Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já dělala závěrečky minulý týden.. nikdy jsem za celou autoškolu nepociťovala stres a to co jsem předvedla to byla tragédie, jela jsem až poslední a nevím čím to, ale ten stres byl dost znát.
Mám jít zase příští týden a vzhledem k tomu, že sem komisaře dost naštvala, mám strach abych neměla toho samého.
Teď jsem si nakoupila hlavně horčík ![]()
Já teda nevím, co budete dělat v provozu bez záchytných záchranných bodů typu označení auta, že jde o autoškolu a instruktora vedle sebe, když takhle stresujete už v okamžiku kdy o nic nejde. Na silnici půjde o život a to nejen váš, to budete řešit jak? Teď jde jen o zkoušky.
No já jsem dělala autoškolu snad před 12ti lety a sice napoprvé, ale měla jsem štěstí, protože tehdy byla u nás hrozná zima a půl města bylo zavalené sněhem.
Tehdy sám komisař říkal, že zkoušky by se měly dělat až po půl roce ježdění na silnici, protože kolik je nehod 18tiletych troubu, kteří jezdí jak prasca.
Drzim palce, určitě to zvládneš. Moje známá dělala autoškolu na osmkrát a dneska jezdí jak drak. ![]()
Hlavně nedělej autoškolu mimo Brno, když v něm pak budeš jezdit. Pak se divím, že furt narážím na majitele řidičských oprávnění, ale ne na řidiče. Nechápu, proč mít stres. Vždyť o nic nejde. Prostě sednu a jedu. Ano, ze začátku je toho hodně, sledovat provoz, značky, přednosti, chodci sebevrazi a do toho ovládat auto…Ale není to nic těžkýho. Jízdy i testy jsem dala napoprvé, šlo to bez problému, autoškola mě bavila a na každou jízdu jsem se těšila a užívala jsem si jí. Možná proto to šlo tak lehce. Ale tak by to podle mě mělo být ![]()
Příspěvek upraven 19.05.21 v 14:21
Ono hodně dělá i učitel. Když na vás řve, tak to je potom asi těžko jezdit v klidu. ![]()
@Malineka tak zrovna s testem jsem problém neměla, to ty jízdy se nepovedly…