Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, chtěla bych poprosit o radu, která máte zkušenost s těmito dvěma kočárky, který je lepší a proč? Potřebuji golfáč, aby byl skladný a lehký do auta, velká ložná plocha pro dítě - to jsou hlavní priority. V nejužším výběru skončily tyto dva ![]()
Máte zkušenost s Baby Jogger City Mini 4 Wheel?
Přidejte zkušenost s Baby Jogger City ...@Sibyla0 píše:
Za mě Baby jogger, čtyřkolku
100% souhlas ![]()
Na ten kočár bych dělala reklamu zadarmo, a to jsem vyzkoušela leccos ![]()
Holky, díky moc
A rozdíl mezi 3 a 4kolkou bude asi jen v tom, že ta 4 projede horší terén, ne?
Příspěvek upraven 06.10.13 v 17:16
@mau-mau jo jo.. Já už mám dítě odrostlý, kamarádka má Elite, vždy nad ním slintám.. Ale já bych volila city mini a hlavně čtyřkolku. Já prostě s trojkolkou neumím, není to stejný ať si každej říká co chce. Tlačila jsem chvíli kamarádce Teutonii a málem jsem malýho vyklopila..
@ver0n1ka to ani ne, ale určitě je stabilnější - např. při sjíždění obrubníků. Jasně, že si asi zvykneš, ale já jezdím dosti nešetrně ![]()
@ver0n1ka Já osobně se přimlouvám za BJ, je to super kočárek a už bych neměnila. Mám trojkolku, ale i tak je stabilní a perfekně se s ní manipuluje. Skládá se do placky narozdíl od TFK a to nám vyhovuje. Opěrka zad u TFK má jen dvě polohy a není do úplného lehu.
@ver0n1ka píše:
Holky, díky mocA rozdíl mezi 3 a 4kolkou bude asi jen v tom, že ta 4 projede horší terén, ne?
Tak horší terén taky a hlavně ta stabilita, prostě já měla trojkolku Jané za pomalu 13 táců a poslala bych to ze skály
Na jednom kole kočárek pořádně nestojí (jak píše Sibyla ty obrubníky), ovladatelný je to stejně dobře (trojkolka a čtyřkolka na otáčení) a nemá to zdaleka takovou ochotu držet směr jako čtyřkolka.
BJ CM 4k: Stabilita a vyrovnanost, pak skládání, to je totální luxus, potom kolik to snese, nerozpadá se to, dítě se krásně sklopí, pokud usne, má to velkej košík, jen teda vem s madlem před děckem, nejsem si jistá, zda je v základu. Jo a ještě se to suprově pere, pak jak to uschne, nemusíš vůbec přemýšlet, co patří kam, je to krásně chytře udělaný a jde to samo. Holt Amíci
![]()
@mau-mau jj košík a velkou kapsu na opěrce
Zas čtyřkolka je těžší než trojkola. Já si ji kvůli tomu zvolila.
Oba jsou lehký a skladný, spíš jde o to, do jakého prostoru to chceš cpát. BJ se skládá na placku 78 cm x 61 cm x25 cm, TFK do deštníku 103×35×25 cm (obojí s kolečky). Jestli to bude čistě autový kočárek do obchodů a na hezké cesty, tak bych šla do TFK. Pro větší ježdění BJ čtyřkolku.
@Tapa píše:
@mau-mau jj košík a velkou kapsu na opěrceZas čtyřkolka je těžší než trojkola. Já si ji kvůli tomu zvolila.
Ach tak
Já toho moc nenatahala, čili řešit váhu mě nenapadlo
Navíc po tom podělaným Janéčku bylo vše jako pírko ![]()
Za mě BJ. Původně jsem vůbec nechtěla tříkolku, ale jsem s ní maximálně spokojená. Bála jsem se jezdících schodů, obrubníků apod. a velice rychle jsem si na to zvykla. Zvolila jsem ji hlavně kvůli váze. Hodně cestuji a ten kočár je k tomu jako dělaný. Skládání je bezkonkurenční. V pohodě zvládá i kostky v Praze. V rodině už ho má i sestřenka, která měla bugaboo asi půl roku, ten vyměnila za jané a nakonec pořídila BJ a až s ním byla spokojená.
@mau-mau No jo, já to zas měla obráceně
Předtím jsem měla Valco Snap4 a ten byl jako pírko, tak jsem hledala něco s podobnou hmotností, ale v lepší kvalitě a BJ tohle jednoznačně splňuje na jedničku ![]()
@katie02 Taky jsem měla nejdříve obavy, ale s odpruženým předním kolem není už pro mě najíždění na překážky žádný problém
Dokonce obstál i v jízdě přes pole.
@ver0n1ka píše:
A toho buggstera máte některá odzkoušeného?
Nevlastnila jsem ho, ale popojela jsem s tím kousek na letišti, blbý. Maličký, do BJ se vejde v pohodě i 4 leté dítě, a navíc nemá spojenou rukojeť.
![]()