Autoimunita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4630
22.1.13 08:59

@Lehrerin vím, já tě tak trošku sleduju ;). Také chodím k Malíčkové. Kdy budeš mít výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.1.13 09:40

Ty jo, tak já jsem sledovaná 8o :mavam: no tak do deseti dnů, prý.. malíčková mě trochu překvapila, že si myslí, že to hned dobré nebude a budu zobat kortikoidy dál nebo případně píchat imunoglobuliny.. sem teda byla trochu optimističtější :( jak je ti po metypredu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.1.13 09:48

Já mám TNF alfa 62%.
@Lehrerin malíčkov¨á říkala, že myslí, že to dobrý nebude po těch 6-8 týdnech? tyjo, já v to nějak doufám, že jo :think: Ale musim si připustit spíš variantu že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.1.13 09:50

@estrela :mavam: :mavam: :mavam: nepsala jsi mě sz???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.1.13 10:23

@Izzz no, říkala… asi si dělá trochu prosotr, abych nebyla moc zklamaná, když to nevyjde.. no, uvidíme prostě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
22.1.13 10:33

@Lehrerin já čtu vaši diskuzi o AMH…takže tak, ne že bych tě sledovala úplně jako ;). Mě taky řekla, že to vidí na ty tři měsíce, ale že uvidíme v únoru to budu v půlce, tak jsem zvědavá. Ze začátku mi po těch sra*kách bylo blbě. První týden hrozný, teď už jsem to trošku vychytala, když si tak za cca hodinu a půl sednu anebo ještě lepší lehnu, tak to není tak hrozný, ale jakmile něco dělám, tak je mi na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
22.1.13 10:34

@Izzz no vidíš a já to mám ještě vyšší..uvidíme jak nám to bude klesat, doufám že ano. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
22.1.13 10:36

@denisa 76 psala ;) zjišťovala jsem náhodou nemáš něco podobného…ale máš něco jiného. A už vím, jaká autoimunitní nemoc to ve mě chrní…je to Sjögrenův syndrom (postižení slinných žláz, slzných žláz, kloubů) prý to jednou přijde…buď po porodu nebo po přechodu a je blbost nemít kvůli tomu děti prý by do toho Malíčková taky šla…takže baštím pilule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.1.13 10:39

@estrela já se teda modlím, aby alespoň nějaká reakce na tu léčbu byla.. ten tvůj syndrom, co by ti pak způsobil, jak se projevuje? to zase koukám, co všechno tady člověk potká za choroby. držím každopádně palce a sleduj dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.1.13 10:43

@estrela kdy jdeš na kontrolu? já až za měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
22.1.13 10:55

@Izzz na krev 11.2. no ten syndrom pokud se probudí, tak mi budou vysychat sliznice…oči, pusa…a tam dole, takže jednou budu závislá na kapkách do očí, pití a gelu. Říkala, že to teda znepříjemní život, ale žít se s tím dá. „Dobrý“ je, že už teď vím co se může stát. Říkala, že než se na tohle přijde, tak dost obvodní tápou…ženská přijde s problém a nenapadne je, že by to mohlo být tohle aut. onemocnění. Prý jsem o krok napřed ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.1.13 11:22

No tak alespoň něco dobrého se na tom dá najít, každopádně nic k závidění, teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
22.1.13 11:46

@estrela fakt ti řekla 3 měsíce? Já jí teda říkala, že se bojim prednisonu a že by to teoreticky mohlo trvat 8 měsíců a ona jen, že se bude snažit, ale že ruku do ohně za to nedá samozřejmě. A někdo tu psal, že to měl za 3 měsíce ok…vlastně za 6 týdnů a měl podobnou hodnotu jako já. Takže jsem se k tomu trošku upnula.
Jinak já beru medrol 8mg a pentomer. Je mi po tom úplně dobře, jen večer mám pocit, že jsem dost unavená. Jednou mi bylo v práci zle, ale od tý doby je to v pohodě. Vedlejší účinky zatím nepozoruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
22.1.13 12:34

@Izzz minimálně tři měsíce…a jestli to bude stačit se uvidí, každopádně ho budu brát i celé těhu. Doufám, že to s tou hodnotou trošku zamává a klesne, alespoň o něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
22.1.13 12:45

Holky, už jste taky slyšely o tom preparátu DHEA? neď zrovna psala jedna kočka na jiné diskuzi, že jí to dokonce přímo doporučila malíčková, já se toho trochu bojím - další bobule, ještě ke všemu u nás zatím příliš nevyzkoušené, jakou máte zkušenost vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí