Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všem,
chci vás poprosit o typ na dobrou dětskou sedačku. Jaká značka a typ se vám osvědčil? Myslím tím ty nejmenší sedačky pro novorozené mimi.
Brzy chceme s manžou vyrazit na nákup
.
Díky Berča ![]()
Ahojky,
máme Chicco s polstrováním pro malé mimi ![]()
Spokojenost s cenou i kvalitou
![]()
Peťula + Pavlík
Ahoj,
my máme autosedačku značky CAM a jsme s ní spokojeni. Stojí kolem 2000 Kč.
AHOJ, TAKÉ MÁME cHICCO s vyplní pro novorozeně, ale tu jsme vyuzili jen tak 2 měsíce. A jsme súpokojení. Rychle se pripasa do auta, prakticky muzes jen vzit a jit. Kupovali jseme po netu.je lehká, takze se dá pouzit i jako nosítko.
Tak príjemné nakupování, misa
Ahojky,
my máme klasické vajíčko CHICCO a koupila jsem si tam taky vystužení kolem hlavičky.Stejně tam Niki,když byla úplně malinká , tu hlavičku měla trochu na stranu,ale jak jí začala držet,v pohodě.Ve vajíčku je ještě teď/za 10dnů rok/ a myslím,že ještě nějaký ten pátek bude.
Tak dobře vyberte,nabídka je široká.
Ahoj Naďa a Niki
Ahoj,
my máme taky vajíčko CHICCO.Stála tuším 1500Kč.Dokoupili jsme redukci hlavičky,takže jí hlavička nepadala.Ta redukce stoji asi 150Kč.
Je dobrá,myslím že postačující.
Tenkrát nám prodavačka nutila CAM,která má plno úložných prostor,ale cena byla tenkrát 3000!!!Což je myslím až až,na to že se využije sotva rok a efekt je stejný jako u tý levnější.
Pa L.
Holčinky díky moc,
ani jsem nevěděla, že existuje ta redukce na hlavičku, určitě si jí koupíme taky
.
Berča
Berčo,
některé autosedačky jí mají ve výbavě,ale pokud ne,je to pro miminko nutné.S podpěrou jsou ca do 3m.
Ahoj Naďa
Ahoj,
no my máme Romer baby safe plus - je to víťaz bezpečnostných testov za rok 2004. Stojí do 4000. je najbezpešnejšia - hlavne voči bočným nárazom. Teda podla testov…
sme spokojní, ľahko sa dáva do auta, malá je v nej spokojná…
My máme taky Romer Baby Safe plus. Patří opravdu k těm nejdražším, záleží jaký máš finanční limit. Taky jsem si říkala jestli to není zbytečný výdaj, ale když teď v supermarketech porovnávám tu naší s ostatními, vypadá opravdu taková fortelná, příjde mě daleko mohutnější než ty od Chicca. Ale je taky náležitě těžká, jenže to snad není to hlavní kritérium.
Hodně km bez nehod,
Věrka
Tiez mame Romer baby safe plus a netreba tam dokupovat ziadnu redukciu, je sucastou sedacky, je do 13kg (cca do 15m). Je vytaz testu 2003, ma 5 bodovy pas.Este dobre dopadla Maxi Cosi, Concord, Britax
Chicco vajicko dopadla dobre len IZO-FIX inak co sa tyka bezpecnosti hlavne bocneho narazu je taky stred
Tema sedaciek sa tu opakuje stale skus zalovit v historii, urcite toho najdes dost.
My mame starsi kocik, aj ine veci, ala na sedacke sa podla mna setrit neoplati, nahodou sa nieco stane a vycitat si potom cely zivot, co by bolo keby sme pridali 1000SK?
tu su odkazy na testy, kde sa mozes pozriet ako ktora sedacka dopadla v testoch narazu a rozhodnut sa.
http://www.oeamtc.at/…/gesamt.html
prajem stastny vyber sedacky, ktora vam bude vyhovovat.
Ahoj Gothic,
tak jsi mě vystrašila.Podle testů máme skoro ty nejhorší sedačky!!!
![]()
Jejda,teď budu mít starosti.
Pa L.
Lejla to som nechcela prepac
, ale vsetky sedacky splnuju normy, vzdy lepsie nova, ako mat z bazaru, ked nevies ci nebola burana.
Snad ti to pomoze aspon ked budete zhanat nejaku vecsiu. Ja som tiez chcela povodne chicco, pacilo sa mi ze je lahka a myslela som ze aj kvalitna, ale potom som patrala (mam aj ine crash testy) napr z casopisu test, a rozhodla sa pre ten Romer. Zas je nevyhoda ze je dost tazky, ale mame povozok dokupeny, tak sa da
ale v poslednej dobe chicco dost pokrocilo napr Key1 dopada celkom v pohode.
Tak prajem vsetkym aby sme sedacky nikdy nemuseli otestovat a vela stastnych kilometrov
!!!