Autosedačka 0-13 kg, jaká se vám osvědčila?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1748
29.5.12 09:46

@suik zámek je stejný, většinou to nepíšou, MC je rozšířenejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
29.5.12 10:08

@mati tak parada! Vcera jsem dostala vnuknuti a koupila cybex aton, teda tu jednicku, o adapterech jsem neuvazovala, ale ony se nam siknou do vlaku. Tak jsem udelala dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krkovice
29.5.12 10:39

@suik
a koupila jsi ten basic nebo aton? Pokud Aton, proč si nešla do Aton 2?

• Citovat
  • Upravit
14856
29.5.12 13:38
@krkovice píše:
@suik
a koupila jsi ten basic nebo aton? Pokud Aton, proč si nešla do Aton 2?

jen aton, ciste jen kvuli financnim, a v testech taky vychazi dobre, tak jsem udelala trochu kompromis, mozna bych ho ani jinak nekoupila.

Preci jen toho kupujeme jeste docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krkovice
29.5.12 14:16

@suik
tak rozdil mezi aton a aton 2 byl pár stovek :) u basic je už tusím tisícovka. No věcí nás čeká taky dost :-) řešíme paralelně postýlku jestli se pštrosem nebo s žirafou, to je ale na jiné vlákno :zed:

• Citovat
  • Upravit
14856
29.5.12 14:19
@krkovice píše:
@suik
tak rozdil mezi aton a aton 2 byl pár stovek :) u basic je už tusím tisícovka. No věcí nás čeká taky dost :-) řešíme paralelně postýlku jestli se pštrosem nebo s žirafou, to je ale na jiné vlákno :zed:

to jo, ale i ty se hodi.....ja ho teda kupovala v nemecku, tady je to trochu vetsi rozdil mi prislo. No mit auto tak to neresim a kupuju s isofixem.

my uz mame za sebou nakup draheho kocarku, ktery je pro me vlastne dulezitejsi, ceka nas draha postylka pro mimco…

mno horsi bude, az vyroste, pac po dceri asi sedacku jeste nezdedi, to bude dost zajimavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krkovice
4.6.12 00:13

@suik
tak dnes jsme objednali Cybex Aton 2 Cobblestone :) Základnu na pásy doobjednám z netu

• Citovat
  • Upravit
1208
8.11.12 13:39

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak jsou na tom sedačky Besafe, rozhodujeme se mezi izi go a izi sleep (ta je dost těžká, ale zase jde dát do lehu) a chceme ji bez základny, kvůli více autům. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.11.12 14:49

@Viwien Izi Go má 3* z bezpečnosti, IZI Sleep má 4*, takže je IZI Sleep bezpečnější, je sice těžší, ale to je proto, že je tak velká a má to polohování, takže přidělaná na kočárek se dá dát do lehu a dítě v pohodě může ležet v rovině

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
8.11.12 14:53

@steeve Taky mě víc zaujala, protože uvádějí, že je větší a hlavně kvůli tomu polohování…ale abych ji potom s větším mimčem unesla. Nebo je nějaká podobná, která jde dát na x-landera 2012?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.11.12 15:42

@Viwien záleží jaký X-Lander máte, ale na většinu jde vajíčko X-Car, potom Besafe a Maxi-cosi- samozřejmě všechno přes adaptéry, a ta IZI Sleep je z nich největší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
8.11.12 15:58

@steeve máme xa. Vím, že nabízejí to vajíčko x-car, ale mě nepřijde moc kvalitní. Taky jsem už zjistila, že ta izi sleep je nehvětší a jediná, co jde do toho lehu. Spíš mi jde ale o kvalitu, takže nebyla by tedy lepší některá Maxi-cosi? Možná se ptám jako blbec, ale chci koupit kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.11.12 16:38

@Viwien z hlediska bezpečnosti je ta Besafe IZI sleep to nejlepší, co na X-landera nasadíte, ta IZI Sleep má 4, a MC Cabriofix má jen 3, takže je Besafe bezpečnější a jediná co jde do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
8.11.12 16:53

@steeve Mockrát děkuji, potvrdil jste mi mou volbu ;) zase si říkám, že až bude mimi větší a hlavně těžší, tak ho prostě nebudu nosit ve vajíčku. Ale dám si do auta vajíčko a pak do něj usadím mimčo. Bezpečnost je pro nás priorita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.13 10:24

jak vybrat autosedačku?

Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o radu? malá má 13 měsíců a do teď používala klasické vajíčko..váží 9 kg a měří kolem 80 cm…potřebovala bych poradit co je nejlepší, jak kvalitou, tak i bezpečností u autosedačky…chceme kupovat už autosedačku, ale nevíme zda máme koupit od 9-18 kg, nebo můžeme od 9-36 kg…chceme aby to vydrželo co nejdele..zajímalo by mě, na oc se dívat při výběru autosedačky a zda bych mohla poprosit o značku…dívala jsem se na Kiddy Guardianfix..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí