Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, kdo jste si něco objednal přes www.elektroihned.cz, zboží nedostanete, jde o podvodníky, taky jsem se napálila
, dnes jsem na ně byla podat trestní oznámení. Pokud jste byli také podvedeni, nenechte to být a zajděte na policii, ať jim to neprojde…
vždyt ta stránka podezřelá,heslo na co na nic,zakladatelko promiń,to je server na ho.no a to okamžitě vypínám a neregistruju se tam kurník
a smím se zeptat,kde si získala heslo napsala si email ve smyslu dobrý den elektroihned žádám od vás heslo přes email
díky,žádný email bych těm srá.ům nedala promion,ale nedala a tím pádem neregistrovala
Teď už se tam nedostanete, ale ještě před pár dny šlo o normální internetový obchod se spoustou zboží, obchodními podmínkami, kontakty, … Nic podezřelého na obchodu nebylo, ale asi si už více lidí stěžovalo, že nedostali zboží a že to nahlásí na policii (někteří to už udělali, nebyla jsem první), tak se zalekli a obchod takto upravili… Proto jsem nepsala abyste si neobjednávali na elektroihned.cz, protože vím, že už to nejde, ale kdo si tam objednal, když to ještě šlo…
Buďte opatrné a objednávejte pouze v obchodech, na které jsou dobrá hodnocení. Objednávám přes internet hodně a nikdy se mi nestalo, že by mě někdo podvedl, proto jsem přestala být opatrná
, jsem ale poučená a příště si dám sakra bacha
kmacek píše:
Buďte opatrné a objednávejte pouze v obchodech, na které jsou dobrá hodnocení. Objednávám přes internet hodně a nikdy se mi nestalo, že by mě někdo podvedl, proto jsem přestala být opatrná, jsem ale poučená a příště si dám sakra bacha
A to jsi platila zboží předem??
peggy.sl píše:kmacek píše:A to jsi platila zboží předem??
Buďte opatrné a objednávejte pouze v obchodech, na které jsou dobrá hodnocení. Objednávám přes internet hodně a nikdy se mi nestalo, že by mě někdo podvedl, proto jsem přestala být opatrná, jsem ale poučená a příště si dám sakra bacha
Jo předem
Sumaya píše:
A odkud vůbec jsou? Nebo byla v kontaktech nějaká firma?
Jasně, název firmy, ulice, město, IČO, DIČO, všechny náležitosti.
Já jedu podle Heuréky a radši dám nějakou tu stovku navíc garantovanému e-shopu než obchodu bez recenze. Teď jsme kupovali přes net sušičku za 16500,–, byli tam i obchody s nižší cenou, ale jak říkám, radši si připlatím. Mrzí mě, že jsi naletěla… no elektro, to bylo asi o tisících co?
Míša8808 píše:
Já jedu podle Heuréky a radši dám nějakou tu stovku navíc garantovanému e-shopu než obchodu bez recenze. Teď jsme kupovali přes net sušičku za 16500,–, byli tam i obchody s nižší cenou, ale jak říkám, radši si připlatím. Mrzí mě, že jsi naletěla… no elektro, to bylo asi o tisících co?
Já to tak taky většinou dělám, ale tihle prevíti mě nalákali na nízkou cenu. Naštěstí jsem o moc nepřišla, objednávala jsem telefon pro seniory za 700 Kč, ještě, že tak. Přemýšlela jsem, jestli jít kvůli 700 Kč na policajty, ale nakonec jsem tam šla z principu, aby jim to jen tak neprošlo a pro pocit, že jsem pro to udělala, co jsem mohla.
Udělala jsi dobře, to kdyby si řekl každej, tak by jim to ještě mohlo projít. Je mi to líto, já taky nedávno přišla o 700,–, svým způsobem taky podvod, šlo o telefon od Vodafonu, blbnul, poslala jsem na reklamaci a poslali mi, že do něj bylo neodborně zasaženo a fotku „vnitřností“, kde byli evidentně pájkou přiletovaný nějaký kontakty. Já ten telefon v životě nerozebírala, pájku jsem viděla v životě jen z dálky, ale než si brát znalce za 2.tis, tak jsem se na to vyprdla. ![]()
Míša8808 píše:
Udělala jsi dobře, to kdyby si řekl každej, tak by jim to ještě mohlo projít. Je mi to líto, já taky nedávno přišla o 700,–, svým způsobem taky podvod, šlo o telefon od Vodafonu, blbnul, poslala jsem na reklamaci a poslali mi, že do něj bylo neodborně zasaženo a fotku „vnitřností“, kde byli evidentně pájkou přiletovaný nějaký kontakty. Já ten telefon v životě nerozebírala, pájku jsem viděla v životě jen z dálky, ale než si brát znalce za 2.tis, tak jsem se na to vyprdla.
No jo, člověk má někdy pocit bezmoci, že ti nahoře můžou všechno a my jsme proti tomu bezmocní ![]()
Míša8808 píše:
ahojky děvčata…jen se prosím zeptám.....jak jste spokojená se sušičkou??? Mám v plánu kupovat také ,ale nevím jakou značku. A je to opravdu…tak,že se prádlo nemusí zní žehlit.???
Mě totiž žehlení šíleně nebaví ![]()