Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj! Měla bych dotaz na autobazar s názvem na netu Autokombinat. Nemáte někdo s nimi nějakou zkušenost? Chtěla bych od nich koupit Ford a zatím je to jednání hodně zajímavé.
Ahoj taky koukám na autobazar Autokombinat. Koupila jste nakonec auto nebo zjistila nějaké bližší informace, jestli jsou seriózní? Díky
Moje zkušenost je dost tristní. Mám pocit, že si ten člověk dělá srandu ze slušných lidí, respektive trpí nějakou psychickou poruchou…nebo se může jednat i o možné okrádaní „slabších“ jedinců, kteří mají s sebou hotovost. Dorazil jsem na smluvené místo, několikrát se dotyčný omlouval, že má jiné jednání. Trvalo to několik hodin, než jsem se sbalil a jel 150km domů. Odborník na výmluvy je fakt skvělý, jednou nebo dvakrát se tomu dá ještě uvěřit, ale později poznáte, že si z vás někdo vystřelil. Kecy typu zítra vám auto dovezu ukázat kam chcete už mu ale nezbaštíte.
Kdo má podobnou zkušenost, napište, třeba tím ušetříme nervy a čas dalším zájemcům.
Souhlasím s Vámi, moje zkušenost je velice podobná. Takové jednání jsme ještě nezažili, že Vás nechají jed 200km a ještě se ujišťujete před jízdou, že to auto tam opravdu mají a pak tam přijedete a čekáte na dohodnutém místě a když pak zavoláte, že už tam čekáte kde jsou tak Vám řeknou, že auto už nemají
Takže Vám radíme nic nekupovat jsou to podvodníci!!!
!!!
Tak koukam, ze scénář je stále stejný. Mi jsme naštěstí nejeli tak daleko. V písku jsme čekali hodinu. Na parkovišti před ubytovnou. Po pulhodine info, ze ma ještě jednání a po hodině volal, ze spolupracovník,,naše,, auto mezitím co mel jednání prodal. Ze se moc omlouvá, ale ze další den bude mit jiného Forda a ze nám ho přiveze kam budem chtít. Tak jsme jeli domu s tím ze uvidime co bude. Ve str když jsme byli domluveni na dovoz auta bylo jednání šílené. Měli přijet v 5. V 5 volal, ze nestíhá, ze přijede v 6. V pul 7 jsme mu volali, a prý se jim rozbilo převozní auto a az bude něco vědět, ze zavolá. A už se vůbec neozval. Jednal s ním švagr a prý zněl duveryhodne.
Vážení účastníci diskuze,
ještě jednou se omlouváme všem nespokojeným zákazníkům, situace kterou zde popisujete může nastat pouze v případě, že se jedete na auto podívat bez závazné rezervace. Náš tým prodejců Vás bere jako zákazníka který se jede nezávazně na vozidlo podívat a o vážné koupi zatím neuvažuje. Projeví-li zájem o vozidlo bez závazné rezervace jiný zákazník je mu pochopitelně prodáno. Dosud se nám nestalo, že bychom prodali vůz, který je závazně rezervován. Opravdu nemáme zájem si z někoho dělat sebemenší legraci. O našem férovém jednání svědčí desítky našich spokojených zákazníku, kteří se k nám stále vracejí. Jinak účastník diskuze označující se C-NOTE je pro nás známá firma na kterou zvažujeme podat trestní oznámení pro nebezpečné vyhrožování! Autokombinát
@JayLee No vidíš co se to tu děje? Mám nějaký šálení nebo co?
Celkem jasný, co se tady děje ![]()
@back-rony Jak by Vám mohl přijít odkaz na diskuzi? Je celkem jasný, že se tu snažíte pod jedním nickem tahat lidi za fusekli..
@JayLee A to jako může? Kde kdo dostává pojeb kvůli prdu a tady todleto a nic? Myslím, že každý musí pochybovat o serióznosti okamžitě ![]()
@JayLee No v to doufám, já odpoledne nebo kdy jen koukala. Příspěvek : nováček, znova : nováček
pak sem přijdu, nováček… No to je zadel toto ![]()
@JayLee píše:
ale co ty lidi nevymysli vid?Hele me by to nenapado teda vůbec
Já ti nevím, ale podle mě to sem psal někdo kdo tenhle web nezná a kdo chce vylepšit reputaci. Zároven si ale myslím, že to reputaci jedniznačně uvedlo na tu nejjasnější míru
Tedy špatnou ![]()
@JayLee píše:
nenapsala bych to líp a naprosto souhlasím![]()
ohh
děkuji
tak kde je ten masokombinát pro auta ![]()