Autofonie a zalehnuti ucha

134
12.11.16 12:06

autofonie a zalehnuti ucha

Zdravim, mam trapeni s uchem a hledam nekoho kdo ma ci mel neco jak ja. Pri angine pred 3 tydny mi zalehlo v uchu, to trva nepretrzite. Na ORL vysetreni v poradku, mozna katar eustachovy trubice. Leky na alergii ani kapky nosu ani profoukavani pres ucpany nos nepomaha. Ted mi nasadili atb Amoksiklav a Medrol kortikoid. V uchu mi pri smrkani silene praska ale rymu nemam. Co je nejhorsi je ta autofonie, kdyz mluvim tak se slysim zesilene jakoby v hlave. Ja uz se zblaznim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
14.11.16 06:32

Tak jsem v tom sama. Nikdo nereaguje :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.1.25 19:31

Autofonie a zalehnuté ucho

Ahoj, teď jsem si přečetla váš příspěvěk…a v současné době řeším to samé..můžu se zeptat jak to u vás dopadlo? už jsem z toho taky na zbláznění.. :zed:
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
13.1.25 04:13

Mozna mate pet - patulous eustachian tube, opak zalehleho ucha, trubice zustava otevrena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3018
13.1.25 05:59

@Marcela321 Mně to dělala zvětšená nosní mandle. Nakonec jsem musela na operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.1.25 12:20

Děkuji za odpovědi, ještě bych se chtěla zeptat jak poznam že je ET je naopak ucpaná?..ucho mám zalehlé a mám pocit plnosti, šimráni na bubínku a občas polykám hleny..měla jsem rýmu při ktere mi to ucho právě zalehlo..měla jsem tekutinu za bubínkem a bubinek vpáčený a podtlak..ryma nejde smrkat..je možné že bych ET měla zablokovanou tou rýmou? Ve středu jedu na ORL tak uvidim co mi řeknou.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.1.25 12:22

..a pomohlo vám odstranění té mandle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie