Autosedačka na podvozek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
4.10.10 20:47

Ahoj,my jsme tedy koupili sedačku Romer s adaptéry na kočárky Britax,ale kočárek Britax jsme nekoupili-měl malá kolečka,a já potřebuju teréňák.Sedačku jsme koupili hlavně kvůli isofixu a kvalitě.Za sebe můžu říct škoda,pač podvozek by se hodil,malej byl brzo těžkej,a se sedačkou ještě těžší.Odtahal to manžel,já měla tu čest jen jednou-Bobin 9,5 kg+ 7 kg sedačka.Druhý den jsem myslela,že jsem ochrnula :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
4.10.10 20:49

Tak jsem asi vyjímka, využila jsem asi 3×. Nějak mi to nesedlo. Asi záleží na životním stylu, kde bydlíte, jaké je dítě.

Vždy jsem raději přendala nomálního kočárku nebo do šátku. Moje dítě se stejně probouzelo v momentě, kdy jsem vypla motor auta. Garáž máme přímo v baráku, výtah 5 m od auta, na nákupy autem nejezdím (ze supermarketu to mám domu blíž, než na parkoviště). S dítětem celkově raději cestuji MHD, než autem. Využití autosedačky na podvozek pokud necestuji autem se mi zdá blbost.

• Citovat
  • Upravit
2649
4.10.10 22:00

U prvního syna jsem ji neměla a nechyběla mi. U druhého jsme si pořídili v bazaru Quinny Zapp a byla jsem za něj ráda. Hodně jsem využila do obchodu, k doktorce a na dovolené byly k nezaplacení. Na dovolené jsme je hodně používali, když malý usnul v autě a při přendání do kočáru by se budil. Nebo v restauracích - ještě neseděl a takhle měl dobrý přehled.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.10.10 22:44

terrad - k xlanderu zvol určitě maxi cosi nebo cybex aton a příslušné adaptéry. sedačky jsou bezpečné a poholdné. a adaptér už je proti kočáru a sedačce skoro „haléřová“ záležitost… i kdybys to nakonec nevyužila tolik..

podle mého záleží na životním stylu,někdo využije maximálně, někdo vlbec. těžko se to radí od stolu.. ale podle mého stojí za to tu možnost mít, pokud je kočár kompatibilní s bezpečnou sedačkou.

já používala hodně, měla jsem Quinny speedi + quinny zapp + maxi cosi. speediho jsem se sedačkou ale skoro nepoužila, jakmile jsem měla zappa, ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
7.10.10 20:07

Ahoj, my to taky vyuzili maximalne…Tahat autosedacku v ruce je opravdu namahave. Kamkoliv jsem jela autem, tak tam jsem vyndala podvozek a jen jsem tam nacvakla autosedacku…bylo to opravdu moc pohodlne.Malou jsem ani neprobudila, byla tam spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí