Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebuju sundat a vyprat potah u Romer Kid plus SICT a nejde nám sundat gumička, která je provlečená za opěradlo. Manžel už to chce přestřihnout ![]()
Sedacku nemam u sebe, ale urcite to jde normalne sundat. At hlavne manzel nic nestriha. ![]()
@Myška1977 píše:
Sedacku nemam u sebe, ale urcite to jde normalne sundat. At hlavne manzel nic nestriha.
Zatím to nepřestřihl, ale fakt nám to nejde převlíknout přes to opěradlo. ![]()
Já myslím, že v návodu je to popsané docela srozumitelně, nemáte ho při ruce? My máme teda Römer Kid, potah jsme prala poprvé nedávno a sundat šel bez problému, jen jsem trošku bojovala s nasazením zpět na tu hlavovou opěrku.
@Raduš.ka44 píše:
Já myslím, že v návodu je to popsané docela srozumitelně, nemáte ho při ruce? My máme teda Römer Kid, potah jsme prala poprvé nedávno a sundat šel bez problému, jen jsem trošku bojovala s nasazením zpět na tu hlavovou opěrku.
Návod máme a o žádné gumě se tam nepíše.
Teď tu sedačku nemám tady, ale vím, že jsem to taky nemohla najít a nakonec manža něco zmáčknul tuším vzadu a ona ta opěrka se vycvakla a gumička šla normálně vyháknout/naháknout na ten háček. Zkus to tam různě pomačkat a potahat, taky mi to musel udělat manža. ![]()
@vesna píše:
Teď tu sedačku nemám tady, ale vím, že jsem to taky nemohla najít a nakonec manža něco zmáčknul tuším vzadu a ona ta opěrka se vycvakla a gumička šla normálně vyháknout/naháknout na ten háček. Zkus to tam různě pomačkat a potahat, taky mi to musel udělat manža.
Tak už se nám to taky povedlo ![]()
Ahojda holky-máme tu samou autosedačku, ale v zápalu boje, jak sundat potah jsem nějak zapomněla, kde byli upevněné gumičky dole na opěradle-jediné gumičky bez těch plastových háčků… SOS-poraďte, event. vyfoťte, díky ![]()
Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, kam zaháknout takový ty dlouhý gumičky z hlavové opěrky u sedačky KID plus SICT… Poprvé (a doufám, že naposled
) jsem sedačku potřebovala vyprat a už asi 2 hodiny se s tím tady morduju a nic… Návod mi taky moc nepomohl, prostě nevím, kam přesně to zaháknout…
![]()
Jestli mě něco odradí od koupě „KID“u pro mladšího prcka tak to je tohle debilní nasazování potahu… ![]()