Baby Jogger City Mini nebo TFK Buggster

185
6.10.13 16:25

Baby Jogger City Mini nebo TFK Buggster?

Holky, chtěla bych poprosit o radu, která máte zkušenost s těmito dvěma kočárky, který je lepší a proč? Potřebuji golfáč, aby byl skladný a lehký do auta, velká ložná plocha pro dítě - to jsou hlavní priority. V nejužším výběru skončily tyto dva :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Baby Jogger City Mini 4 Wheel?

Přidejte zkušenost s Baby Jogger City ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.10.13 17:09

Za mě Baby jogger, čtyřkolku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.10.13 17:13
@Sibyla0 píše:
Za mě Baby jogger, čtyřkolku ;)

100% souhlas :palec:

Na ten kočár bych dělala reklamu zadarmo, a to jsem vyzkoušela leccos ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
6.10.13 17:16

Holky, díky moc :palec: A rozdíl mezi 3 a 4kolkou bude asi jen v tom, že ta 4 projede horší terén, ne?

Příspěvek upraven 06.10.13 v 17:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.10.13 17:16

@mau-mau jo jo.. Já už mám dítě odrostlý, kamarádka má Elite, vždy nad ním slintám.. Ale já bych volila city mini a hlavně čtyřkolku. Já prostě s trojkolkou neumím, není to stejný ať si každej říká co chce. Tlačila jsem chvíli kamarádce Teutonii a málem jsem malýho vyklopila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.10.13 17:17

@ver0n1ka to ani ne, ale určitě je stabilnější - např. při sjíždění obrubníků. Jasně, že si asi zvykneš, ale já jezdím dosti nešetrně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
6.10.13 17:19

@ver0n1ka Já osobně se přimlouvám za BJ, je to super kočárek a už bych neměnila. Mám trojkolku, ale i tak je stabilní a perfekně se s ní manipuluje. Skládá se do placky narozdíl od TFK a to nám vyhovuje. Opěrka zad u TFK má jen dvě polohy a není do úplného lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.10.13 17:23
@ver0n1ka píše:
Holky, díky moc :palec: A rozdíl mezi 3 a 4kolkou bude asi jen v tom, že ta 4 projede horší terén, ne?

Tak horší terén taky a hlavně ta stabilita, prostě já měla trojkolku Jané za pomalu 13 táců a poslala bych to ze skály :roll: Na jednom kole kočárek pořádně nestojí (jak píše Sibyla ty obrubníky), ovladatelný je to stejně dobře (trojkolka a čtyřkolka na otáčení) a nemá to zdaleka takovou ochotu držet směr jako čtyřkolka.

BJ CM 4k: Stabilita a vyrovnanost, pak skládání, to je totální luxus, potom kolik to snese, nerozpadá se to, dítě se krásně sklopí, pokud usne, má to velkej košík, jen teda vem s madlem před děckem, nejsem si jistá, zda je v základu. Jo a ještě se to suprově pere, pak jak to uschne, nemusíš vůbec přemýšlet, co patří kam, je to krásně chytře udělaný a jde to samo. Holt Amíci :mrgreen: :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
6.10.13 17:31

@mau-mau jj košík a velkou kapsu na opěrce :palec: Zas čtyřkolka je těžší než trojkola. Já si ji kvůli tomu zvolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.10.13 18:09

Oba jsou lehký a skladný, spíš jde o to, do jakého prostoru to chceš cpát. BJ se skládá na placku 78 cm x 61 cm x25 cm, TFK do deštníku 103×35×25 cm (obojí s kolečky). Jestli to bude čistě autový kočárek do obchodů a na hezké cesty, tak bych šla do TFK. Pro větší ježdění BJ čtyřkolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.10.13 20:08
@Tapa píše:
@mau-mau jj košík a velkou kapsu na opěrce :palec: Zas čtyřkolka je těžší než trojkola. Já si ji kvůli tomu zvolila.

Ach tak ;) :palec: Já toho moc nenatahala, čili řešit váhu mě nenapadlo :nevim: Navíc po tom podělaným Janéčku bylo vše jako pírko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3787
6.10.13 21:28

Za mě BJ. Původně jsem vůbec nechtěla tříkolku, ale jsem s ní maximálně spokojená. Bála jsem se jezdících schodů, obrubníků apod. a velice rychle jsem si na to zvykla. Zvolila jsem ji hlavně kvůli váze. Hodně cestuji a ten kočár je k tomu jako dělaný. Skládání je bezkonkurenční. V pohodě zvládá i kostky v Praze. V rodině už ho má i sestřenka, která měla bugaboo asi půl roku, ten vyměnila za jané a nakonec pořídila BJ a až s ním byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
6.10.13 22:17

@mau-mau No jo, já to zas měla obráceně :) Předtím jsem měla Valco Snap4 a ten byl jako pírko, tak jsem hledala něco s podobnou hmotností, ale v lepší kvalitě a BJ tohle jednoznačně splňuje na jedničku :mrgreen:
@katie02 Taky jsem měla nejdříve obavy, ale s odpruženým předním kolem není už pro mě najíždění na překážky žádný problém :)Dokonce obstál i v jízdě přes pole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.10.13 00:12

A toho buggstera máte některá odzkoušeného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
7.10.13 07:05
@ver0n1ka píše:
A toho buggstera máte některá odzkoušeného?

Nevlastnila jsem ho, ale popojela jsem s tím kousek na letišti, blbý. Maličký, do BJ se vejde v pohodě i 4 leté dítě, a navíc nemá spojenou rukojeť. :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí