Jak sundat potah - Romer kid plus SICT

12272
26.5.12 11:19

SOS - jak sundat potah? Romer kid plus SICT

Potřebuju sundat a vyprat potah u Romer Kid plus SICT a nejde nám sundat gumička, která je provlečená za opěradlo. Manžel už to chce přestřihnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
395
26.5.12 12:02

Sedacku nemam u sebe, ale urcite to jde normalne sundat. At hlavne manzel nic nestriha. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.5.12 12:20
@Myška1977 píše:
Sedacku nemam u sebe, ale urcite to jde normalne sundat. At hlavne manzel nic nestriha. :-)

Zatím to nepřestřihl, ale fakt nám to nejde převlíknout přes to opěradlo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
26.5.12 12:27

Já myslím, že v návodu je to popsané docela srozumitelně, nemáte ho při ruce? My máme teda Römer Kid, potah jsme prala poprvé nedávno a sundat šel bez problému, jen jsem trošku bojovala s nasazením zpět na tu hlavovou opěrku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.5.12 15:23
@Raduš.ka44 píše:
Já myslím, že v návodu je to popsané docela srozumitelně, nemáte ho při ruce? My máme teda Römer Kid, potah jsme prala poprvé nedávno a sundat šel bez problému, jen jsem trošku bojovala s nasazením zpět na tu hlavovou opěrku.

Návod máme a o žádné gumě se tam nepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
26.5.12 19:46

Teď tu sedačku nemám tady, ale vím, že jsem to taky nemohla najít a nakonec manža něco zmáčknul tuším vzadu a ona ta opěrka se vycvakla a gumička šla normálně vyháknout/naháknout na ten háček. Zkus to tam různě pomačkat a potahat, taky mi to musel udělat manža. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
26.5.12 20:37
@vesna píše:
Teď tu sedačku nemám tady, ale vím, že jsem to taky nemohla najít a nakonec manža něco zmáčknul tuším vzadu a ona ta opěrka se vycvakla a gumička šla normálně vyháknout/naháknout na ten háček. Zkus to tam různě pomačkat a potahat, taky mi to musel udělat manža. :zed:

Tak už se nám to taky povedlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paulette
4.7.12 10:24

autosedačka Romer kid plus SICT

Ahojda holky-máme tu samou autosedačku, ale v zápalu boje, jak sundat potah jsem nějak zapomněla, kde byli upevněné gumičky dole na opěradle-jediné gumičky bez těch plastových háčků… SOS-poraďte, event. vyfoťte, díky ;-)

• Citovat
  • Upravit
26093
14.7.14 14:58

Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, kam zaháknout takový ty dlouhý gumičky z hlavové opěrky u sedačky KID plus SICT… Poprvé (a doufám, že naposled :-D ) jsem sedačku potřebovala vyprat a už asi 2 hodiny se s tím tady morduju a nic… Návod mi taky moc nepomohl, prostě nevím, kam přesně to zaháknout… :roll: :zed:

Jestli mě něco odradí od koupě „KID“u pro mladšího prcka tak to je tohle debilní nasazování potahu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí