Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@suik jojo, máme tuším izi combi či co to je za model, 0-18kg. My máme auto, teď vlastně už dvě, jezdíme oba, prvorozený miluje jízdu autem, takže u nás má určitě svoje využití ![]()
Jinak protisměrnou jízdu pro děti do těch 3let bych nějak začla víc prosazovat i tady v čechách, je to přeci mnohem bezpečnější, já když někdy čtu, jak cpou sotva sedící dítě neodpovídající kilama do posměrné sedačky, tak si říkám, aby hlavně proboha nebourali, protože by to dítě nemuselo přežít ![]()
@zelenaprisera píše:
jj, vykyvy tady jsou. zimni bundu jsem schovala pred tydnem. ted je krasne, odpo skoro 20 stupnu, ale pry se ma zase ochladit. tohle jim bohuzel vychazi. ale rekla bych ze vetrovka bude stacit, ale pro jistotu pocitat s necim teplym pod to. nam se miminko narodi az v srpnu, tak z vlastni zkusenosti nevim. ale deti tady chodi nalehko, ale to maji mistni studenej odchov. moje mama mela sok kdyz videla svagrovou jak dava v listopadu rok a pul stary dite do kocaru jen v kombineze, bez deky. kam presne jedete?
Jo vy jste tam jako pořád ju?
Tak děkuju za info vezmu mu teda pár mikin navíc
Jedeme na jeden den do Kodaňě, pak přejedem do Malmö a pak nějakou dlouhou silnicí do Stockholmu a tam asi chvíli zůstaneme
Ještě uvidíme jak s penězma, protože ty lodě jsou docela drahý, ale docela bych chtěla ještě na Gotland na vilu vilekulu se mrknout ![]()
my bydlime ve stockholmu. jestli vam nevyjde gotland, tak bezte s detma sem - http://www.junibacken.se/lang/english.je to hned vedle Skansenu. maji tam taky vilu villekulu a spoustu dalsiho. brala jsem tam vloni neter a i kdyz nezna vsecky pohadky, moc si to uzila. jsou ji 4. a tak mne napada, tip pro vsecky navstevy co tady byly - kdyz si budete nekde kupovat kafe, tak v kazde kavarne, restauraci, kdekoliv je pitna voda (z kohoutku) zadarmo. tak si nemusite kupovat
Moc se v tý stránce nevyznám
A není to to muzeum Astrid L.?
O tom mi právě řikal manžel, že tam zajdem
Já její pohádky miluju
A trochu ti závidim, že tam žiješ
Švédsko je muj sen
Mít červenej dům někde na venkově. Tak třeba nás ta dovča namlsá a půjdem tam taky
Díky za tim s těma restauracema
to je parádní ale nevim jak to tam bude…ty parťáci co s náma jedou tak jsou brutální šetřílci tak jsem zvědavá jestli vůbec do nějaký restaurace půjdem
I když manžel si asi masový koule ujít nenechá ![]()
neni to muzeum, je to spis takovy zastreseny hriste pro deti inspirovany pohadkama astrid lindgren, maji pohadkovej vlak, kde ty vagonky chvilku jedou, chvilku leti ve vzduchu, spoustu malejch domecku kde si deti pohraji a vyblbnou se. vstup je 125 SEK pro dospely, 110 pro deti, ale stoji to za to, hlavne jestli bude hnusne. a villekulu v zivotni velikosti
Juuu tak to bude paráda
Četla jsem manželovi co jsi psala a on řikal, jestli nechceš něco přivézt z domoviny
Prej třeba chleba ![]()
jeste mne napadlo tohle http://www.alv.se/en/visit-us a mate to po ceste ![]()
diky za nabidku, ale pristi tyden prileti bracha s kamaradama na hokej, tak snad neco doveze ![]()