Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravim, mam trapeni s uchem a hledam nekoho kdo ma ci mel neco jak ja. Pri angine pred 3 tydny mi zalehlo v uchu, to trva nepretrzite. Na ORL vysetreni v poradku, mozna katar eustachovy trubice. Leky na alergii ani kapky nosu ani profoukavani pres ucpany nos nepomaha. Ted mi nasadili atb Amoksiklav a Medrol kortikoid. V uchu mi pri smrkani silene praska ale rymu nemam. Co je nejhorsi je ta autofonie, kdyz mluvim tak se slysim zesilene jakoby v hlave. Ja uz se zblaznim..
Ahoj, teď jsem si přečetla váš příspěvěk…a v současné době řeším to samé..můžu se zeptat jak to u vás dopadlo? už jsem z toho taky na zbláznění.. ![]()
Děkuju
Mozna mate pet - patulous eustachian tube, opak zalehleho ucha, trubice zustava otevrena
@Marcela321 Mně to dělala zvětšená nosní mandle. Nakonec jsem musela na operaci.
Děkuji za odpovědi, ještě bych se chtěla zeptat jak poznam že je ET je naopak ucpaná?..ucho mám zalehlé a mám pocit plnosti, šimráni na bubínku a občas polykám hleny..měla jsem rýmu při ktere mi to ucho právě zalehlo..měla jsem tekutinu za bubínkem a bubinek vpáčený a podtlak..ryma nejde smrkat..je možné že bych ET měla zablokovanou tou rýmou? Ve středu jedu na ORL tak uvidim co mi řeknou.. ![]()