Automatická kresba - ano či ne?

292
21.9.14 20:22

Automatická kresba - ano či ne?

Ahoj holky. Možná vám můj dotaz bude připadat hloupý, ale tonoucí se stébla chytá. :) Prodělala jsem druhé nevydařené těhulenství a protože jsem se cítila fakt pod psa, rozhodla jsem se zkusit alternativní metodu, jak se psychicky zase hodit do pohody - tzv. automatickou kresbu. Ta mi měla tedy pročistit energii, karmu, měla jsem se vypovídat (v tomto případě vypsat) a kresbu mám stále doma u postele. Konkrétně, mohu li jmenovat jsem vyzkoušela paní Kutělovou, která na stránkách www.astromania.cz tuto alternativu nabízí a moc hezky o ní píše. Zajímalo by mě, zda s tímto máte zkušenosti i vy, popřípadě zda mi můžete poradit nějaký další kontakt… Byla jsem až moc spokojená a zajímalo by mě, zda se jedná o mou čistou sugesci a placebo efekt, nebo vliv jiné „kreslířky“ bude jiný. Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
21.9.14 20:43

@Bííí Určitě tyto kresby fungují, ale kresba se má potom spálit, aby ohen spálil neboli očistil tyto emoce. Tobě bych konkrétně doporučila kineziologii, to že potrácíš má svůj důvod a málokdy to bývá fyzický problém, tedy on to je fyzický problém ale to souvisí s psychosomatickým problémem. Můžeš mít nějaký program, blok, něco z min. životů, nějaké rodiné vazby atd atd. Nevím o co konkrétně jde u tebe, ale kinezka určitě pomůže. Dostaneš se do svého podvědomí, zjistíš co se stalo a kde se problém stal a nakonec to s terapeutkou vyléčíte, změníte, přetvoříte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
21.9.14 21:02

Jaký je rozdíl mezi kineziologií a regresní terapií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
21.9.14 21:37
@Cipisek79 píše:
Jaký je rozdíl mezi kineziologií a regresní terapií?

No já na regresce nikdy nebyla. Ale tuším že ta se dělá za pomocí hypnozy, kdežto kineze ne. Hlavně u kineze se provádí ještě svalové testy, tedy odpovídá podvědomí a tedy vědomě nemůžeš ovlivnovat odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková