Autoškola - zkoušky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.5.21 23:05

@Malineka tak zrovna s testem jsem problém neměla, to ty jízdy se nepovedly…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.21 09:07

Já dělala závěrečky minulý týden.. nikdy jsem za celou autoškolu nepociťovala stres a to co jsem předvedla to byla tragédie, jela jsem až poslední a nevím čím to, ale ten stres byl dost znát.

Mám jít zase příští týden a vzhledem k tomu, že sem komisaře dost naštvala, mám strach abych neměla toho samého.

Teď jsem si nakoupila hlavně horčík :D

• Citovat
  • Upravit
22566
19.5.21 09:26

Já teda nevím, co budete dělat v provozu bez záchytných záchranných bodů typu označení auta, že jde o autoškolu a instruktora vedle sebe, když takhle stresujete už v okamžiku kdy o nic nejde. Na silnici půjde o život a to nejen váš, to budete řešit jak? Teď jde jen o zkoušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
19.5.21 09:43

No já jsem dělala autoškolu snad před 12ti lety a sice napoprvé, ale měla jsem štěstí, protože tehdy byla u nás hrozná zima a půl města bylo zavalené sněhem. :mrgreen: Tehdy sám komisař říkal, že zkoušky by se měly dělat až po půl roce ježdění na silnici, protože kolik je nehod 18tiletych troubu, kteří jezdí jak prasca. :nevim: Drzim palce, určitě to zvládneš. Moje známá dělala autoškolu na osmkrát a dneska jezdí jak drak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
19.5.21 10:21

Hlavně nedělej autoškolu mimo Brno, když v něm pak budeš jezdit. Pak se divím, že furt narážím na majitele řidičských oprávnění, ale ne na řidiče. Nechápu, proč mít stres. Vždyť o nic nejde. Prostě sednu a jedu. Ano, ze začátku je toho hodně, sledovat provoz, značky, přednosti, chodci sebevrazi a do toho ovládat auto…Ale není to nic těžkýho. Jízdy i testy jsem dala napoprvé, šlo to bez problému, autoškola mě bavila a na každou jízdu jsem se těšila a užívala jsem si jí. Možná proto to šlo tak lehce. Ale tak by to podle mě mělo být :nevim:

Příspěvek upraven 19.05.21 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
19.5.21 11:40

Ono hodně dělá i učitel. Když na vás řve, tak to je potom asi těžko jezdit v klidu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí