elektroihned.cz - podvod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
378
21.12.11 19:35

www.elektroihned.cz-podvod

Ahojky, kdo jste si něco objednal přes www.elektroihned.cz, zboží nedostanete, jde o podvodníky, taky jsem se napálila :( , dnes jsem na ně byla podat trestní oznámení. Pokud jste byli také podvedeni, nenechte to být a zajděte na policii, ať jim to neprojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
21.12.11 19:43

vždyt ta stránka podezřelá,heslo na co na nic,zakladatelko promiń,to je server na ho.no a to okamžitě vypínám a neregistruju se tam kurník

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
21.12.11 19:44

a smím se zeptat,kde si získala heslo napsala si email ve smyslu dobrý den elektroihned žádám od vás heslo přes email :idea: :idea: :idea: :idea: díky,žádný email bych těm srá.ům nedala promion,ale nedala a tím pádem neregistrovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
21.12.11 19:56

Já jsem asi blbá, ale nanašla jsem ani, kde požádat :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.12.11 20:07

Teď už se tam nedostanete, ale ještě před pár dny šlo o normální internetový obchod se spoustou zboží, obchodními podmínkami, kontakty, … Nic podezřelého na obchodu nebylo, ale asi si už více lidí stěžovalo, že nedostali zboží a že to nahlásí na policii (někteří to už udělali, nebyla jsem první), tak se zalekli a obchod takto upravili… Proto jsem nepsala abyste si neobjednávali na elektroihned.cz, protože vím, že už to nejde, ale kdo si tam objednal, když to ještě šlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.12.11 20:12

Buďte opatrné a objednávejte pouze v obchodech, na které jsou dobrá hodnocení. Objednávám přes internet hodně a nikdy se mi nestalo, že by mě někdo podvedl, proto jsem přestala být opatrná :(, jsem ale poučená a příště si dám sakra bacha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.12.11 20:16
kmacek píše:
Buďte opatrné a objednávejte pouze v obchodech, na které jsou dobrá hodnocení. Objednávám přes internet hodně a nikdy se mi nestalo, že by mě někdo podvedl, proto jsem přestala být opatrná :(, jsem ale poučená a příště si dám sakra bacha

A to jsi platila zboží předem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
21.12.11 20:17

A odkud vůbec jsou? Nebo byla v kontaktech nějaká firma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.12.11 20:17
peggy.sl píše:
kmacek píše:
Buďte opatrné a objednávejte pouze v obchodech, na které jsou dobrá hodnocení. Objednávám přes internet hodně a nikdy se mi nestalo, že by mě někdo podvedl, proto jsem přestala být opatrná :(, jsem ale poučená a příště si dám sakra bacha
A to jsi platila zboží předem??

Jo předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.12.11 20:20
Sumaya píše:
A odkud vůbec jsou? Nebo byla v kontaktech nějaká firma?

Jasně, název firmy, ulice, město, IČO, DIČO, všechny náležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
21.12.11 20:30

Já jedu podle Heuréky a radši dám nějakou tu stovku navíc garantovanému e-shopu než obchodu bez recenze. Teď jsme kupovali přes net sušičku za 16500,–, byli tam i obchody s nižší cenou, ale jak říkám, radši si připlatím. Mrzí mě, že jsi naletěla… no elektro, to bylo asi o tisících co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.12.11 20:37
Míša8808 píše:
Já jedu podle Heuréky a radši dám nějakou tu stovku navíc garantovanému e-shopu než obchodu bez recenze. Teď jsme kupovali přes net sušičku za 16500,–, byli tam i obchody s nižší cenou, ale jak říkám, radši si připlatím. Mrzí mě, že jsi naletěla… no elektro, to bylo asi o tisících co?

Já to tak taky většinou dělám, ale tihle prevíti mě nalákali na nízkou cenu. Naštěstí jsem o moc nepřišla, objednávala jsem telefon pro seniory za 700 Kč, ještě, že tak. Přemýšlela jsem, jestli jít kvůli 700 Kč na policajty, ale nakonec jsem tam šla z principu, aby jim to jen tak neprošlo a pro pocit, že jsem pro to udělala, co jsem mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
21.12.11 20:41

Udělala jsi dobře, to kdyby si řekl každej, tak by jim to ještě mohlo projít. Je mi to líto, já taky nedávno přišla o 700,–, svým způsobem taky podvod, šlo o telefon od Vodafonu, blbnul, poslala jsem na reklamaci a poslali mi, že do něj bylo neodborně zasaženo a fotku „vnitřností“, kde byli evidentně pájkou přiletovaný nějaký kontakty. Já ten telefon v životě nerozebírala, pájku jsem viděla v životě jen z dálky, ale než si brát znalce za 2.tis, tak jsem se na to vyprdla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.12.11 20:45
Míša8808 píše:
Udělala jsi dobře, to kdyby si řekl každej, tak by jim to ještě mohlo projít. Je mi to líto, já taky nedávno přišla o 700,–, svým způsobem taky podvod, šlo o telefon od Vodafonu, blbnul, poslala jsem na reklamaci a poslali mi, že do něj bylo neodborně zasaženo a fotku „vnitřností“, kde byli evidentně pájkou přiletovaný nějaký kontakty. Já ten telefon v životě nerozebírala, pájku jsem viděla v životě jen z dálky, ale než si brát znalce za 2.tis, tak jsem se na to vyprdla. :nevim:

No jo, člověk má někdy pocit bezmoci, že ti nahoře můžou všechno a my jsme proti tomu bezmocní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
21.12.11 20:54
Míša8808 píše:
Já jedu podle Heuréky a radši dám nějakou tu stovku navíc garantovanému e-shopu než obchodu bez recenze. Teď jsme kupovali přes net sušičku za 16500,–, byli tam i obchody s nižší cenou, ale jak říkám, radši si připlatím. Mrzí mě, že jsi naletěla… no elektro, to bylo asi o tisících co?

ahojky děvčata…jen se prosím zeptám.....jak jste spokojená se sušičkou??? Mám v plánu kupovat také ,ale nevím jakou značku. A je to opravdu…tak,že se prádlo nemusí zní žehlit.???
Mě totiž žehlení šíleně nebaví :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák