Baby Jogger City Mini GT - polohování nožiček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Baby Hogger City Mini GT?

Přidejte zkušenost s Baby Hogger City ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
20.5.14 11:42

JA nasla jen NAtydom, sije hezky :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
20.5.14 11:54

Tak jsem mrkla k sobě do záložek a mám naštěstí uloženo :) krom natydom ještě holky zmiňovaly podložky od opice a darint a pak ještě renisco, ale tu nemám uloženou a nejsem si jistá, zda ještě šije.
každá je trochu jiná, různé střihy, ale už si nepamatuju, co k jednotlivým typům kdo psal. vím, že na každé z nich si chválily něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
20.5.14 12:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.8.14 08:38

Dobrý den, mám také problém s polohováním nožiček tohoto kočárku, chceme ho kupovat, ale to polohování se mi nelíbí, myslíte že by se ke kočárku dal dokoupit popruh který prostor pro nožičky zvedne? Mám kamarádku která má valco snap a k tomu popruh jde, aby byly nožičky v rovině, ale baby jogger jsem na živo neviděla tak nevím jak ta látka na nožičky funguje, jestli se dá jen vytlačit nebo i vyndat. Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
4.8.14 10:02

@Klecpetra my jsme kupovali od Easy Walker polohovací podložku. Ta látka zvednout nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.8.14 10:07
@Klecpetra píše:
Dobrý den, mám také problém s polohováním nožiček tohoto kočárku, chceme ho kupovat, ale to polohování se mi nelíbí, myslíte že by se ke kočárku dal dokoupit popruh který prostor pro nožičky zvedne? Mám kamarádku která má valco snap a k tomu popruh jde, aby byly nožičky v rovině, ale baby jogger jsem na živo neviděla tak nevím jak ta látka na nožičky funguje, jestli se dá jen vytlačit nebo i vyndat. Předem děkuji za odpovědi.

Tady je to řešené jinak než u Valca, nejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.8.14 19:53

Děkuji za odpovědi, nějak to vyřešíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
7.9.14 13:51

Holky, to polohovani asi nejde vyřešit nijak, co? Vycpat dekou asi ne, myslím, ze 2014 je jiňak řešeny než předešlé modely :nevim: jinak podložky jsem koupila na fler.cz a jsem spokojena http://www.fler.cz/zbozi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
19.7.15 05:21

polohování

Takto se dá řešit polohování
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek