Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@lucenka píše:
i v mikině se dá vypadat elegantně při běžném nošení do města http://www.dhresource.com/…er-women.jpgPříspěvek upraven 01.07.14 v 17:09
Tedy, musím uznat, že ten první komplet se mi líbí
![]()
@curry12 píše:
To já taky a drama, kde?drama děláš ty, když se urážíš proto, že se někomu nelíbí ty slečny v mikčách
No ja bych rekla, ze ho delate s mikinama vy ![]()
@Weru Už mě nech, jo? Neřeš mě. Nechápu, proč lžeš, já nenapsala nic z toho, proč mě osočuješ. A urážíš.
Nechápu, co jsme ti udělala, že jsi tak zlá.
@curry12 píše:
Tedy, musím uznat, že ten první komplet se mi líbí![]()
mně taky… škoda že to ve skutečnosti bude děsný hadr, jinak bych si to hned pořídila ![]()
@jessikka píše:
@Weru Už mě nech, jo? Neřeš mě. Nechápu, proč lžeš, já nenapsala nic z toho, proč mě osočuješ. A urážíš.
Nechápu, co jsme ti udělala, že jsi tak zlá.
Tak me stale nezminuj, ty prestan resit me. Zacala jsi se do me navazet, i kdyz jsem se s tebou absolutne nebavila. Ty mi tu pises strasaku, hloupa, ja se vyjadrim k tomu, ze nemas vkus a uz se ti to nelibi?
Prober se, prosim te.
@Weru píše:
No ja bych rekla, ze ho delate s mikinama vy
Ty máš svou pravdu a já taky, tak vzdávám hold mikinám. Tím bych to uzavřela a Bon voyage ![]()
@lucenka píše:
mně taky… škoda že to ve skutečnosti bude děsný hadr, jinak bych si to hned pořídila
Myslíš? odkud to je? ![]()
@curry12 píše:
Myslíš? odkud to je?
takový to levný oblečení z ebay z Asie, takže o kvalitě mám dost velký pochybosti.
@lucenka píše:
takový to levný oblečení z ebay z Asie, takže o kvalitě mám dost velký pochybosti.
Aha, hm to bych asi taky neriskla.To vypereš a zabalíš do toho ještě děti ![]()
@curry12 píše:
Aha, hm to bych asi taky neriskla.To vypereš a zabalíš do toho ještě děti
možná i chlapa ![]()
@lucenka píše:
možná i chlapa
Zase bys to využila i v případným těhotenství ![]()
@lucenka píše:
možná i chlapa
Musíš to brát ekonomicky, za pár kaček a celá rodina je oblíklá
![]()
@curry12 píše:
Musíš to brát ekonomicky, za pár kaček a celá rodina je oblíklá![]()
to se vyplatí ![]()
Tak vzhledem k tomu, že zakladatelka primárně řeší oblečení do práce (pokud jsem něco nepřehlédla), tak se s dovolením zdržím sáhodlouhé debaty o mikině ![]()
@Lucipe mně se moc líbí styl profláklé Jessicy www.whatiwore.tumblr.com
tam je podle mě spousta inspirace hodná následování a i pokud nejsi tak šatový typ jako ona, tak si vybereš. Minimálně jako vodítko super. Navíc má taky větší prsa, většina bloggerek jsou hubené holčiny bez prsou a ono to oblečení se pak taky vybírá jinak. A píšu většina, aby se zas toho nechytla nějaká dobračka a nezačala házet odkazy na silnější či prsatější bloggerky. Nějak se to v poslední době zvrhává tady skoro v každém tématu ![]()
@lucenka píše:
i v mikině se dá vypadat elegantně při běžném nošení do města http://www.dhresource.com/…er-women.jpgPříspěvek upraven 01.07.14 v 17:09
presne to se tady jisty damicce snazim vsvetlit