Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, sháním někoho, kdo by měl autosedačku Kiddy Life. Již asi měsíc se různě poptávám a stále nikdo. Ráda bych věděla jaké jsou s ní zkušenosti. Zúžila jsem výběr autosedaček na 3 a tato je mezi nimi, ale praxe je samozřejmě praxe. Pokud tedy prosím jí někdo máte, dejte vědět. Děkuji velice ![]()
Andy,
To je taky jeden z mých favoritů, zajímalo by mě, které jsou ty druhé dvě značky…
My máme Storchemühle, ale druhou chci jinou. Mám vyhlídnuté:
Neonato Grand Tour 2890 Kč
Cam Travel Piú Impact 3390 Kč
Römer Kid Nina 3550 Kč
BéBé Confort Trianos Safe Side 4990 Kč
Kiddy Life 5190 Kč
Jestli někdo máte uvedené značky napište mi prosím - třeba mailem.
Díky moc!
Alice
Sedačku KIDY LIFE máme už 4 roky a jsme s ní moc spokojený teda hlavně malá(5 let).Pravda je ,že patří cenově k těm dražším,ale investice je dlouhodobá ,tak to tak hrozný neni.Sedačka roste s prckem.Je lehká,dobře se s ní manipuluje.A hlavně splňuje všechno co by měla dobrá autosedačka splňovat jak pro pohodlí ,tak pro bezpečnost což je nejdůležitější.Pro druhýho mrňouse plánujeme koupit opět tuhle značku.
Jinak jsem na ní všude slyšela jen chválu.
Je fakt super.
Díky za odpověd ohledně zkušeností…jsem trochu šťoura…zajímalo by mne jak snadno či těžce se ta sedačka polohuje. Viděla jsem jí nyní v reálu a oproti 2 dalším mým tipům je tato na tom asi nejhůře, ale zato se mi zdá, že to polohování má největší sklon. Prosím mohla byste sem ještě písnout, jaké máte zkušenosti přímto s tímo?
Jinak mám vytipován ještě Roemer a to buď Lord Plus a nebo na Isofix a druhá je klasika Maxi Cosi Priori SPS.¨Překvapily mne uváděné ceny od Alice u té Kiddy Life…to bude asi bez té vložky a pultíku ne?
Bohužel ty ostatní sedačky neznám a tak nemůžu posoudit.Ale u téhle se polohuje úplně jednoduše a sklon je podle mě dostačující na to ,aby prckovy hlava nelítala a při spánku byla sedačka pohodlná.Jinak už dvakrát jsme s ní absolvonali cestu do Chorvatska bez nejmenších problémů co se týče pohodlí.A to malá byla přivázaná celou cestu.
A co se týče pultíku určitě bude cena zvlášť,mi ho taky dokupovávali.
Přeju správný výběr a nedivím se, že jste ,,šťoura,, vždyť jde o bezpečí.My vybírali podobně. ![]()
Ahoj, koupili jsme autosedačku Kiddy life plus - plus proto, že je i s pultíkem a podsedákem. Když je to Kiddy life tak je to bez toho. To jen na vysvětlení. Máme, ale jiný problém, naší dceři je 10 měsíců a váží 10 kg, ale s tím pultíkem a podsedákem se nám do autosedačky nevejde, takže to budeme muset používat asi bez toho i když to má být asi až do 13 kg dítěte. Máte někdo podobnou zkušenost? Moc díky za odpovědi Lucka.