Bio maso v supermarketech?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
zzz
13
11.2.05 19:38

Bio maso v supermarketech?

Nevíte, zda je šance v supermarketech sehnat drůbeží maso v bio kvalitě? Respektive maso z kuřat nekrmených antibiotiky, růstovými hormony ap. ?Mi se jen matně vybavuje, že kdysi dávno (kdy jsem ještě nebyla matkou 8měsíčního čertíka kterého chci krmit lépe než sebe), jsem četla, že snad v Tescu mají (měli?) farmářské kuře které by toto splňovalo. Ale nevím přesně. Zatím ještě maso nedáváme, ale jak přijde čas ať jsem nachystaná :) . Poradíte? Díky.Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
11.2.05 19:50

Ahoj Zuzano,
zrovna nedavno jsem cetla v Lidovych novinach clanek na tema BIO produkty. Tam psali, ze v Cechach se zadni chovatele bio chovem drubeziho masa nezabyva jelikoz by to vyslo velmi draze… Take nakupuju bio produkty a zatim jsem narazila jen na maso hovezi v teto kvalite. Takze bohuzel :(
Kdybys zjistila neco jineho, dej vedet, diky Klara

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.2.05 19:53

bio maso

Ahoj Zuzano a Klaro, nevím z jakého města jste, ale koukněte na
www.pro-bio.cz
 Míša

• Citovat
  • Upravit
2185
11.2.05 21:21

Ahoj.
Vim ze sestra kupovala nejake BIO (ev. farmarske) kure i v Delvite, ale vzdy jen ten den, co je dovezly - byly hned vyprodane. Asi to chce se zeptat v dane prodejne jestli a kdy je vozi. Napr. farmarske ci kukuricne kure jsem videla prodavat v Makru. Ale shaneni me teprve ceka a tak uvidim, jak je to obtizne…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky