, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.14 17:41

Vážení účastníci diskuze,
ještě jednou se omlouváme všem nespokojeným zákazníkům, situace kterou zde popisujete může nastat pouze v případě, že se jedete na auto podívat bez závazné rezervace. Náš tým prodejců Vás bere jako zákazníka který se jede nezávazně na vozidlo podívat a o vážné koupi zatím neuvažuje. Projeví-li zájem o vozidlo bez závazné rezervace jiný zákazník je mu pochopitelně prodáno. Dosud se nám nestalo, že bychom prodali vůz, který je závazně rezervován. Opravdu nemáme zájem si z někoho dělat sebemenší legraci. O našem férovém jednání svědčí desítky našich spokojených zákazníku, kteří se k nám stále vracejí. Jinak účastník diskuze označující se C-NOTE je pro nás známá firma na kterou zvažujeme podat trestní oznámení pro nebezpečné vyhrožování! Autokombinát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.8.14 20:23

@JayLee No vidíš co se to tu děje? Mám nějaký šálení nebo co? 8o :zed: Celkem jasný, co se tady děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.8.14 20:24

@back-rony Jak by Vám mohl přijít odkaz na diskuzi? Je celkem jasný, že se tu snažíte pod jedním nickem tahat lidi za fusekli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.8.14 21:44

@JayLee A to jako může? Kde kdo dostává pojeb kvůli prdu a tady todleto a nic? Myslím, že každý musí pochybovat o serióznosti okamžitě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.8.14 21:53

@JayLee No v to doufám, já odpoledne nebo kdy jen koukala. Příspěvek : nováček, znova : nováček :lol: pak sem přijdu, nováček… No to je zadel toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
27.8.14 08:09

@JayLee to rozhodně :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
27.8.14 20:51
@JayLee píše:
ale co ty lidi nevymysli vid? :lol: Hele me by to nenapado teda vůbec :lol:

Já ti nevím, ale podle mě to sem psal někdo kdo tenhle web nezná a kdo chce vylepšit reputaci. Zároven si ale myslím, že to reputaci jedniznačně uvedlo na tu nejjasnější míru :mrgreen: Tedy špatnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
27.8.14 20:54
@JayLee píše:
nenapsala bych to líp a naprosto souhlasím :pankac: :D

ohh :oops: děkuji :mrgreen: tak kde je ten masokombinát pro auta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek