Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, jsem trochu zoufalá a potřebovala bych poradit s oblečením. Mám pocit že ať si obleču co obleču tak mi to prostě nesluší, asi to neumím sladit? Nakoupila jsem si pár kousků oblečení že mi to pomůže ale nepomohlo stále jsem bezradná. Potřebovala bych nějakého módního poradce. Najde se tu někdo kdo by mi poradil? moc děkuji ![]()
No tak profik nejsem ale jestli chces pomoci, pomohu
Sladit barevne?
Zalezi na tom kam jdes? Treba do divadla-cerna sukne, cervena halenka, cerne lodicky ![]()
Kdyby jsi nemela cervenou halenku, sla by jeste bila halenka…
Sportovneji-modre dziny, vpodstate jakekoliv tricko(treba bile je pekne) a bud mikina nebo slabsi svetrik…-modry…
Snad jsem pomohla, ale nejsem profik, ne vzdy jsem oblecena slusne(tak jak bych mela, ale snazim se)… ![]()
@kaja00 píše:
No tak profik nejsem ale jestli chces pomoci, pomohuSladit barevne?
Zalezi na tom kam jdes? Treba do divadla-cerna sukne, cervena halenka, cerne lodicky
Kdyby jsi nemela cervenou halenku, sla by jeste bila halenka…
Sportovneji-modre dziny, vpodstate jakekoliv tricko(treba bile je pekne) a bud mikina nebo slabsi svetrik…-modry…
Snad jsem pomohla, ale nejsem profik, ne vzdy jsem oblecena slusne(tak jak bych mela, ale snazim se)…
@kaja00 jde mi spíš jen o oblečení do města do práce (pracuji mezi lidmi tak aby to trochu vypadalo mě se to zatím nějak nedaří)
@pusina1 pokud nechceš přispět t tématu tak prosím nepřispívej vůbec děkuji ![]()
@Lucipe no tak do práce šaty na milion a jeden způsob. Jen musíš v obchodech otestovat, co ti sluší. Nejlepší je vzít si někoho s sebou. Nedávno jsem s manželem takhle strávila v jednom butiku víc jak hodinu. Prodavačka mi k různým šatům kombinovala i boty, kabatky a další doplňky. Bylo to super. Jen by tam člověk nechal výplatu a ani netušil jak. ![]()
@Lucipe nevím kde přesně pracuješ a jak máš být oblečená, jestli slušně, nebo to zvládne i volnočasový oblečení a taky záleží na tom co se ti líbí, ale koukni třeba na stránky různých obchodů, tam jsou modelky všemožně oblečený v tom co se dá u nich koupit tak třeba tě to inspiruje.. ![]()
@Lucipe případně nevím odkud jsi, ale v Praze na Černým mostě v obchoďáku nabízejí služby stylistky zdarma mám pocit..
@Lucipe Do prace by se asi i ta sukne s halenkou hodila
Stejne tak i ty dziny ![]()
@veverka89 moc děkuji to zkusím zjistit
@nozu jak kdy situace vyžaduje někdy společensky jindy mohu i volnočasově ![]()
Tak já taky nejsem žádná profesionálka, ale za ty roky, co se oblékám, už vím, co mi sluší a co ne. Myslím, že pokud pracuješ mezi lidmi, tak základ je opravdu dobře padnoucí tmavý (černý, modrý, šedý) kostýmek - sako, kalhoty a sukně. To pak můžeš kombinovat s halenkami, svetříky, přidat korálky, šáteček na krk, šálu, pásek -tím celý model oživíš…Taky se bude hodit pár šatů (délka lehce nad kolena, s krátkým rukávem). Dále nějaký trenčkot, nebo elegantní kožená bunda v barvě, aby ladila s většinou šatníku. Pak lodičky na nositelném podpatku (žádné jehly, v těch člověk může občas na párty, ale není to na denní nošení do práce) nakonec aspoň dvě kabelky. Já mám ráda nadčasovou módu, kdy prostě žena vypadá upraveně a žensky :- )
@Lucipe koukni třeba na http://www.modnipeklo.cz/inspirace/
občas koukám a inspiruju se.