Autoimunitní neuropatie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35329
11.9.22 16:49
@Anonymní píše:
@mroe bohužel tchýně nekomunikuje ani se svými syny o takových věcech… U těhotenství švagrové řekla, že ji ti zajimat nemusí. Dneska nám řekla diagnostiku a zároveň, že ji jeden doktor řekl, že to dědičné není a druhý, ať jde na genetiku, takže těžko říct.

Tak prestan panikarit, stejne nemuzes nic delat. Pokud to geneticke je ( o cemz pochybuju, pokud je ta diagnoza spravna), tak to ted stejne nikdo neopravi a na potrat nepujdes. Mmch, dite dedi po otci, ne po tchyni a otec to zdedit nemusel. Jak bys resila, kdyby ses dozvedela, ze ma tchyne autoimunitni zanet stitne zlazy? Ma to spousta lidi, dedi se predispozice a nikdo se z toho dopredu nehrouti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.22 17:02

@mroe na štítnou žlázu jsou léky, na toto onemocnění nic, alespoň podle ní, řekla jen, že skončí na vozíčku a že se s tím nedá nic dělat a to mě vyplašilo. A ano, ale u mě si zapsali i cukrovku u dědy.

• Citovat
  • Upravit
35329
11.9.22 17:22
@Anonymní píše:
@mroe na štítnou žlázu jsou léky, na toto onemocnění nic, alespoň podle ní, řekla jen, že skončí na vozíčku a že se s tím nedá nic dělat a to mě vyplašilo. A ano, ale u mě si zapsali i cukrovku u dědy.

Ale lecit moznou budouci cukrovku u ditete se nikdo nechysta, ne? Tak s jinymi autoimunitnimi nemocemi je to stejne. Dedi se prip. predispozice. Tak si to taky zapisou. Lecit neco, co mozna nikdy nepropukne, budou asi tezko. Mmch, o manzela ses nebala, ten by to prece musel mit taky, aby to mohlo zdedit dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.9.22 19:45

Tady zase někým cloumají těhotenské hormony.

Zeptej se na to svého lékaře, normálně tě uklidní že opravdu není nic potřeba řešit.

A ty sobě pořiď tuhle knihu a přestaň hysterčit. A negoogli choroby, jedinné k čemu to povede je že si vsugeruješ že umíráš a tvoje dítě taky umře.

https://www.grada.cz/…enstvi-8576/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
El7
5
16.8.24 12:26

Dobrý den, nedávno jsem podstoupila vyšetření.
Lékař se mě po jehličkovém testu kdy jdem celou pravou polovinu těla cítila o dost méně než tu levou se mě pořád dokola ptal zda někdo v rodině neochrnul, byla jsem v tu chvíli v takovém strachu že jsem zprávu odkývala (já vím má hloupost) a odešla, teď jsem objednaná na neurologii ale tam jdu až za 3 měsíce a tak se vás ptám nevíte někdo co znamená v té zprávě, ještě mi řekl dědičná nebo vrozená vada neuropatie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí