Azalia a krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1586
8.11.14 19:14

@SarkaLo Azalia se ale užívá bez pauzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
8.11.14 19:20

@SarkaLo : přesně, užívá se bez pauzy :!.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
8.11.14 19:22

I když je pravda, že ani to spolu s užíváním na čas nezaručuje, že krvácení nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
8.11.14 19:25

@nausikaa : já mám to štěstí, ze u me to funguje. Beru ji od skončení šestinedělí a zatím se MS nedostavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
8.11.14 19:33

@myskalucka U mě taky fungovala dobře, dvakrát. Dokud jsem kojila, po skončení pořád něco. Ale nějak to není tak strašný abych nedobrala balení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.11.14 19:36

Tak to je fakt super…dvě dr mi řekly, že s týdenní pauzou…a já nečtu příbalový leták :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.11.14 19:43

@myskalucka @SarkaLo
holky, díky za reakce. Musím asi vydržet, doufám, že se cyklus rychle srovná. Prostě při kojení není HA žádný zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
8.11.14 19:50

@SarkaLo : fakt 8o, tak to mas štěstí, ze nejsi znova tehotna, protože při „takovym“ brání, kdy týden neberes a teoreticky další týden by jsi se mela chránit, tak jsi vlastne byla vždy 14 dni nechráněná. No, ale jak se zda, tak kojení je v tvém případě dobra „přidružená“ antikoncepce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
8.11.14 19:52

@myskalucka tak možná v tom je problém rozházené MS… :lol: Takže díky za upozornění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.9.15 11:12

Ahoj, beru azalii a zhruba v půlce platíčka přišla MS, jednu MS jsem asi měla hned po šestinedělí ještě než jsem ji začala brát, ale to ani doktor neřekl jestli to MS je. Chtěla jsem se zeptat zda mezi jednotlivýma platíčkama dělat 7 dní pauzu a nebo je brát normálně v kuse bez pauzy? Nějak teď nevím… hlavně je tam 28 pilulek, tak si nevím rady :nevim: Děkuji všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.9.15 11:14

Ju jsem hloupá :) už jsem to tu našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.11.15 21:38

Ahoj holky, po sestinedeli jsem zacala brat Azalii. Kojila jsem necele 3 mesice a do te doby bylo vsechno v poradku. Pak jsem ale zacala mit MS co 14 dni.Po 2 mesicich jsem toho mela dost a vysadila jsem ji. Uz je to 11 dni a MS nikde. Nevite za jak dlouho bych to asi mohla dostat a kdy mohu zacit uzivat jinou HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.16 23:34

Mě taky doktor tuto antikoncepci. Už ji beru v kuse třetí měsíc, ze začatku to vypadalo dobře, sem tam nějaky to špinění, ale od ukončení druhého platýčka jsem začala 5 dní špinit 6. den nic tak jsem si říkala huráá ale den na to už začala klasická menstruace ale není jí nějak konce. A tak dobírám poslední plato a nevím zda si ji zase předepsat a nebo napsat novou, ale to bude potřeba u toho i prohlídka. A jak se pak objednat, když bych ještě stále krvácela. No po 9 měsíční pauze si zase zvykat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.16 23:36
@Hanýsek123 píše:
Mě taky doktor tuto antikoncepci. Už ji beru v kuse třetí měsíc, ze začatku to vypadalo dobře, sem tam nějaky to špinění, ale od ukončení druhého platýčka jsem začala 5 dní špinit 6. den nic tak jsem si říkala huráá ale den na to už začala klasická menstruace ale není jí nějak konce. A tak dobírám poslední plato a nevím zda si ji zase předepsat a nebo napsat novou, ale to bude potřeba u toho i prohlídka. A jak se pak objednat, když bych ještě stále krvácela. No po 9 měsíční pauze si zase zvykat :-D

Omlouvám se nějak mi v textu vypadlo slovo předepsal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
24.3.18 15:30

Děvčata nechcete/nepotřebujete některá antikoncepci Azalia? Mam cele nenačnuté balení, přestala jsem kojit a nevyuziju- dobiram teprve první krabičku.
Exp.06/2019

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital