Baby World Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nata67
13.1.12 14:47

nový obchod

Rada bych upozornila všechny zákazníky tohoto podivného obchodu, že neotevřou ani novou vzorkovnu na Praze 7 v Holešovicích. Nezaplatili ani první nájem, pořad jen sliby a výmluvy, takže smlouva byla ukončena (vlastně ani nezačala běžet)

• Citovat
  • Upravit
4
14.1.12 07:22

Nečekat

Radím znovu všem maminkám, které byly poškozeny.
Nečekejte a podejte trestní oznámení a ještě podnět na ČOI. Pokud Vám někdo z BW slibuje, že zboží odeslal, nebo že peníze odeslal, tak počkejte nějakou dobu, ale potom jednejte.
Radím Vám ze své zkušenosti s prodejnou BW Praha. Po stornu jsme také čekali na vrácení peněz a byly to samé výmluvy a lhaní. Nakonec jsme peníze zpět dostali, ale trvalo to . Přečtěte si příspěvky na Heuréce/BybyWorld) a uvidíte jak postupovat.
Držím palečky a přeji pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
14.1.12 18:12
babi jak jsi prosím řešila storno objednávky? Přes e-mail, nebo doporučenou poštou - jestli ji tam tedy někdo přebírá?
Díky
babi53 píše:
Radím znovu všem maminkám, které byly poškozeny.
Nečekejte a podejte trestní oznámení a ještě podnět na ČOI. Pokud Vám někdo z BW slibuje, že zboží odeslal, nebo že peníze odeslal, tak počkejte nějakou dobu, ale potom jednejte.
Radím Vám ze své zkušenosti s prodejnou BW Praha. Po stornu jsme také čekali na vrácení peněz a byly to samé výmluvy a lhaní. Nakonec jsme peníze zpět dostali, ale trvalo to . Přečtěte si příspěvky na Heuréce/BybyWorld) a uvidíte jak postupovat.
Držím palečky a přeji pevné nervy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Podvodnice
14.1.12 20:20

JAK POSTUPOVAT

Ahoj všem, jak postupovat? Podejte obratem trestní oznámení na policii, klidně na policii v místě vašeho bydliště, pro urychlení policajtům nahlaste i čísla dalších trestních oznámení, která již byla podána ostatními maminkami. Lze podat i žalobu, ale to musíte platit 1000 Kč poplatek, takže určitě podejte trestní oznámení a nebo se spojte s vymahači či si to se Simonou vyřiďte osobně a ručně, nic jiného se dělat nedá. Storno objednávky stačí jen emailem, posílat ho poštou je naprosto zbytečné. Dále podejte další podnět na ČOIKU (mají jich tam již několik a firmu právě prošetřují) a napište tento příběh jakékoli TV nebo novinám, určitě na ní dříve nebo později dojde!

:cert: Hodně štěstí všem podvedenýn maminkám a Simčo vám jen vzkaz - už nás velice brzy dojde! Už se mraky stahují :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
20849
15.1.12 14:32

Předmětem diskuse je osobní zkušenost s daným obchodem - nikoliv probírání osob majitelů či jednatelů. Takové příspěvky budou mazány.

Pište pouze své zkušenosti s obchodem - nákupem, případě možnosti postupu při těch negativních.

Díky za pochopení,
Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.1.12 16:18

Vážená paní admin.,
na Vašem prodejním servru se vyskytla tzv.paní podnikatelka, která jenom lže a vlastě i krade, tím že zadržuje peníze maminek, které si u ní zakoupily zboží přes Vaše stránky .
Máminy jsou určitě na mateřské dovolené a také asi nemají moc peněz v této době.
Musí si nějak poradit, je jasné, že to asi není vhodné, ale **n e ma ž t e prosím tyto příspěvky !!!!

Děkuji za pochopení !!!!!! :think: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nespokojena zakaznice
15.1.12 19:57

Dobrý den, i já bych ráda apelovala na to,aby se tato diskuze nemazala - jako ta předchozí!!!! Možná, kdyby se ta předchozí nemazala, tolik maminek by znovu nenaletělo!
Já objednávala sedačku za 4500 cca v září, kdy nám po 10 dnech nedošla, zrušili jsme objednávku a čekali na peníze…když nám v požadovaném termínu peníze nedošly,začala jsem je urgovat. A stále jsem slyšela to samé, peníze byly odelsány, podívejte se účet, musíte je tam mít. Ani po týdnu,kdy už mi došla trpělivost(tvrdili, ze peníze došly ,ale když jsem tádala výpis, nikdy mi ho nepoislaly,paní pak nebrala telefon,atd…),jsem se obrátila na příbuznou v advokátní kanceláři,ta napsala výhružný dopis a peníze byly na účtě! ještě ze mě ale paní udělala blbce, že prý je odesílala dávno, a že se připislovaly tak dlouho.Dokonce mi poslala výpis,kde se vlastně provalilo, že peníze odeslala EXPRES ten den,kdy jsem jí pohrozila trestním oznámením. Takže opravdu samé LHANÍ, LHANÍ A ZASE LHANÍ!!! :evil: Co jsem se tak spojila s ostatníma maminkama, peníze nebo zboží jim bylo vráceno,ale po takto dlouhé době a nervech. Bohužel mám obavy, že paní prostě lepí obchod jak se dá, sem tam někomu vrátí peníze nebo dodá zboží, ale jen díky tomu, že jí naletí x dalších důvěřivců! Já jsme opravdu ráda, že patřím mezi ty šťastlivce, kterým peníze vrátila, sedačku jsme nakonec koupili v KIKA a byla jen o 200kč sražší a BEZ NERVŮ!!!

• Citovat
  • Upravit
nespokojena zakaznice
15.1.12 20:00

OMLUVÁM SE ZA TOLIK PŘEKLEPŮ,ALE KDYŽ SI VZPOMENU NA TENTO OBCHOD,ZVEDNE SE MI ADRENALIN

• Citovat
  • Upravit
Zákaznice bw :-(
16.1.12 13:53

Já se přidávám k negativní zkušenosti s tímto obchodem. Ano, zboží jsem dostala a nečekala jsem zas takovou dobu jako ostatní, ale ta komunikace a fakt, že z Vás dělá úplnýho blbce, to je zárážející!
Když jsem tento internetový obchod objevila, říkala jsem si, že holt začínají, tak nejsou nikde žádné recenze. Musím podotknout, že při nákupu přes internet jsem si vždy dávala pozor a nikdy jsem nic takového nezažila. Bohužel hodně nás zlákala cena asi jako jiné zákazníky tohoto obchodu. Kočárek byl o tisícovku levnější a já ho tehdy nutně potřebovala. Byl na skladě , objednala jsem, platba proběhla a pak jsem čekala co tedy bude. Platba už musela být dávno na jejich účtě, kočárek byl skladem, ale balík nikde. Tak jsem trošku znervózněla a raději zavolala. První šok - číslo na pevnou linku neexistovalo! Tak jsem si už říkala, jak jsem naletěla. Mobil ale už zvonil a zvedla ho paní s klidným a docela příjemným hlasem. Ujišťovala mě, že balík je na cestě protože ho právě teď veze do DPD na doručení - ve čtvrtek je u vás. Ok říkala jsem si, ale stejně jsem měla nepříjemný pocit. Ve čtvrtek samozřejmě nic, proběhlo několik emailů, volání, volal i manžel. Prý balík „posílají“ ( tak kdy ho vůbec paní odeslala?) a hned mi pošle track number. Samotné track number by mě vůbec zajímalo, kde berou. Samozřejmě opět jsme si musela toto vydupat a když mi konečně přišel, tak číslo nebylo v evidenci DPD. V pátek nic nepřišlo a to už jsem byla totálně na nervy!!!! Už jsem do telefonu i křičela, ale pozor…paní je prý těhotná a tohle nemá zapotřebí. Ale lhát a okrádat lidi zřejmě ano! Byla jsem kontaktu i s jednou jejich zákaznicí, která čekala na zboží a následně peníze měsíc! Jenže teď koukám, že je to horší a horší a ten měsíc byl ještě zlatý. Zpátky k mé objednávce - v pondělí už jsem opravdu byla dost vytočená. Ráno pípla sms z neznámého čísla, že mi dnes bude doručený balík, prý jsou z DPD. Na DPD nic o tomto balíku nevědí a s touto firmou nemají nic společného. Schválně jsem na to číslo volala a byla to paní majitelka babyworldu! Prý mají vlastní doručovací společnost a budou doručovat balíky sami. Prý koupili své dodávky a budou rozvážet, protože DPD selhalo! Nechápu jak během víkendu mohou nakoupit dodávky atd. ale to je to nejmenší. Už jsem opravdu začala i vyhrožovat trestním oznámením a čoikou protože tohle nemá obdoby. Kdybyste vyiděli ty maily, ty výmluvy a jak si paní majitelka protiřečí! Hrůůza. Asi kolem páté přijel pán tak kolem padesátky, s výrazem, že by mě snad zabil, se stříbrnou fabii, dal mi balík a šel. Toť má zkušenost s nimi.
Myslela jsem si, že opravdu mají jen problémy s dopravou, ale pak když jsem si to všechno opět přečetla + další negativní ohlasy, tak mám jasno. Ať už je to s paní majitelkou nebo ředitelkou nebo kdo to vlastně je jakkoliv, doufám, že jednou na tohle dojede a konečně někdo zasáhne. Přeci není možné, aby takhle okrádala lidi a ještě to považovala za normální. vím, že jsem své zboží dostala a vyšla jsem z toho poměrně dobře, ale říkám vám, tohle byl ten nejpříšernější obchod a jednání co jsme kdy zažila!
Mimochodem přečtěte si hodnocení na heureka.cz, kde jedna paní píše, že vlastně ze zákona ona NENÍ POVINNÁ PENÍZE VRACET. Nakonec z toho obchodu vyjdete jako blbci vy a ona se vám ještě bude smát za zády.
a jak je to s těmi jejich (ne)otevřenými obchody by mě taky zajímalo. Otevírají nějakou novou na nových místech téměř pravidelně, ale ještě jsem nikdy nečetla, že by tam fyzicky opravdu někdo byl.
Těm co nemají zboží ani peníze - nečekejte a podejte trestní oznámení. Možná , že se peněz už nedočkáte, ale rozhodně konečně někdo začne něco dělat a nikdo už této „advokátce“ nenaletí!

Šárka

• Citovat
  • Upravit
495
16.1.12 19:41

Také zvažuji napsat nějaký oficiální dopis za pomocí advokáta, ale bohužel nikoho známého nemám, nemohla by jste mne v SZ zaslat vzor jak jste to řešila. Děkuji.

nespokojena zakaznice píše:
Dobrý den, i já bych ráda apelovala na to,aby se tato diskuze nemazala - jako ta předchozí!!!! Možná, kdyby se ta předchozí nemazala, tolik maminek by znovu nenaletělo!
Já objednávala sedačku za 4500 cca v září, kdy nám po 10 dnech nedošla, zrušili jsme objednávku a čekali na peníze…když nám v požadovaném termínu peníze nedošly,začala jsem je urgovat. A stále jsem slyšela to samé, peníze byly odelsány, podívejte se účet, musíte je tam mít. Ani po týdnu,kdy už mi došla trpělivost(tvrdili, ze peníze došly ,ale když jsem tádala výpis, nikdy mi ho nepoislaly,paní pak nebrala telefon,atd…),jsem se obrátila na příbuznou v advokátní kanceláři,ta napsala výhružný dopis a peníze byly na účtě! ještě ze mě ale paní udělala blbce, že prý je odesílala dávno, a že se připislovaly tak dlouho.Dokonce mi poslala výpis,kde se vlastně provalilo, že peníze odeslala EXPRES ten den,kdy jsem jí pohrozila trestním oznámením. Takže opravdu samé LHANÍ, LHANÍ A ZASE LHANÍ!!! :evil: Co jsem se tak spojila s ostatníma maminkama, peníze nebo zboží jim bylo vráceno,ale po takto dlouhé době a nervech. Bohužel mám obavy, že paní prostě lepí obchod jak se dá, sem tam někomu vrátí peníze nebo dodá zboží, ale jen díky tomu, že jí naletí x dalších důvěřivců! Já jsme opravdu ráda, že patřím mezi ty šťastlivce, kterým peníze vrátila, sedačku jsme nakonec koupili v KIKA a byla jen o 200kč sražší a BEZ NERVŮ!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BabyWorldPraha
16.1.12 19:53

Vaše recenze pokaždé jinak :(:(:_

Dobrý večer,

jen trochu nerozumím tomu, co zde zveřejnujete,proč jste tak obrátila a nyní mě osobně i náš obchod napadáte, pokud se potřebujete zapojit do nějaké dikuze, proč si věci vymýšlíte a obracíte , chápu v přáípadě, že nám chcete uškodit, pak ANO - dovoluji si zde zveřejnit Váš email zaslaný mě 3.10.2011 v 17:14 hod:

Dobrý podvečer,

tímto se Vám omlouvám za nedůvěru, kterou jsem k Vám měla. Bohužel, ale musíte sama uznat, že byla na místě. Hodně mě rozhodilo hodnocení jedné z uživatelek a poté, co jsem se s ní spojila a řekla mi její zkušenost, mi to na klidu nepřidalo.
Důležité je, že zboží mám a to je důležité. Je mi líto mé komunikace s Vámi, ale opravdu jsem z toho až do teď byla dost nešťastná.

Děkuji Vám za kočárek, mám z něj obrovskou radost. Hlavně děkuji za svého sedmiměsíčního syna, který jej potřeboval nejvíce.
Myslím, že pokud si nějak dáte dohromady to odesílání balíků , tak to bude dobré :)

Přeji mnoho spokojených zákazníků a Vám osobně pohodový zbytek těhotenství a zdravé miminko,

s pozdravem

Šárka ***

a pak následuje Vaše recenze :(:(:(

Zákaznice bw :-( píše:
Já se přidávám k negativní zkušenosti s tímto obchodem. Ano, zboží jsem dostala a nečekala jsem zas takovou dobu jako ostatní, ale ta komunikace a fakt, že z Vás dělá úplnýho blbce, to je zárážející!
Když jsem tento internetový obchod objevila, říkala jsem si, že holt začínají, tak nejsou nikde žádné recenze. Musím podotknout, že při nákupu přes internet jsem si vždy dávala pozor a nikdy jsem nic takového nezažila. Bohužel hodně nás zlákala cena asi jako jiné zákazníky tohoto obchodu. Kočárek byl o tisícovku levnější a já ho tehdy nutně potřebovala. Byl na skladě , objednala jsem, platba proběhla a pak jsem čekala co tedy bude. Platba už musela být dávno na jejich účtě, kočárek byl skladem, ale balík nikde. Tak jsem trošku znervózněla a raději zavolala. První šok - číslo na pevnou linku neexistovalo! Tak jsem si už říkala, jak jsem naletěla. Mobil ale už zvonil a zvedla ho paní s klidným a docela příjemným hlasem. Ujišťovala mě, že balík je na cestě protože ho právě teď veze do DPD na doručení - ve čtvrtek je u vás. Ok říkala jsem si, ale stejně jsem měla nepříjemný pocit. Ve čtvrtek samozřejmě nic, proběhlo několik emailů, volání, volal i manžel. Prý balík „posílají“ ( tak kdy ho vůbec paní odeslala?) a hned mi pošle track number. Samotné track number by mě vůbec zajímalo, kde berou. Samozřejmě opět jsme si musela toto vydupat a když mi konečně přišel, tak číslo nebylo v evidenci DPD. V pátek nic nepřišlo a to už jsem byla totálně na nervy!!!! Už jsem do telefonu i křičela, ale pozor…paní je prý těhotná a tohle nemá zapotřebí. Ale lhát a okrádat lidi zřejmě ano! Byla jsem kontaktu i s jednou jejich zákaznicí, která čekala na zboží a následně peníze měsíc! Jenže teď koukám, že je to horší a horší a ten měsíc byl ještě zlatý. Zpátky k mé objednávce - v pondělí už jsem opravdu byla dost vytočená. Ráno pípla sms z neznámého čísla, že mi dnes bude doručený balík, prý jsou z DPD. Na DPD nic o tomto balíku nevědí a s touto firmou nemají nic společného. Schválně jsem na to číslo volala a byla to paní majitelka babyworldu! Prý mají vlastní doručovací společnost a budou doručovat balíky sami. Prý koupili své dodávky a budou rozvážet, protože DPD selhalo! Nechápu jak během víkendu mohou nakoupit dodávky atd. ale to je to nejmenší. Už jsem opravdu začala i vyhrožovat trestním oznámením a čoikou protože tohle nemá obdoby. Kdybyste vyiděli ty maily, ty výmluvy a jak si paní majitelka protiřečí! Hrůůza. Asi kolem páté přijel pán tak kolem padesátky, s výrazem, že by mě snad zabil, se stříbrnou fabii, dal mi balík a šel. Toť má zkušenost s nimi.
Myslela jsem si, že opravdu mají jen problémy s dopravou, ale pak když jsem si to všechno opět přečetla + další negativní ohlasy, tak mám jasno. Ať už je to s paní majitelkou nebo ředitelkou nebo kdo to vlastně je jakkoliv, doufám, že jednou na tohle dojede a konečně někdo zasáhne. Přeci není možné, aby takhle okrádala lidi a ještě to považovala za normální. vím, že jsem své zboží dostala a vyšla jsem z toho poměrně dobře, ale říkám vám, tohle byl ten nejpříšernější obchod a jednání co jsme kdy zažila!
Mimochodem přečtěte si hodnocení na heureka.cz, kde jedna paní píše, že vlastně ze zákona ona NENÍ POVINNÁ PENÍZE VRACET. Nakonec z toho obchodu vyjdete jako blbci vy a ona se vám ještě bude smát za zády.
a jak je to s těmi jejich (ne)otevřenými obchody by mě taky zajímalo. Otevírají nějakou novou na nových místech téměř pravidelně, ale ještě jsem nikdy nečetla, že by tam fyzicky opravdu někdo byl.
Těm co nemají zboží ani peníze - nečekejte a podejte trestní oznámení. Možná , že se peněz už nedočkáte, ale rozhodně konečně někdo začne něco dělat a nikdo už této „advokátce“ nenaletí!Šárka
  • Citovat
  • Upravit
16.1.12 20:04

Jak postupovat

Také se ráda připojím do diskute a píoradím Vám jak nejlepe postupovat:
Nejlépe je podat trestní oznámení na OD PČR Praha 2 - místní oddělení Vyšehradská ulice, pokud podáte jak radí paní viz níže v místě bydliště, stejně jej musí na Prahu 2 , kde jou již ostatní oznámení postoupit.Ale podáním přímo tam, bude reakce pro všechny rychlejší. Samozřejmě si to se mnou můžete vyřídit i osobně a ručně, jak radí paní.Na TV jsme se již prostřednictvím jedné maminky obrátili i sami, ale bohužel není pro ně téma zajímavé, pokud se Vám podaří, aby tato anabáze byla zveřejněna , velmi ráda Vám zapůjčím veškeré dokumenty , které by příslušná media zajímali.

A Vám děkuji za upozornění, že se mraky stahují, hlavně aby se již stáhly i nad těmi, kdo naši firmě zpronevěřili peníze a tak nás dostali do tohoto velkébo problému.

Podvodnice píše:
Ahoj všem, jak postupovat? Podejte obratem trestní oznámení na policii, klidně na policii v místě vašeho bydliště, pro urychlení policajtům nahlaste i čísla dalších trestních oznámení, která již byla podána ostatními maminkami. Lze podat i žalobu, ale to musíte platit 1000 Kč poplatek, takže určitě podejte trestní oznámení a nebo se spojte s vymahači či si to se Simonou vyřiďte osobně a ručně, nic jiného se dělat nedá. Storno objednávky stačí jen emailem, posílat ho poštou je naprosto zbytečné. Dále podejte další podnět na ČOIKU (mají jich tam již několik a firmu právě prošetřují) a napište tento příběh jakékoli TV nebo novinám, určitě na ní dříve nebo později dojde!:cert: Hodně štěstí všem podvedenýn maminkám a Simčo vám jen vzkaz - už nás velice brzy dojde! Už se mraky stahují :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.12 20:07

Vážená paní ***,

proč jste se mnou v emailu komunikovala naprosot jinak a zde vypisujete takovéto věci ?? My jsme Vás snad okradli ?, to že storna jsou bohužel ne naší vinnou zasílána později, není že bychom někoho okrádali, až bude někdo kdo nedostane ani zboží ani peníze, pak ano, pak je to okrádání.
babi53 píše:
Vážená paní admin.,
na Vašem prodejním servru se vyskytla tzv.paní podnikatelka, která jenom lže a vlastě i krade, tím že zadržuje peníze maminek, které si u ní zakoupily zboží přes Vaše stránky .
Máminy jsou určitě na mateřské dovolené a také asi nemají moc peněz v této době.
Musí si nějak poradit, je jasné, že to asi není vhodné, ale **n e ma ž t e prosím tyto příspěvky !!!!Děkuji za pochopení !!!!!! :think: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.12 20:21
BabyWorldPraha píše:
Dobrý večer,

jen trochu nerozumím tomu, co zde zveřejnujete,proč jste tak obrátila a nyní mě osobně i náš obchod napadáte, pokud se potřebujete zapojit do nějaké dikuze, proč si věci vymýšlíte a obracíte , chápu v přáípadě, že nám chcete uškodit, pak ANO - dovoluji si zde zveřejnit Váš email zaslaný mě 3.10.2011 v 17:14 hod:

To jsem ještě byla hodně naivní a doufala, že opravdu Vaše problémy s obchodem vyřešíte. Lituji, že jsem něco takového napsala, měla jsem se na to vykašlala. Lži jsem nepsala, mám všechny naše emaily. Mimochodem dopisovala jsem si s několika zákazníkami vašeho obchodu a u všech byl skoro stejný postup.
Uškodit Vám rozhodně nechci, to ani nelze. Jen je mi líto všech těch naštvaných zákazníků. Hodnocení na všech servech hovoří jasně. Myslím, že až vše urovnáte bude vše dobré. Na tuto diskuzi jsem narazila náhodou a měla jsem potřebu napsat svůj názor.

Všem přeji ať své zboží či peníze co nejdříve dostanou.

Mějte se krásně, Šárka

• Citovat
  • Upravit
16.1.12 20:28

Jinak ještě tedy abych obchodu a paní ředitelce neškodila - zboží přišlo a byla jsem s ním spokojená, paní celou dobu komunikovala ( na emaily i když s prodlením reagovala, telefony zvedala a když jsem se nedovolala zavolala sama), abych ji zase tolik nekřivdila.

Po té jsem ještě chtěla zakoupit autosedačku, ale to už se pěkně množilo jedno negativní hodnocení za druhým a raději jsem si to rozmyslela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák