Autoimunita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
554
2.2.15 18:06

@xxxmisickaxxx Ja bych sla na gyndu a taky se hned poradila se svym revmatologem a endokrynologemI ta stitka se musi kontrolovat a nektere ty revmatologicke leky vysadit.Tak at to dobre dopadne.Jo a taky asi bude potreba rizikova poradna pro tehotne.Ja bych nevahala a vsechny lekare obesla, hnedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
2.2.15 21:31

@MadGirlNancy u každé autoimunity je riziko kompletního AV bloku 5%, takže poměrně nízké. Stačí si to říct obráceně, mám 95% šanci na zdravé miminko. S Mudr jsem to probírala, říkala že jít do toho, abychom jednom nelitovali, riziko opravdu nízké. Řešili to častějšími UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 16:37

Ted jsem z toho všeho v šoku, gynekložka mi puze řekla, že se mi ve 20 tt uděá ultrazvuk srdíčka a dále dle toho by se postupovalo, rizik. těhot. prý není třeba. vzala jsem si dovol. pač na odděl jsou samý chřipky, zápaly a srajdy a ffakt to nehodlám chytit, navíc jsem přechodila angínu. plaquenl neberu, jsem bez medikace. zítra vše obvolám, dneska nikdo nikde nebyl.. mám strach o miminko :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.2.15 17:43

@xxxmisickaxxx Ja bych se asi nekam vnutila do rizikovky. Urcite te vezmou, kdyz jsi zdravotnik.Ja jsem totiz taky, tak jsem byla oprskla a zavolala u nas sestrickam a vnutila se (nemam autoimunitni onemocneni, ale jine).Vzali me.Vic hlidali a tak. Nebo bych klidne napsala mejla, oni i doktori jsou lidi a celkem chapou, ze se s tim svy onemocnenim bojis. Divim se, ze ti tu neschopenku nenapsali. Preju, at to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.15 18:11

To já sem s tím šla, že jdu na n, ale jak jsem 4+5tt tak dr že není jisté, zda to těhot. bude atd, tak mám jít za 2 týdny a abych neplašila, vzala jsem si dovču. jinak z pátka mám hcg 215,mimi se asi klube :) takže není to blbý, když jsem mezi nemocným a jdu na pn, kord když mám to revmatiký :( toho se bojím, práve :( to sem ještě v neděli byla ve styku se susp.tbc meningitidou :(ted samý průjmy prý.. nestojí to za to.. pozeptám se te revmatoložky at mi dyštak něco pošle mejlem, doporučení co a jak. jen jednou se něco podělá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
4.2.15 18:33

@xxxmisickaxxx tak drzim palce, at to s tehotenstvim dopadne. Vydrz tech 14 dni, az bude videt srdicko a pak bych se do te rizikovky vnutila.Upne te revmatologii nerozumim, ale myslim, ze se miminko musi fakt sledovat vic, prave kvuli srdicku a pak i po porodu.
Takze ja bych kontaktovala revmatologa a endokrynologa (kvuli te stitce, ta se taky musi sledovat a upravovat medikaci, tehotenstvi to rozhazi),to bych udelala hned a pak bych vydrzela do potvrzeni srdecni akce a sla do rizikove poradny.
Jestli budes mit nervy a chut si treba i jen pokecat muzes napsat i soukromou zpravu, dej vedet co a jak dal. Drzim palec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.16 22:08

Pozitivni anti-ro

Ahoj holky, je dulezite si hlidat vsechny vysetreni. Jak zde bylo psano, riziko Av bloku u miminka pri autoimunitni nemoci matky je 5% a ano, je to malo. Bohuzel ja spadla do tech 5% a mam miminko s Av blokem 3.stupne. Ale i presto, jsem rada, ze jdem do toho sla:-) hodne stesti a sily budoucim tehulkam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí