Autosedačka 0-13 kg, jaká se vám osvědčila?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7693
17.12.19 18:38

Právě ta co je protismerna déle mi vadí v tom, co píše Aduš8 že nevím jak bych v lednu úplně malé mimi nosila k MUDr atd atd… Děkuju počkám ještě jestli nemá někdo přímo zkušenost z cybex, na syna mám sedačku 15-36 cybex a jsem moc spokojená ale s vajíčkem právě nemám zkušenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.19 18:41

@chcimimi my mame Britax Römer a jsem spokojená.
Dost informací a určitě i zkušeností najdeš na FB ve skupině Děti proti směru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
17.12.19 18:46

@chcimimi my ho měli, ale nechtěl v něm být. Byl stlačený, příště už bych nekoupila. Přišlo mi, že tam je málo místa. Pak jsme ve 4 měsících koupili dualfix Britax a maximální spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
17.12.19 18:58

Mam vajíčko 0-13 a ve skoro 5 měsicich vytahuji teprve molitan z novorozenecky vložky, samotnou vložku tam ještě nechávám ;)…ale je to vajíčko, ne sedačka. za mě ok, snad vydrží až do roka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
17.12.19 19:14

@chcimimi mám cybex cloud q už na 3. dítě a jsem spokojená. Měla jsem i MC cabriofix, která nebyla špatná, ale měla jenom 3 polohy nastavení pásu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.12.19 19:32

@chcimimi autosedacka se ma kupovat po kategoriich, takze urcite ne, jak byla vyse zminovana autosdacka do 104cm. My Cybex aton 5 mame a nemuzeme si ji vynachvalit :-) je na ni super to polohovani,,zadove operky,,(nevim jak to nazvat),takze jak male miminko, tak i batolatko ma stale hlavicku krasne fixovanou presnw tak, jak ma byt. Jinak synovi je ted 14 mesici (79cm a 10,5kg) a stale se v ni vozi-jeste to vidim tak na dva mesice. A i ted v zime, s dekou a tlistou mikinou se krasne vleze a neni v ni zmackly :-) takze doporucujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.12.19 19:40

@chcimimi Zdravím,my měli Cybex Aton 5 a byli jsme spokojení. Podpěrka hlavy se dá zvednout podle toho jak mimčo roste. V roce jsme museli vyměnit za autosedačku jelikož malá měla 80 cm a už jí vyčuhovala hlavička z vajíčka a hlavně podle testů vyšla jako jedna z nejlepších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
17.12.19 19:48

Holky moc děkuju a ještě jsem se chtěla zeptat, mám kočárek po synovi (2014) myslíte že seženu adaptéry na konstrukci ke kočárku (neonato), popřípadě jak hledat, těch adaptéru je milion 8o všem vám dekuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.12.19 19:55

@chcimimi Našla sem adaptéry na kocarky.cz i na ten tvůj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
17.12.19 20:11

Cybex Aton je dobrá volba. Jen počítej s tím, že je trochu těžší (novorozeně ještě dobrý, ale půlroční už se pronese) a na mě je celá natočená více do sedu, než by mi bylo milo. Tu hlavičku sice mimčo fixovanou má a to velmi dobře, je to opravdu kvalitní a vychytaná sedačka, ale celá je jakoby orientovaná více do sedu, než třeba Joie nebo Maxi Cosi (Cabriofix i Pebble).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
17.12.19 20:20

Kočárek

@Simonkaa01 jaké? Mužu poprosit o odkaz? Kočárek mam neonato neosport děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
17.12.19 20:22

@SlečnaDahlia na joie jsem taky pokukovala ale moc tu značku právě neznám… Děkuju za postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.12.19 20:42

@chcimimi Maj na neonato pure ale na ten neosport sem vůbec nenašla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7693
17.12.19 20:50

@Simonkaa01 já práve taky ne moc děkuju za ochotu nevím jak to vypátrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.12.19 21:03
@Aduš8
@Aduš8 píše:
@P4ja na úplně malé miminko? To bys ho pokaždé budila, když bys dorazila do cíle? Navíc, nosit ho na ruce z auta a do auta, když ho v sedačce mám ve fusaku, musela bych malou ještě extra balit do deky. To mi přijde praktické až u většího dítěte.

Nevím, jak ty, ale já malou v sedačce spát nenechávám. Takže jestli ji vyndám z auta a nebo vláčím sedačku domů, kde ji odepnu mně přijde jedno.

Když jezdíme ven, tak stejně vyndávám z auta a dávám do kočárku. Což s touhle sedačkou jde snadno. Opravdu se s vajíčkem tahat nechci.

Možná tak na první tři měsíce max půl roku, jinak se mně líbí to protisměrné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí