Autosedačka 0-18,protisměru,isofix i pásy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
825
3.9.20 21:25

Ale u stages jsem zaznamenala, ze ji nekdo kvuli kratkemu pasu nezapl do auta, chce to zkusit v prodejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.10.20 20:30

Mrkni ještě na sedačku Joie Spin, ta je na isofix, dá se po i proti směru, je otočná o 360° což je pro mě teď vychytávka největší, klasika 5ti bodový pás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
29.11.21 10:28

Zdravím vespolek! Prosím ráda bych obnovila dotaz - už se v tom ztrácím.. Dáte mi někdo tip na autosedačku, která se dá zapnout pásy i isofixem, nejlépe 0-18kg? :think: Existuje vůbec taková? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
29.11.21 10:48

@azeta pro jak velké dítě? Standardně jsou sedačky buď na pásy nebo na isofix, obojí jen výjimečně. U vajíčka má myslím Cybex bázi, kterou lze připoutat pásem i isofixem, a pak Klippan má základnu, která jde poutat buď pásem nebo isofixem a na ni lze dát vajíčko (Dinofix) i pokračovací od 9 kg (Triofix). Nebo pak starší Axkid Duofix, ale ten už je jen v doprodejích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
29.11.21 10:51

@azeta ještě Axkid Rekid, ale taky je až od 9 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
29.11.21 10:57

@azeta klippan triofix ma zakladnu, ktera jde pripnout na pasy i isofix, rekla bych se asi jako jedina. Jinak bezpecna sedacka od 0 neexistuje, to jen vajicko. Triofix se prodava i v sade s vajickem dinofix, to jde poutat jak bez zakladny jen pasem, tak na tu zakladnu, ktera je na pas nebo na isofix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
29.11.21 11:00

@misuled
Ty od 0 bezpecne jsou, ale až pro zpevněné a samostatne sedící dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
29.11.21 11:17

Jééé no děkuji vám moc za rady, dítě má 16měsíců a něco přes 10kg.. Jde mi o to, že máme dvě auta - v jednom je isofix, v druhém ne.. tak aby šla sedačka připnout tam i tam.. ale jak píšete, asi to je vysoký požadavek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
29.11.21 11:18

@azeta
Tak kupte pasovou protismerku do 25kg a mate vystaráno.
Popřípadě pasovou do 18kg - například Joie Stages (protismer do 18kg a poté lze do 25kg vozit po směru)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
29.11.21 11:19

A ty značky Axkid nebo Klippan jsou kvalitní? Z bezpečnostního hlediska? Máte zkušenost? Všude čtu že nejlépe vychází Britax, Cybex, Joie, BeSafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
29.11.21 11:22

@NinaU. Jj asi to tak dopadne, jen jsem přemýšlela, že bych si to s tím isofixem usnadnila, protože v tom autě jezdíme víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
29.11.21 11:25

@azeta
Klippan, Axkid a Besafe jsou nejlepší výrobci protisměrných autosedaček. Takže to rozhodne není chyba.
Joie je kvalitní výrobce za rozumnou cenu.
Cybex a Britax určitě nejsou spatne, jen teda se příliš neorientuji na protismer, tedy za mě v této váhové kategorii krok vedle. (Britax nějaké protismerky má - například Max Way nebo Multitech)
Chápu to s tím isofixem - jedine ještě mě napadá vzít do každého auta jednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
29.11.21 11:35
@aanysek píše:
@azeta ještě Axkid Rekid, ale taky je až od 9 kg.

Zrovna na ni koukám, ale asi to nebyl dobrý nápad a budeme muset koupit jen pásovou nebo dvě sedačky, protože ta instalace je docela mazec a přehazovat ji z auta do auta by byl nesmysl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14001
29.11.21 11:59
@azeta píše:
Zrovna na ni koukám, ale asi to nebyl dobrý nápad a budeme muset koupit jen pásovou nebo dvě sedačky, protože ta instalace je docela mazec a přehazovat ji z auta do auta by byl nesmysl..

Mame axkid minikid, super sedačka. Stačí dokoupit jedny pasky a prendava se jednoduše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
29.11.21 12:03

@azeta pokud budete přehazovat, můžete koupit 2 Klippan základny, ty mít v obou autech (v jednom na pásy, v druhém na isofix) a 1 sedačku, kterou budete přehazovat, to je pak raz dva :)
Nebo čistě pásovou, teď jsme o víkendu upevňovali Axkid Minikid a kdybyste v obou autech měli vlastní upevňovací pásky, tak ta sedačka se taky dá přehodit celkem rychle, i bych řekla že rychleji než naše isofixová Joie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí