Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Fíííjááá Tak buď ráda, že sis to šla vyzkoušet
já jí třeba objednávala na internetu
A vybrala sis teda jinou? ![]()
Právě, že nevybrala. Na krámu měli prdlajs, prý dodavatelé ještě nedodali letošní novinky a nově potažené
tak brouzdám dál, ale všechno co by odpovídalo našim požadavkům má pultík
a bojim se, že se nám nevejde ani do pultíkové od jiného výrobce
můžu se zeptat jakou jste teda objednala??? Toho Concorda???
Ahoj holky, ja doporub0tju cybex. Je to nejbezpecnejsi sedacka. Mela jsem strach, ze v ni mala nebude chtit sedet, pac ma misto pasu pultik, ale uplne v pohode. Je od 9 do 36 kg.
@Fíííjááá píše:
Právě, že nevybrala. Na krámu měli prdlajs, prý dodavatelé ještě nedodali letošní novinky a nově potaženétak brouzdám dál, ale všechno co by odpovídalo našim požadavkům má pultík
a bojim se, že se nám nevejde ani do pultíkové od jiného výrobce
můžu se zeptat jakou jste teda objednala??? Toho Concorda???
My máme Cybex Pallas 2 a vejde se nám tam krásně a není to žádná vychrtlinka
Není tlustá, ale není to ani kost a kůže
A na krátký trasy se tam dá „narvat“ i v zimní kombinézce, takže s místem tam není problém ![]()
@celipipka54 včera večer jsme na ní koukali s manželem na netu, výborný je to polohování pultíku, takže si jí necháme objednat na krám a uvidíme… Moc děkuju za rady
Děkuju, už začínám být nešťastná, výběr v kategorii od 9 kg je hrozně omezený, tak snad něco vybereme, nebo bude chlapec jezdit v kočáru za autem ![]()
@steeve mám ještě jeden dotaz, kde se dozvím zda můžeme mít v autě isofix s tou nohou jako má třeba romer safefix plus. Máme Renault megane scenic 05 rv a v podlaze jsou úložný kastlíky ![]()
@Fíííjááá seznam kompatibilních aut je vždy u sedačky, takže se to dozvíš v obchodě, ten seznam je u sedačky vždy připevněný, nebo na stránkách výrobce,
no u Scenika 2005 je v podlaze schránka a sedačky s podpůrnou nohou tam nejdou,
ale v autě máte k isofixu i oko pro pás Top tether, takže můžete využít sedačky 9-18 s isofixem a pásem TT, takže třeba Römer Trifix, Versafix, Duo plus, Chicco X-Pace isofix,…
@celipipka54 Dobrý večer, dnes jsme jeli vyzkoušet Cybex Pallas 2 fix a rovnou jsme ji i koupili. Sedačka je oproti Concordu pohodlnější, prostornější i variabilnější. Děkuju za tip