Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ještě dodám, že sice doma lyže mám(carvingové), jsou už 5let staré, ale tehdy je vybíral můj přítel a já stylům a typům stále nerozumím
Bohužel je nemohu porovnat s těmi vyhranými, jsou u rodičů ![]()
Za mě ty Elanky. Přijdou mi nejlíp vykrojené. Mají i dobrou délku. Dle mě ti budou ty 167 dlouhé, aby ji se nepřerazila. Já mám 165cm a lyže 150 a jsem max. spokojená. Delší bych hůře ovládala. Nejsem až tak těžká. Takže Elan ![]()
janinkaz píše:
Za mě ty Elanky. Přijdou mi nejlíp vykrojené. Mají i dobrou délku. Dle mě ti budou ty 167 dlouhé, aby ji se nepřerazila. Já mám 165cm a lyže 150 a jsem max. spokojená. Delší bych hůře ovládala. Nejsem až tak těžká. Takže Elan
Jako že jsem moc těžká, jo?!
nj, potřebuji shodit ![]()
Teď vážně - Díky za odpověď. A myslíš, že jsou pro můj popsaný styl vyhovující?
za mě taky Elan .. co se délky týče, můžeš mít všechny .. jenom pro pokročilejší lyžařku, bych si představovala asi lepší lyže, ale pokud je to výhra, tak se raduj a gratuluji ![]()
Ahoj, šla bych do délky 162 nebo 160 a Elan nebo Rossignol. Oboje jsou dobré značky. A nechci být zlá, ale to že udržíš nohy u sebe, uděláš oblouček a jedeš pomalu není středně pokročilý, teda aspoň já si to nemyslím. Mám za to, že by ti líp padly ty Rossignoly.
Ale ne. Já to beru i dle sebe, dělší se mi hůře ovládají. Ty Elan navíc nejsou dámské, ale sportovní, což je lepší. Nepíšou jaké mají jádro ![]()
A na styl. Lepší jsou carvingový lyže, oni ti i v těch obloucích pomáhají ![]()
Ještě se zeptám, asi blbě - dá se přemontovat vázání z jedněch lyží na druhé, jsou univerzální? Samozřejmě bych zašla do servisu. Nebo je lepší koupit nové?
Jé, promiň, jsem se ukoukla. Je tam mírně pokročilý ne střední. I tak by ti asi stačili ty rossignoly na rekreační ježdění. Ty elan jsou sportovní, takže pojedou nejspíš rychleji.
Laaja píše:
Ahoj, šla bych do délky 162 nebo 160 a Elan nebo Rossignol. Oboje jsou dobré značky. A nechci být zlá, ale to že udržíš nohy u sebe, uděláš oblouček a jedeš pomalu není středně pokročilý, teda aspoň já si to nemyslím. Mám za to, že by ti líp padly ty Rossignoly.
On ten styl každý nazývá jinak - ale ok, jsem začátečník využívající červené a černé sjezdovky, aniž by vadil někomu druhému a padal na zem strachy ![]()
Díky za odpověď ![]()
ixule píše:
za mě taky Elan .. co se délky týče, můžeš mít všechny .. jenom pro pokročilejší lyžařku, bych si představovala asi lepší lyže, ale pokud je to výhra, tak se raduj a gratuluji
No právě, je to výhra(snad nekecají), tak jsem ráda za cokoliv
Díky
uvažovala bych jen mezi K2 a Rossignolama; myslím, že K2 budou lepší; Elany bych nebrala
Jako výhra super. Já mám teda od února nové, ale třeba manželovi bych brala. jenže ten už potřebuje závodní (on je má, ale nové) ![]()
Ty Rossignoly … mě se nalíbí ten vykrojený zadek tý lyže. Vypadá to divně, takže ty bych nebrala ![]()
karolínka12 píše:
uvažovala bych jen mezi K2 a Rossignolama; myslím, že K2 budou lepší; Elany bych nebrala
A mohu se zeptat, v čem se ti zdají lepší? Já z nich nemám drobý pocit, protože jsem teď byla zvykla ná vykrojené carvingy, a ty K2 mi přijdou rovné ![]()
za mě jakekoli 162 ,ty rossignolky by byly nejlepší.vazani použij to,co maš ![]()
Krásné odpoledne

Předem se omlouvám za anonymitu, ale nestojím o to, aby tento dotaz četla moje příbuzná zde na eMiminu8) Může se taky stát, že je to nějaký podvod, tak bych nerada potom byla vysmívána
Sháním nějakou zkušenou lyžařku(lyžaře), která trošku rozumí sjezdovým lyžím. Dle dnešního telefonátu a emailu jsem vyhrála v jedné soutěži(vím, že jsem se účastnila, tak doufám, že je to pravda) sjezdové lyže v hodnotě 4tisíc. Dostala jsem nabídku si vybrat ze 4typů, které mají skladem a mají u nich dané délky. Já si ale nejsem jistá, které jsou pro mojí postavu a zdatnost ty nejlepší? Moje výška je 173cm, váha 73kg, jsem mírně pokročilá lyžařka(udržím nohy u sebe, dělám mírné obloučky a spíš pohodovou rychlost) a jezdím hlavně v českých horách(letos však pojedu do Alp)
Proto prosím někoho zkušeného, zda by mi takto na dálku neporadil ještě dnes. Nejvíce se mi líbí ty dvoje poslední
Děkuji moc
http://www.levnelyze.cz/…uv-8448.html 167cm
http://www.levnelyze.cz/…uv-8448.html 162cm
http://www.levnelyze.cz/…e-12571.html 160cm
http://www.levnelyze.cz/…-i-7015.html 162cm
Jen nevím, zda to nebude brané jako nějaká reklama