Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Skoro na všech diskuzích pějí všichni chválu na avent - lahvičky, pítka apod. Máte zkušenosti i s jinou značkou, kteráje finančně přijatelnější? Třeba Nuk? Na Canpol Baby jsem zatím slyšela spíše negativa - třeba, že „netekoucí“ hrníček teče atd. .Nerada bych koupila něco sice finančně výhodného, ale nefungující nebo dokonce zdravotně zavádné…(viz poslední kauza kočárky, které díky ftalátům neprošly, přestože se firmy (a to i renomované značky!) tváří, že mají všechny výstupní kontroly a atestace v pořádku…)
TAkze avent tekl, jak lahvicky, tak i magic cup- reklamovala jsem ho a vratili mi penize
Canpol mame s brckem, je dobra, ale nekdy taky ukapne
Mam, mame poharky, zatim netecou
Kamoska ma MAM ultivent a plesnivi ji ten plast!!!!
Meli sme hrnicek NUBy z DM, byl super, akorat to silikonove pitko malej rozhryzal a pak tekl- nahradni neprodavaji
Mame hrnicek NUK je na prd- malej z neho necucne ani Ň, jak je tvrdej
No kamoska ted koupila od canpolu hrnicek s pitkem- uplne stejny princip jako AVENT a netece- stoji neco kolem 110KC
JA uvazovala nad CHiccem, ale ta cena je mnohem vetsi.......
K
U Aventu je jedna výhoda - všechny testy prokázaly, že Avent má 100 násobně nižší množství škodlivin, než povolují naše normy- Takže já dávám přednost Aventu a nepokouším osud v podobě láhví od Bočka a podobně…
Pet 14
já mám lahvičky AVENT a pítka NUK a mám i lahvičky NUK a pítka NUK a je to v pohodě.Nuky mám proto že malého dokrmuji z lahvičky a po tomto pítku se mi k prsu přisává krásně,ale po aventu to nedělal,ale každá z nás má jinou zkušenost a taky každé mimi jiné
a dudlíky mám taky NUKY
díky za tipy - my máme právě Nuk dudlíky a spokojenost - Chicco mi plive, takže bych chtěla najet i na lahvičky, popř. pitka od NUk. Tak vyzkouším, ještě jednou díky.
ahoj pet, pozor, my se s nukem spálili. Pítko (first choice )hodně smrdí gumou.
Petra
Já jsem naprosto spokojená s Aventem a zastávám ten názor, že si raději připlatím a vím, že výrobky jsou normované a nezávadné (snad) a hlavně mám odzkoušeno, netečou apod., takže se nemusím trápit reklamací, čekací lhůtou na její vyřízení apod. Máme toho opravdu hodně, od těch počátečních lahviček s hubičkou až nyní po kouzelný hrneček, takový už pro větší
akorát u jedné nám vadilo neodnímatelné víčko, to odmítak pít.