Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Znáte v Rakousku toto výprodejové centrum?
@govana výrpodejové centrum - to je jako český ekvivalent pro outlet?
Znám, mohu pokračovat v kvízu?
Tak se dívám na nabídky Čedoku kde nabízejí zájezd na nákupy 2 x ročně.
Já se neptám jak se tam dostanete ale zda to stojí navštívit…
@govana píše:
Já se neptám jak se tam dostanete ale zda to stojí navštívit…
ale to se ptas az ted, doted ses na to neptala ![]()
prijde na to, co chces kupovat a jak moc chces utracet, obchodu je tam hromada, obleceni hezke, kvalitni, ale zadarmo ho taky nedavaji ![]()
No, vidím že tu jsem za socku tak ať se vám daří celej život ![]()
@govana to sis vydedukovala sama a spatne mimochodem, jen upozornuju, ze spousta veci je tam levnejsi, ale za par kacek taky ne, ale zalezi, co a kde bys chtela nakupovat, treba S. Oliver je tam spis blesarna, u nas dobry obchod atp ![]()
Ozivuji. Je to outlet jako treba v UK, kde ta cena oproti normalnimu obchodu je fakt vyrazne nizsi, nebo je to jak v praze fashion arena, kde nemaj nic hezkeho a ceny stejne?
Jde mi hlavne o polo tricka lacoste a deske adidas
V Uk jsem teda nebyla, ale Parndorf znám.. Řekla bych že ta cena je tam nižší, ne jen naoko. Jezdím tam teda na jiné značky a tam ten rozdíl rozhodně vidím. Polo trika jsem kupovala chlapovi Ralph Lauren a mají super ceny. Do těch sportů tam nechodím, protože jsou vždycky narvané lidma. Třeba odpoví někdo kdo tam přímo chodí
@babyblue a treba oblek se tam vyplati? Manzel kupuje v TM Levin, kde ho vyjde na 15000
Tak to jsme tam nikdy nekupovali, to nevím.. ale možná bych tam zkusila zavolat/napsat, protože tam pracuje hodně slováků
takže by mohli pomoci